.
Затворена тема
Страница 57 от 96 ПървиПърви ... 74753545556575859606167 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 2377
    Нема закачате DevilWish, МАЦКАТА Е НОМЕР ЕДНО!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мирише на пиле с ориз :P айде отивам да решавам задачи.. и после ше гледам Манчестър - Ливърпул

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Чак пък #1

Иначе Владо още нещо - курва не се ли викаше на жена дето спи с всеки?Щото аз никъде не споменах излизам с него и отиваме да правим секс?! Ама карай =)

По темата - отивам да се оправям ,защото след малко ще дойде да ме вземе.В главата ми е само 1 - цигари

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Neopitom3na
    оф не мога да разбера, защо все в неделя трябва да ми е гадно...
    чувствам се много самотна
    Същото ....
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от shephard
    Вица на деня

По темата:

Уфф утре тряя пак на скапано даскало Нищо, ще се търпи, последна година е все пак

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    million miles away (:
    Някои хора са мноооооого зле.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Кои са те по малките ми е супер интересно ? Сигурно за импулс говориш То там ако смяташ че е нещо ахаха чист сайт за лигавене и убиване на времето Пък ти дреме ми кво ще правиш но просто ми стана интересно как се правеше на много честна и много влюбена После пък не те заслужавал бил слабак ся пак ще се жените пък ти му изневеряваш сама го каза не се прави на цапната Просто ти си като фурнаджийската лопата въртиш се постоянно а това е мнооого кофти да не стоиш зад думите си А и нали ся си връщаш за нараняванията от него тогава кво се тръшкаш че му изневеряваш ПАК ? Нещо нещо си противоричиш самичка а
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Кои са те по малките ми е супер интересно ? Сигурно за импулс говориш То там ако смяташ че е нещо ахаха чист сайт за лигавене и убиване на времето Пък ти дреме ми кво ще правиш но просто ми стана интересно как се правеше на много честна и много влюбена После пък не те заслужавал бил слабак ся пак ще се жените пък ти му изневеряваш сама го каза не се прави на цапната Просто ти си като фурнаджийската лопата въртиш се постоянно а това е мнооого кофти да не стоиш зад думите си А и нали ся си връщаш за нараняванията от него тогава кво се тръшкаш че му изневеряваш ПАК ? Нещо нещо си противоричиш самичка а
    Ми противореча си, защото не знам какво искам ,да.Това е факт.Иначе от както сме се събрали втори път не съм казала ще се женя за него.'щот един път като ми счупят доверието ... не се лепи обратно Еми то импулса или не няма значение.Пък и малки или големи също няма значение ти просто си разказваш подвизите на ляво на дясно =) Не съм виновна, че чувам /чета/ всичко. Ама карай де, няма да се разправяме сега.Като бях разделена с моя беше много миличък, чак ми даваше кураж, аз за к'во ли се обърках, че такъв ще останеш.... Мдамм

По темата - вече се оправих и ми е мега скучно.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Абе какво ви интересува другите какво правят в тяхният си живот?

Иначе съм добре,нашите ще купуват къща .Радвам се,отпреде ще насеем много цветя и една алейка с ягодки .. а-у

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^^
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Перфектно, деня мина.Работният.И то бързо.Само дет имам херпес и съм гладна, ама скоро.Охх толкова обичам моето момче, сладичкото ми бебче то.ще се оженим знам )))))
    за справка - страница 87
    А иначе,както Владо си разказва преживяванията,така и ти го правиш - не виждам нещо лошо в това ... нали това е целта на темата

По темата:От 30-40 минути стоя по хавлия и се каня да се облека Голям съм мързел днеска еййй ... Даже на разходка не отидох
    Оффф като за капак ся видях в гаранционната карта къде точно се намира сервиза ... Пффф нещо не ми вдъхва доверие Май ще взема сама да отворя лаптопа и да оправя лентовия кабел,а ако се окаже,че проблема е друг - ми татко ще трябва да плаща
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy

за справка - страница 87
    А иначе,както Владо си разказва преживяванията,така и ти го правиш - не виждам нещо лошо в това ... нали това е целта на темата

Леле Владо си има адвокати ) Найс Добре.Ще се оженим тогава, щом съм казала.Ще си направя харем ок?

