- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ще умра! До сега съм чакала бфф-то ми и едно момче (идиота, който харесвам) да влязат в скайп, за да проведа що-годе някакъв "разговор" с тях... дори и по скайп! Но ест, бфф-то ми е в леля си, а Той... няма го, кой знае с коя е пак. Писна ми!![]()
![]()
Ама много съм ядосана (:
The blood that binds us ..till death unites us
Чувствам се .. никак.;// След тоя ден как да се чувствам пак.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
безчувствена е думата..
ядосана,отегчена,дори нехаеща вече доо някъде..
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Чувствам се като Спящата Красавица. Имам чувството, че легна ли, няма да се събудя поне 100 години. Взе ми се тока тея дни.![]()
emi 4e kak moje da se 4ywsrtwam .... w momenta mi e qko ligawyyy ... smeq se bez da nam za6to, imah staroten den ama kato sii pomislq 4e ytre tree da y4a po istoriq i se sdyhwam ;dd ebavka wee .... Amiii naistina mi e veselo, no samo powyrhnostno![]()
![]()
![]()
толко ти е лигаво, че чак си позволяваш на латиница да пишеш... аз слушам уж сад песни, но определено не ми действат сад... само спомените от тях са лееко сад, ама... свиква се и вече почват да ме радват![]()
О ми .. много добре. След малко тръгвам с мойте мишки към горичката .. и ще е пълното разглобяванеее![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Assshley
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре съм, като изключим, че не съм спала /няма събота, в която да съм в нас и/или да спя/.И ми се пуши като на умряло.
Монитора на РС-то нещо ми се е*ава ... Лентовия кабел на лаптопа ми се размести нещо,но не смея да го отворя и да го оправя,защото е още в гаранция и ако нещо друго му се прецака и го занеса на сервиз няма да ми приемат гаранцията
Като изключим тия две неща съм повече от перфектноВчера на обяд излизах по магазините,от там на крепостта с приятели ... Ядене,пиене ... Абе беше яко
Прибрах се към 19:00ч. и в 20:00ч. пак излязохме
Ходихме на кръчма,после пак на крепостта ... След това с моя се поразходихме само двамата ... Всичко беше страхотно
Днес мислим пак да се шматкаме цял денВъпросът е дали да се разходим из резервата или да отидем до пещерите
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямах и-нет три дни - сега съм нервна. Преди малко станах, сънувах разни... ужасни неща.
Едно такова... празно ми е. Нямам сили за да постигна нещото, което искам.
Трябва да пиша някакво есе за утре, а аз... и на идея си нямам как ще го направя. Седмицата още не е започнала, а аз вече я чакам да свърши.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Отивам да си пазаря манджа !!!!!
Освен това днес се очертава няква медена схемичка.
По дяволите :С :С :С :С Ще излизам с Нихат. :С Защо пак го направих :С :С пффффффффффффффффф.![]()
Тъпа съм тъпаааа.
Пак ще му изневеря
оффффффффффффффф
![]()
Ели Ели до там ли я докара ? Нали беше много честна "моя мъж,ще се женим" ала бала кво стана а ? Още докато общувах с теб си личеше че курвичката в теб набира силаПосле ми се чуди що ти се хилех като пишеш че обичаш приятеля си
Ще си изпатиш лошо накрая нали го знаеш но като стане не забравяй че напълно си го заслужаваш...долна работа честно
![]()
По темата: Страхотен ден супер време направо навън ухае на любов.Снощи беше просто вълшебно с моето момиче странно е как една пейчица в парка с подходящия човек може да се превърне в приказно място![]()
![]()
Обичам си я защото тя е това което търсех и ако за да я срещна е трябвало да премина през всички тъпотии...значи си е струвало
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Имам най-якия аватар човече <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Незнам как се чувствам честно .. Хем ми е хубаво хем ми е гадно.Искам да излизам вече.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
сънен малко, ама си пия кафето и прогресирам.. имам и трябва да решавам задачи по математика, ама след малко... и ако остане време, ше изляза малко с колелото.. и ше ида да снимам някъде най-вероятно ново DnBstep видео..
сега ставам. бих подремнала още малко, ама няма какднес не знам какво ще правя, но има време, ще го измисля
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Екстра съм. Отдавна не се бях чувствал така![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
оф не мога да разбера, защо все в неделя трябва да ми е гадно...
чувствам се много самотна, времето е хубаво, но май не ми се излиза.. то и нямам време. Трябва да уча по тъпата Физика и след това да пътувам... като се прибера ще ми е още по- здухано пф![]()
Просто аз
Хаххаха нз кой е курвичката ти подксачаш от момиче на момиче и то доста по-малки от теб ама айдеПървоначално написано от Faces
Иначе т'ва си е моя живот и ще си правя каквото си искам.Той ме е наранил и аз ще го наранявам
![]()
По темата -имам главоболие от тея простотии на майка ми дето трябваше да свърша.И още не е готово.След малко отивам да се оправям.Нямам търпение да излезна.Пуши ми се ужасно.