- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Трябва да влизам да се къпя, а ме мързи ..... егати случая![]()
Ейй, мързела е голяма работа, еййй
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Цял ден ходя като болна.. една приятелка е спала с момче, което до преди да разбера не харесвах толкова много, днес докато ми разказваше толкова весела направо на момента ревнах... ебаси майката и любов тъпа!![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
хубав ден, но сега нещо ъ-ъ..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Наядох се като прасе.Сега просто седя и си мисля за нещата.Какво правим,до къде ще я докараме .. не вярвам,че сме се изчерпали .. има още много живот в нас и в всичко това,което се случи тея 2 години.Смятам да му звънна по-късно да го видя какво прави.Единственото,което искам е да съм спокойна,а често не ми се получава.Винаги нещо ме човърка отвътре.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Повече НЯМА да пия. И да пуша. Наистина. Ужасно се чувствам..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
много скапан ден ... много гадно се чувствам . Как искам нещата да се оправят пак да бъдат същите...![]()
Защото просто вече нищо няма смисъл...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Можех да напиша по български, можех по история, можех и по физика.. да, ама не! Голям съм мързел, сега цяла седмица няма да имам време за нищо от тея неща..
//Искам утре да го видя (ЩЕ ГО ВИДЯЯЯЯЯЯЯЯ)![]()
You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you..
така не съм писала в темата цял ден,ама не съм пропуснала и много де![]()
оффффписна ми,защо всяко момче което реши,че ме харесва,го решава след първия момент в който ме види или след една вечер чатене?!
мн тъпо се получава така
![]()
направо се разбих неска,до крепоста и то чешмата(почти)направо ми се спи адски много и нямам търпение да стане поне 22 22:30,че да се хвърлям в леглото
![]()
да спре и да ми пише и съм рахат
![]()
![]()
![]()
Меко казано ужасно,за пореден път разочарована,от един и същи човек вече 5-та година,слушам Forever and one на Helloween и си рева,ей така се чувствам..![]()
^ страхотна песен, но наистина е прекалено тежка.
аз искам да троша нещо, може и да се случи :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
след като си казах квото ми тежеше и се изяснихме (поне с него) се чувствам малкoооо по-добре![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Сякаш съм добре.. Искам вече април !!!
рамо до рамо със себе си...
Аууу, а аз не!Първоначално написано от monituuu
![]()
![]()
Не ми се ходи на изпити, не за друго ....
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Бе 'къв април ви гони,направо юни да става. Тамън ще са ти минали изпитите отдавнааа ..Първоначално написано от Take_That
![]()
Искам всичко да се върне обратно наа (датата от подписа мии <33) .. Ако подозирах тогава какво ще ми се случи,щях да кажа "Няма да дойда,заета съм,бла-блаа" .. Обаче колко ясно помня всичко самоо.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Добре,приятно![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Накара ме да се чувствам добре.Смятам да пуша една цигара и да лягам.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Много съм си добреСупер се чувствам, за пръв път от много време насам
![]()
Тъжна съм за пореден път. Изключително ме радва мисълта ,че наистина се запознах със страхотен човек и бъдещо музикално партньорче и приятел.За първи път може би се замислих и над всичките неща ,които направих и дадох за един човек . Съжалявам само за това ,че имах толкова чувства към човек , на който не му пукаше достатъчно за мен .. както се казва съдба ,а и го разбирам .
О майко .. вие не сте добре![]()
По темата: Не мога да спяМоя си замина преди 1-2 часа. Оф .. и как ще стана утре не знам. Всъщност трябва да ставам след точно 3 часа.
Май е най-добре изобщо да не лягам.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днес станах с очудващо добро настроение..![]()
Чак аз не мога да повярвам ..![]()
![]()
Времето на вън е прелестно..![]()
![]()
Ужасно съкрушена.. Дете, което е само на 13г., а е изпитвало толкова болки, една от която беше днес..![]()
![]()