- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Пахахаха бившия ревнува..![]()
нема такава излагация просто..![]()
![]()
Той си го заслужи.. така, че няма право да протестира!![]()
Ебах майка му дори и той не можа да ми развали настроението ..![]()
Чуствам се красива .. >> Изглеждам красива.![]()
Дали пък днеска ше дойде до тва..![]()
Мдам ама едва ли..![]()
![]()
Станах и си пия кафенцето.Трябваше да пиша тея работи ама не мързи сега и сигурно ще го направя довечера.Хич не ми се ходи на даскало ама ще ми се наложи,че и бележките трябва да си напиша.;// И да се въздържам от глупости.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Със Злати ще се видим в 12 ..
Да ама.. До 11.50 ще ме мързи..
и ще имам 10 минути да се оправя и да шумахирам до новия мол..![]()
е кво пък ..![]()
Оф като сме двете все засядаме в 36-ките..![]()
Тоя път си нося парцал, тя ше носи препарат и ако пак ни спре токО или нещо от сорта ше бършиме прозорци и ше накараме моя да бута отзад тролея да тръгнем ..![]()
![]()
![]()
![]()
Блааааааааааааа бомбастик съм[/b]
На училище съм...Скучно ми е, написах си темата и сега няма какво да правя... После съм на урок и се прибирам да припадна за 30 сек, после имам да чистя и да подреждам... ААААААААААААААА
трябва да хода да си платя телефона и после да решавам задачи по математика бррр![]()
Мисля да си правя тaтуировка[даже не знам дали го написах вярно..]
нещо такова : http://i.actualno.com/club.bg/files/...0d9e88c3f2.jpg или малка пеперудка малко под бедрената кост
ако се сещате де
наще естествено няма да знаят .. ако я видят ще им кажа, че е временна.. пък след 2-3 месеца ще си призная.. те вече няма кво да направят
![]()
Мисля, че добре.![]()
I'm inlove with a criminal...
Повече от перфе,съм си.Животът е красив,всичко е красиво.
Трябва да се видя с една фр-ка,за да се мотаем,както ние го можем.
Лек и слънчев ден на всички!
П.С.По-лесно е да се нацупим,отколкото да се усмихнем, въпреки това-го направете!
![]()
![]()
А , няма училищеее !![]()
![]()
![]()
Да живее Велико Търново!![]()
Чувствам се страхотно.
Бях до Молл..
Прекрасен парфюм ! Но цената му .. 118 лева!![]()
Имам и нов лак за нокти. Страхотен е!
Малко остана до пролетната ваканция. Идва Великден!![]()
Хубав и слънчев ден на всички!![]()
Обичам приятеЛите си.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
Ооо, да, чул те Господ.![]()
![]()
По темата - добре съм, но като си спомня, че трябва да решавам задачи по математика, направо ми се иска да кажа: "Suck!"![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мии айляк... контролните минаха, другата седмица отивам при мойте орица, ама дотогава има малко време ^^ и се радвам, че времето е хубаво и мисля и днеска да го изкарам вънка в компанията на любимите ми мп3ка и колело![]()
Неска имам 5 по Химия и 5 по Физика,ама съм болен много жестокo,и съм адски нервен,и искам да пребия всеки който ми каже нещо на криво![]()
![]()
![]()
![]()
чудесно.Учителя ми беше тук и мина перфектно.Деня минава бързо, имах работа.Още 2 часа и малко и понеделника си мина ... предпоследна седмица на работа)) вчера вечерта беше най-добрата ми вечер в живота.Толкова не съм се забавлявала колкото с Него.Дано скоро го видя пак.Не ми липсва той, липсва ми ,че си допадаме по характер.Абе добре ми е .
хах не,ама ми е супер кофти,кашлям постоянно не мога да си поема дъх,и ме боли главата,вие ми се свят...Първоначално написано от Tempest
![]()
![]()
Сега се прибрах от даскало. Имам толкова много да уча и по математика и по немски ааа. Мойто лайно ест още не се е прибрало .. колkо е нужно на едно момче да си купи една тениска
.. мдаа както винаги живея за петък , а си умирам за по другия петък
. Тогаваа ще е най - голямото разцепване !!!
рамо до рамо със себе си...
Наспах се .. Затова съм още леко неадекватна,тамън се събуждам.Ще отида да се поразтъпча малкоо...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
главата ме болибаси една задача 2 часа я решаваме...бива ли такова нещо бее
![]()
В очакване на една прекрасна вечер!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Щит?Първоначално написано от Metal
Предполагам имаше предвид Шит xD
По темата : Бе и на мен не ми е по-весело... нек'во забило такова, нямам какво да правя.
искам любоооооооооов
Поразтъпках сееее.Първоначално написано от SoStarstruck
Сега се чудя какво да хапвам и как да отказвам на ония .. не ми се излиза и т'ва е,бе!
Направо като си помисля кои ще са там и ми се отщява живота,не само излизането ..
![]()
![]()