- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Щастлива съм ,че съм си в нас.Така са наядох :Д А още не беше вечерята :Д и пак ще ям :Д свинче съм си :Д качих си новите снимки.Много са харесах хахаха :Д И т'ва е общо взето.Радвам се на мъжа ми.
Скапано.Днеска всичко ме дразни.;// Чувствам се ужасно изнервена и главата пак ме боли.И тоя не ми е звъннал цял ден обаче и аз няма да му звънна.Тоя път не.
Тоя пък другия идиот от кафето какви работи ми говори цяла вечер в кафето .. пфф неиздържали момченца бол.
Че и нагли.
Ама ми прави кеф да ги забърквам и да ги оплитам в простутиите им.
![]()
Абе незнам напоследък незнам какво правя.Само знам,че утре е Събота и трябва да бъде една много яка Събота,защото иначе ще пукна от еднообразие.;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мразя се заради това, което правя сега..
Не мога да разгранича приятелство от влюбване(?)
Надявам се да е първото, ето за това се мразя!
//Трябва да прочета целия учебник по Биология за утре, а
още не съм почвала!![]()
Първо бях много добре, след това ми се развали настроението сега пак съм добре, като изключим, че ми става лошо като чуя караниците на мама и Ерик.И ми се пуши като на умряло.И не мога да се нагледам на новите си снимки![]()
![]()
Ми .. лайк еври фъкин найт дет са викаХаааааййй
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Малее!!Хора побърквам сее!!!
Сега се връщам от дискотека и там ми беше хипер тъпо и са пак.
![]()
* ** ** ** ** ** ** ** *
Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии
Ох супер беше на рд-то с малки изключения (ам ще ги преглътна ;д) На концерта мн ни се кефихаа (сън) ;д Само се притеснявам шматката да неземе да прави прибързани решения ,че ужас..Ох как се ядосвам писна ми вече от наще.. (СМОТАН ТЪП ДЕН )![]()
Супер..Днес беше дълъг,изморителен и много як ден.вечерта беше супер,не спряхме да се смейме пък и си поговорихме.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам се толкова ужасно.Не мога да повярвам, че ме подведе по този начин.Защо изобщо трябваше да ми се обяснява в любов, а на другия ден да казва колко обича някаква си...
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
както винаги. Нахъсана съм за нещо, ама няма да го получа, тва нещо ме измъчва най-много. boom boom wtf?!
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Този е сладък .. мм.
Иначе няк`во шибано. Не спирам на мисля за снощи .. ужассс,сега ще се мъча с месеци отново и пак няма да го забравя скоро всичко товааа.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Гледах бала на едни приятелиХах чак ме хваща яд,че не приех поканата им и не отидох с тях тогава
![]()
![]()
Е поне от бала им се сетих за няколко песни,които нямам на лаптопа ... тааа сега тегля дискографии като луда![]()
За съжаление не си преинсталирах нито компа,нито лаптопа ама ... и утре е ден![]()
Като за капак и моя дойде до Сс и искаше да се видим ама аз нали съм инат и му отказах ... Нацупи се,но нямах настроение,а и за кога да излизам ... та то беше 23:20ч.,а аз вече съм в леглото
Както и да еПродължавам да тегля дискографии
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Писна ми СЕРИОЗНО.П И С Н А М И !!!Това не може да е начин на живот и не може да е точно той и не може да съм точно аз между всичко това.Писна ми.. писна ми да го няма ..Писна ми да си блъскам главата и да питам до кога ще продължава така.
![]()
Такъв късмет като моя няма просто .. незнам вече как да си изразя емоциите. Чувствам,че всичко е сбъркано.Искам да върна времето назад и той нямаше да е такъв.Наистина ужасно съм уморена от всичко.. цялата ми енергия отива в мисли и просто главата ми ще гръмне.БОЛИ МЕ ГЛАВАТА ОТ ГЛУПОСТИ.
Незнам дали да плача,да се ядосвам или пък просто да си се правя на безчувствена..
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
всичко се изясни... знаех си още от началото, че не е такава... че нещо се е променило.. добре, че си поговорихем по-обстойно и добре, че е искрена с мене.... а сега нека търпението бъде с мен...![]()
Assshley,с няколко идеи по-позитивно мислене всичко се нарежда. : )
Иначе съм добре.Утре е ден за разходка из Карандила.
Ех,мирише ми на пролет![]()
като каза разходка, че се сетих за колелото ми... утре ше се отмаря, тъкмо ше си взема нови слушалки йееей, мерси, че ме подсети
Обичам го бе! ;( Не мога без него. .. ;(
I'm inlove with a criminal...
чувствам се сама в целият форум..![]()
странно..
след 15 минути трябва да тръгвам към гарата, а така ми се спи.. станах преди 40 минути и още не мога да се разсъня, а ако заспя в автобуса рискувам да си пропусна спирката![]()
И спря да се върти за миг земята..
Супер.таман станах и сега ще ходя по магазинете дано си везма якеее иии ако имам късмет и нещо друго.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чувствам се наспанаЧувствам, че искам да изляза и да пия кафеее
И чувствам, че трябва да се изкъпя, да си оправя косата и да реша какво да обличам днес. И да реша какво ТОЧНО ще правя днес.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
от вчера само лежа и спя...рай![]()
ама към 12 трябва да излизам
![]()
Май ми се доспаа .. Пф .. чакам майка ми да се върне и да излезем малко по магазините, че криза в облеклото ме е ударила много стабилно![]()
Hilary_![]()