Град
    Ели може би по мааалко по груб начин го правя но ако се замислиш и сега целта ми не е да ти се присмея и нападна Просто това с което си се захванала няма да те накара да се почувстваш по добре нито ще измие горчивите ти спомени.Объркана си ясно е по добре първо се изясни със себе си и тогава вече продължавай с връзките.Защото както си объркана сега тъкмо ти трябват 2-ма на главата и тотааално ще сгънеш и накрая много лошо ще затънеш.
    3oPuTy Опасна кака ей :P (гуууушш)
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hasselt
    Ели може би по мааалко по груб начин го правя но ако се замислиш и сега целта ми не е да ти се присмея и нападна Просто това с което си се захванала няма да те накара да се почувстваш по добре нито ще измие горчивите ти спомени.Объркана си ясно е по добре първо се изясни със себе си и тогава вече продължавай с връзките.Защото както си объркана сега тъкмо ти трябват 2-ма на главата и тотааално ще сгънеш и накрая много лошо ще затънеш.
    3oPuTy Опасна кака ей :P (гуууушш)
    Еми аз с другия не ходя.Просто бях с него като нямах връзка, целувки, флиртове, но не сме си казвали Ходим.Не го бях виждала даже 2 седмици.Просто неска се сетихме един за друг и аз се чудя как да излезна от нас ,така че просто ще излезнем.Не значи, че ще правя нещо с него.Просто моят приятел полудява като излизам с каквото и да е момче.Това беше проблема.А, че на този ще му кажа имам си приятел и тн, ще го направя.

Град
    Каквото и както е само ти си го знаеш най добре.Просто знам че ти като цяло си много добро момиче и заради това че си объркана сега да си изпатиш лошо ще е кофти.Един път ти дадох съвет когато беше много объркана послушаме и не сгреши бъди сигурна че и сега няма сгрешиш Както и да е квото имах да казвам го казах просто преди да действаш мисли...мисли трезво а не подвлияние на някоя емоция

Град
    Hasselt
    Каквото и както е само ти си го знаеш най добре.Просто знам че ти като цяло си много добро момиче и заради това че си объркана сега да си изпатиш лошо ще е кофти.Един път ти дадох съвет когато беше много объркана послушаме и не сгреши бъди сигурна че и сега няма сгрешиш Както и да е квото имах да казвам го казах просто преди да действаш мисли...мисли трезво а не подвлияние на някоя емоция
    Ще те послушам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Влади,стига с това "кака" ... Караш ме да се чувствам прекалено възрастна (гуш)

По темата:
    Миии как да съм ... Косата ми почти изсъхна и след малко ще я изправя Добре,че изправянето ми е по-малко от 10 минути
    Чудя се дали да излизам довечера?!От вчера имам мускулна треска и при мисълта,че ще трябва да изляза с маратонки и ми става лошо Няма начин да изляза някъде на заведение и да не съм поне на 5 сантиметрово токче
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    GLORY, GLORY MAN UNITED

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Влади,стига с това "кака" ... Караш ме да се чувствам прекалено възрастна (гуш)
    Хехе може би но пък аз така се чувствам по млад
    По темата: Чакам да стане 8 и се спускам из улиците на града като най вероятно както всяка неделя ще се прибера сутринта да си взема дрехите и потеглям за работа.Но днес ще е лудница определено само дето моето момиче няма да е до мен нооо ся като леля и има р.д. аз какво мога да направя...сетих се ще се напия от мъка

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    4 часа спах, отдавна не се беше случвало следобед да спя.
    Мисля да започна съчинението по-късно, че тая седмица
    няма да имам никакво време да го напиша. Играе ми се тенис, отново искам да е като вчера!
    Сигурна съм, че ще има много такива моменти занапред ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Glamour92
    Кефя се,че студените зимни дни вече са в миналото...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    Кефя се,че студените зимни дни вече са в миналото...
    Ей това

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Фуча си по риза днес и отново съм най-ултимативно-якия пич в цяла София.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    million miles away (:
    Family Guy Кефи ме на макссс,бях забравила доброто старо времее! Добре,че си го поприпомних,чрез Stewie и компания ..

Really happyyy! <33

Не мога да спра да мисля за това.. И аз е знам какви надежди пак си втълпявам. Одавна не се бях чувствала така жива,както в четвъртък вечер. Ясно стана,че е неразделна част от живота ми и няма оттърване (кхъм .. ) .. От сега нататък се отпускамм *дишам-издишам (smirk)* и оставям на времето да свърши нещата,които искам да уредя .. (mm)
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на babity
    Отпаднало ми е, малко трудно си фокусирам погледа и ме наболява глава от време на време. Освен това съм яко във филма.... Празно ми е, тъжно ми е, а едновременно с това съм бясна. На него, на себе си... Дано всичко приключи най - накрая!

Голям фен Аватара на BlueKnife
    физически учудващо добре, въпреки обстоятелствата ;D
    the sky is the limit.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си