.
Затворена тема
Страница 54 от 96 ПървиПърви ... 44450515253545556575864 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 326 до 1 350 от общо 2377
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Щастлива съм ,че съм си в нас.Така са наядох :Д А още не беше вечерята :Д и пак ще ям :Д свинче съм си :Д качих си новите снимки.Много са харесах хахаха :Д И т'ва е общо взето.Радвам се на мъжа ми.

Скапано.Днеска всичко ме дразни.;// Чувствам се ужасно изнервена и главата пак ме боли. И тоя не ми е звъннал цял ден обаче и аз няма да му звънна.Тоя път не. Тоя пък другия идиот от кафето какви работи ми говори цяла вечер в кафето .. пфф неиздържали момченца бол. Че и нагли. Ама ми прави кеф да ги забърквам и да ги оплитам в простутиите им. Абе незнам напоследък незнам какво правя.Само знам,че утре е Събота и трябва да бъде една много яка Събота,защото иначе ще пукна от еднообразие.;//
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Мразя се заради това, което правя сега..
    Не мога да разгранича приятелство от влюбване(?)
    Надявам се да е първото, ето за това се мразя!

//Трябва да прочета целия учебник по Биология за утре, а
    още не съм почвала!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Първо бях много добре, след това ми се развали настроението сега пак съм добре, като изключим, че ми става лошо като чуя караниците на мама и Ерик.И ми се пуши като на умряло.И не мога да се нагледам на новите си снимки

Супер фен Аватара на kindergarden
    болна съм спи ми се и до сега спах

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми .. лайк еври фъкин найт дет са вика Хаааааййй
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Малее!! Хора побърквам сее!!! Сега се връщам от дискотека и там ми беше хипер тъпо и са пак.
    * ** ** ** ** ** ** ** *
    Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Ох супер беше на рд-то с малки изключения (ам ще ги преглътна ;д) На концерта мн ни се кефихаа (сън) ;д Само се притеснявам шматката да неземе да прави прибързани решения ,че ужас..Ох как се ядосвам писна ми вече от наще.. (СМОТАН ТЪП ДЕН )

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер..Днес беше дълъг,изморителен и много як ден.вечерта беше супер,не спряхме да се смейме пък и си поговорихме.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Чувствам се толкова ужасно.Не мога да повярвам, че ме подведе по този начин.Защо изобщо трябваше да ми се обяснява в любов, а на другия ден да казва колко обича някаква си...
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    както винаги. Нахъсана съм за нещо, ама няма да го получа, тва нещо ме измъчва най-много. boom boom wtf?!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    million miles away (:
    Този е сладък .. мм.

Иначе няк`во шибано. Не спирам на мисля за снощи .. ужассс,сега ще се мъча с месеци отново и пак няма да го забравя скоро всичко товааа.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Гледах бала на едни приятели Хах чак ме хваща яд,че не приех поканата им и не отидох с тях тогава
    Е поне от бала им се сетих за няколко песни,които нямам на лаптопа ... тааа сега тегля дискографии като луда
    За съжаление не си преинсталирах нито компа,нито лаптопа ама ... и утре е ден
    Като за капак и моя дойде до Сс и искаше да се видим ама аз нали съм инат и му отказах ... Нацупи се,но нямах настроение,а и за кога да излизам ... та то беше 23:20ч.,а аз вече съм в леглото
    Както и да е Продължавам да тегля дискографии
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Писна ми СЕРИОЗНО.П И С Н А М И !!!Това не може да е начин на живот и не може да е точно той и не може да съм точно аз между всичко това.Писна ми.. писна ми да го няма .. Писна ми да си блъскам главата и да питам до кога ще продължава така. Такъв късмет като моя няма просто .. незнам вече как да си изразя емоциите. Чувствам,че всичко е сбъркано.Искам да върна времето назад и той нямаше да е такъв.Наистина ужасно съм уморена от всичко.. цялата ми енергия отива в мисли и просто главата ми ще гръмне.БОЛИ МЕ ГЛАВАТА ОТ ГЛУПОСТИ. Незнам дали да плача,да се ядосвам или пък просто да си се правя на безчувствена..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    всичко се изясни... знаех си още от началото, че не е такава... че нещо се е променило.. добре, че си поговорихем по-обстойно и добре, че е искрена с мене.... а сега нека търпението бъде с мен...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Assshley,с няколко идеи по-позитивно мислене всичко се нарежда. : )

Иначе съм добре.Утре е ден за разходка из Карандила.
    Ех,мирише ми на пролет

Град
    Дружба
    като каза разходка, че се сетих за колелото ми... утре ше се отмаря, тъкмо ше си взема нови слушалки йееей, мерси, че ме подсети

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    айде сега да почерпиш ,а?

Град
    Дружба
    една биричка, подсещането не е голямо

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Обичам го бе! ;( Не мога без него. .. ;(

I'm inlove with a criminal...

Мега фен Аватара на xoxi
    чувствам се сама в целият форум..
    странно..
    след 15 минути трябва да тръгвам към гарата, а така ми се спи.. станах преди 40 минути и още не мога да се разсъня, а ако заспя в автобуса рискувам да си пропусна спирката
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер.таман станах и сега ще ходя по магазинете дано си везма якеее иии ако имам късмет и нещо друго.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Варненска чайка
    Чувствам се наспана Чувствам, че искам да изляза и да пия кафеее И чувствам, че трябва да се изкъпя, да си оправя косата и да реша какво да обличам днес. И да реша какво ТОЧНО ще правя днес.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Супер фен Аватара на kindergarden
    от вчера само лежа и спя...рай ама към 12 трябва да излизам

Град
    Варненска чайка
    Май ми се доспаа .. Пф .. чакам майка ми да се върне и да излезем малко по магазините, че криза в облеклото ме е ударила много стабилно

Hilary_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си