- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Нема закачате DevilWish, МАЦКАТА Е НОМЕР ЕДНО!
мирише на пиле с ориз :P айде отивам да решавам задачи.. и после ше гледам Манчестър - Ливърпул
Първоначално написано от shephard
Чак пък #1
![]()
![]()
Иначе Владо още нещо - курва не се ли викаше на жена дето спи с всеки?Щото аз никъде не споменах излизам с него и отиваме да правим секс?!Ама карай =)
По темата - отивам да се оправям ,защото след малко ще дойде да ме вземе.В главата ми е само 1 - цигари![]()
Същото ....Първоначално написано от Neopitom3na
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Някои хора са мноооооого зле.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Кои са те по малките ми е супер интересно ? Сигурно за импулс говоришТо там ако смяташ че е нещо ахаха чист сайт за лигавене и убиване на времето
Пък ти дреме ми кво ще правиш но просто ми стана интересно как се правеше на много честна и много влюбена
После пък не те заслужавал бил слабак ся пак ще се жените пък ти му изневеряваш сама го каза не се прави на цапната
Просто ти си като фурнаджийската лопата въртиш се постоянно а това е мнооого кофти да не стоиш зад думите си
А и нали ся си връщаш за нараняванията от него тогава кво се тръшкаш че му изневеряваш ПАК ? Нещо нещо си противоричиш самичка а
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Ми противореча си, защото не знам какво искам ,да.Това е факт.Иначе от както сме се събрали втори път не съм казала ще се женя за него.'щот един път като ми счупят доверието ... не се лепи обратноПървоначално написано от Faces
Еми то импулса или не няма значение.Пък и малки или големи също няма значение ти просто си разказваш подвизите на ляво на дясно =) Не съм виновна, че чувам /чета/ всичко.
Ама карай де, няма да се разправяме сега.Като бях разделена с моя беше много миличък, чак ми даваше кураж, аз за к'во ли се обърках, че такъв ще останеш.... Мдамм
По темата - вече се оправих и ми е мега скучно.
Абе какво ви интересува другите какво правят в тяхният си живот?
Иначе съм добре,нашите ще купуват къща .Радвам се,отпреде ще насеем много цветя и една алейка с ягодки .. а-у![]()
^^
за справка - страница 87Първоначално написано от DevilWish
![]()
А иначе,както Владо си разказва преживяванията,така и ти го правиш - не виждам нещо лошо в това ... нали това е целта на темата
По темата:От 30-40 минути стоя по хавлия и се каня да се облекаГолям съм мързел днеска еййй ... Даже на разходка не отидох
![]()
Оффф като за капак ся видях в гаранционната карта къде точно се намира сервиза ... Пффф нещо не ми вдъхва довериеМай ще взема сама да отворя лаптопа и да оправя лентовия кабел,а ако се окаже,че проблема е друг - ми татко ще трябва да плаща
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Леле Владо си има адвокатиПървоначално написано от 3oPuTy
) Найс
Добре.Ще се оженим тогава, щом съм казала.Ще си направя харем
ок?
![]()
Ели може би по мааалко по груб начин го правя но ако се замислиш и сега целта ми не е да ти се присмея и нападнаПросто това с което си се захванала няма да те накара да се почувстваш по добре нито ще измие горчивите ти спомени.Объркана си ясно е по добре първо се изясни със себе си и тогава вече продължавай с връзките.Защото както си объркана сега тъкмо ти трябват 2-ма на главата и тотааално ще сгънеш и накрая много лошо ще затънеш.
3oPuTy![]()
![]()
Опасна кака ей :P (гуууушш)
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Еми аз с другия не ходя.Просто бях с него като нямах връзка, целувки, флиртове, но не сме си казвали Ходим.Не го бях виждала даже 2 седмици.Просто неска се сетихме един за друг и аз се чудя как да излезна от нас ,така че просто ще излезнем.Не значи, че ще правя нещо с него.Просто моят приятел полудява като излизам с каквото и да е момче.Това беше проблема.А, че на този ще му кажа имам си приятел и тн, ще го направя.Първоначално написано от Faces
Каквото и както е само ти си го знаеш най добре.Просто знам че ти като цяло си много добро момиче и заради това че си объркана сега да си изпатиш лошо ще е кофти.Един път ти дадох съвет когато беше много объркана послушаме и не сгреши бъди сигурна че и сега няма сгрешишКакто и да е квото имах да казвам го казах просто преди да действаш мисли...мисли трезво а не подвлияние на някоя емоция
![]()
![]()
Ще те послушамПървоначално написано от Faces
![]()
Влади,стига с това "кака" ... Караш ме да се чувствам прекалено възрастна![]()
(гуш)
По темата:
Миии как да съм ... Косата ми почти изсъхна и след малко ще я изправяДобре,че изправянето ми е по-малко от 10 минути
![]()
Чудя се дали да излизам довечера?!От вчера имам мускулна треска и при мисълта,че ще трябва да изляза с маратонки и ми става лошоНяма начин да изляза някъде на заведение и да не съм поне на 5 сантиметрово токче
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Хехе може би но пък аз така се чувствам по младПървоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
![]()
По темата: Чакам да стане 8 и се спускам из улиците на града като най вероятно както всяка неделя ще се прибера сутринта да си взема дрехите и потеглям за работа.Но днес ще е лудница определено само дето моето момиче няма да е до мен нооо ся като леля и има р.д. аз какво мога да направя...сетих се ще се напия от мъка![]()
![]()
4 часа спах, отдавна не се беше случвало следобед да спя.![]()
Мисля да започна съчинението по-късно, че тая седмица
няма да имам никакво време да го напиша. Играе ми се тенис, отново искам да е като вчера!![]()
Сигурна съм, че ще има много такива моменти занапред ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Кефя се,че студените зимни дни вече са в миналото...![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Фуча си по риза днес и отново съм най-ултимативно-якия пич в цяла София.
Family GuyКефи ме на макссс,бях забравила доброто старо времее!
Добре,че си го поприпомних,чрез Stewie и компания ..
![]()
Really happyyy! <33
Не мога да спра да мисля за това.. И аз е знам какви надежди пак си втълпявам. Одавна не се бях чувствала така жива,както в четвъртък вечер. Ясно стана,че е неразделна част от живота ми и няма оттърване (кхъм ..) .. От сега нататък се отпускамм *дишам-издишам (smirk)* и оставям на времето да свърши нещата,които искам да уредя .. (mm)
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Отпаднало ми е, малко трудно си фокусирам погледа и ме наболява глава от време на време. Освен това съм яко във филма.... Празно ми е, тъжно ми е, а едновременно с това съм бясна. На него, на себе си... Дано всичко приключи най - накрая!
физически учудващо добре, въпреки обстоятелствата ;D
the sky is the limit.