.
Затворена тема
Страница 56 от 96 ПървиПърви ... 64652535455565758596066 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 2377
    Супер фен
    Ще умра! До сега съм чакала бфф-то ми и едно момче (идиота, който харесвам) да влязат в скайп, за да проведа що-годе някакъв "разговор" с тях... дори и по скайп! Но ест, бфф-то ми е в леля си, а Той... няма го, кой знае с коя е пак. Писна ми!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Ама много съм ядосана (:
    The blood that binds us ..till death unites us

Чувствам се .. никак.;// След тоя ден как да се чувствам пак.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Като износен чорап прясно свален от бебешко краче, изпран и проснат да съхне

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

безчувствена е думата..
    ядосана,отегчена,дори нехаеща вече доо някъде..
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Чувствам се като Спящата Красавица. Имам чувството, че легна ли, няма да се събудя поне 100 години. Взе ми се тока тея дни.

emi 4e kak moje da se 4ywsrtwam .... w momenta mi e qko ligawyyy ... smeq se bez da nam za6to, imah staroten den ama kato sii pomislq 4e ytre tree da y4a po istoriq i se sdyhwam ;dd ebavka wee .... Amiii naistina mi e veselo, no samo powyrhnostno

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    толко ти е лигаво, че чак си позволяваш на латиница да пишеш... аз слушам уж сад песни, но определено не ми действат сад... само спомените от тях са лееко сад, ама... свиква се и вече почват да ме радват

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    О ми .. много добре. След малко тръгвам с мойте мишки към горичката .. и ще е пълното разглобяванеее
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Уж съм добре
    Happiness is a journey [not a destination]*...

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Чувствам се .. никак.;// След тоя ден как да се чувствам пак.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Добре съм, като изключим, че не съм спала /няма събота, в която да съм в нас и/или да спя/.И ми се пуши като на умряло.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Монитора на РС-то нещо ми се е*ава ... Лентовия кабел на лаптопа ми се размести нещо,но не смея да го отворя и да го оправя,защото е още в гаранция и ако нещо друго му се прецака и го занеса на сервиз няма да ми приемат гаранцията
    Като изключим тия две неща съм повече от перфектно Вчера на обяд излизах по магазините,от там на крепостта с приятели ... Ядене,пиене ... Абе беше яко Прибрах се към 19:00ч. и в 20:00ч. пак излязохме Ходихме на кръчма,после пак на крепостта ... След това с моя се поразходихме само двамата ... Всичко беше страхотно
    Днес мислим пак да се шматкаме цял ден Въпросът е дали да се разходим из резервата или да отидем до пещерите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Нямах и-нет три дни - сега съм нервна. Преди малко станах, сънувах разни... ужасни неща.
    Едно такова... празно ми е. Нямам сили за да постигна нещото, което искам.
    Трябва да пиша някакво есе за утре, а аз... и на идея си нямам как ще го направя. Седмицата още не е започнала, а аз вече я чакам да свърши.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от infatuation
    безчувствена е думата..
    ядосана,отегчена,дори нехаеща вече доо някъде..
    същата работа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Отивам да си пазаря манджа !!!!!

Освен това днес се очертава няква медена схемичка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Hasselt
    По дяволите :С :С :С :С Ще излизам с Нихат. :С Защо пак го направих :С :С пффффффффффффффффф. Тъпа съм тъпаааа. Пак ще му изневеря оффффффффффффффф

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Ели Ели до там ли я докара ? Нали беше много честна "моя мъж,ще се женим" ала бала кво стана а ? Още докато общувах с теб си личеше че курвичката в теб набира сила После ми се чуди що ти се хилех като пишеш че обичаш приятеля си Ще си изпатиш лошо накрая нали го знаеш но като стане не забравяй че напълно си го заслужаваш...долна работа честно
    По темата: Страхотен ден супер време направо навън ухае на любов.Снощи беше просто вълшебно с моето момиче странно е как една пейчица в парка с подходящия човек може да се превърне в приказно място Обичам си я защото тя е това което търсех и ако за да я срещна е трябвало да премина през всички тъпотии...значи си е струвало
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен
    Град
    <3
    Имам най-якия аватар човече <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Незнам как се чувствам честно .. Хем ми е хубаво хем ми е гадно.Искам да излизам вече.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    сънен малко, ама си пия кафето и прогресирам.. имам и трябва да решавам задачи по математика, ама след малко... и ако остане време, ше изляза малко с колелото.. и ше ида да снимам някъде най-вероятно ново DnBstep видео..

Мега фен
    сега ставам. бих подремнала още малко, ама няма как днес не знам какво ще правя, но има време, ще го измисля
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Екстра съм. Отдавна не се бях чувствал така
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Град
    [На Метри От Земята]
    оф не мога да разбера, защо все в неделя трябва да ми е гадно...
    чувствам се много самотна, времето е хубаво, но май не ми се излиза.. то и нямам време. Трябва да уча по тъпата Физика и след това да пътувам... като се прибера ще ми е още по- здухано пф
    Просто аз

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Ели Ели до там ли я докара ? Нали беше много честна "моя мъж,ще се женим" ала бала кво стана а ? Още докато общувах с теб си личеше че курвичката в теб набира сила После ми се чуди що ти се хилех като пишеш че обичаш приятеля си Ще си изпатиш лошо накрая нали го знаеш но като стане не забравяй че напълно си го заслужаваш...долна работа честно
    По темата: Страхотен ден супер време направо навън ухае на любов.Снощи беше просто вълшебно с моето момиче странно е как една пейчица в парка с подходящия човек може да се превърне в приказно място Обичам си я защото тя е това което търсех и ако за да я срещна е трябвало да премина през всички тъпотии...значи си е струвало
    Хаххаха нз кой е курвичката ти подксачаш от момиче на момиче и то доста по-малки от теб ама айде Иначе т'ва си е моя живот и ще си правя каквото си искам.Той ме е наранил и аз ще го наранявам

По темата -имам главоболие от тея простотии на майка ми дето трябваше да свърша.И още не е готово.След малко отивам да се оправям.Нямам търпение да излезна.Пуши ми се ужасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си