- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Вчера беше адския ден. Излизахме заедно, обиколихме всички възможни магазини за дрехи и джунджорийки, ходихме на кафе, после на кея чоплихме семки и се хилихме поне 2 часа. И после в парка... много, много хубав ден беше.
Вечерта пък В. ми слуша сума ти време нескопосаните обяснения по скайп, после едно 45 минути се ровичка само и само, за да ми намери програмата, за да мога да си свърша работата.Супер голяма услуга ми направи, много му се радвам на услужливостта.
![]()
Пък тая сутрин пак тръгва на добре. Събудих се, бях се наспала, взех си душ, сега ще хапна и след малко ще излизам пак. После имам планове, като се прибера, да си подредя и почистя стаята, че все едно мъже живеят в нея.![]()
Тъпо се чувствам.Сивото ежедневие отдавна ми писна и чакам лятото![]()
Добре съм .. за сега.Станах пия си кафето ии си слушам музика.Нашите са забегнали на някъде пак.Трябва да видя какви са плановете за днеска.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
need you more than ever;\
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Чувствам се слаба .. безсилна,наистина .. ненужна. И да ме няма,и да ме има,никой няма да забележи липсата ми (колкото и ЕМО да звучи) .. Довечера няма да излизам никъде,ще си остана вкъщи,ще си гледам тъжни филмчета и ще се сдухвам още повече и повече .. Мм,точно като в доброто старо време.
И така е най-добре. Най-спокойно. За какво да се боря?! Заеби...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Супер зле.. изпокарахме се с всички, за капак и с нашите се ядосвам ..![]()
Майкооооооооооооо ако не изляза скоро от нас ще се побъркам .. в оригиналТея двамата ако не ми пишат скоро .. не знам ...
Искам да излязаа, искам да ги видя, да се разхождамм, да пуша .. Оф
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Перфектно!!!!Купих си якенце и потниче,таман за довечера.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре. Примирих се .. НЯМА да изляза. Ако ще и сега след 5 минути да ми пишат .. ПАК няма да изляза. Не ми пука. Да се оправят без мен. Кой както може.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Горе-долу.Написах 6-те страници граматика от домашната по английски ииии сега си мисля да си пусна филма, който одеве се изтегли и да се излегна.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Горе-долу.Написах 6-те страници граматика от домашната по английски ииии сега си мисля да си пусна филма, който одеве се изтегли и да се излегна.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Ох... Съсипана и празна съм. Отново...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ПРЕКРАСЕН ДЕН! НЯМАМ ДУМИ!!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
нз от кога не съм пила газирано и сега ми с еналожи да излея чаша кола,щото ме заболяха зъбките само от една глътка![]()
хиля се с него тука по скайпа и хич не ми пука сама съм в къщи и ако не е той ще умра от скука![]()
![]()
Денят мина страхотно. Цял ден бях навън. Направо прекрасно.
Цял един ден с приятели, нямам думи, отдавна не се бях забавлявала така.
Колко много се смяхме, колко неща си разказвахме..
а той как ме целуваше днескаа..![]()
![]()
Майкоо, от сутринта как съм се влюбила в тези кецове:
Ако някой успее да ми каже от къде да си взема ТОЧНО такива.. охх..![]()
сега се прибрахх и ме боли глава, а имам ужасно много да уча и тоя път вече трябва наистина да отворя, ама как ме мързи и как ми се спии..![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Аз бих го казал, но в кавички... Ужасен ден, супер гадно ми е![]()
Усещам липсата на това, от което най-много имам нужда оО
Ми .. никак. о.О
Единственото, което искам е да дойде утре и да се размажа.
Hilary_![]()
Чувстам се толкова...шарена <3 ^___^ Искам да направя нещо голямо,красиво,лично и и от сърце за човека,който обичам с цялото си такова <3 ^__^ Не искам целия свят да го разбира. Искам само той,но с...числеността на всичко живо <3 Искам никой друг да не усети това,което аз и той ще можем <3 ^_^ Искам да го нагушкам толкова много <3 Искам да разбере колко ужасно ужасно много го обичам <333
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Пфф не съм свикнала бее :С Не съм свикнала в събота вечер да съм си в нас. Скучно ми е :С Искам на дискотека(((
добре, днеска малко разтрих колелото, добре ми се отрази, даже лееко съм изморен, ама нищо ми няма.. трябва да си взема по-удобна седалка![]()
Охх супер хепи, все пак излизамС моя
След 3 минути свършва работа и след малко ще дойде да ме вземе . Хмм к'во ще правимм
![]()
![]()