- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Chill out моме xD Просто им кажи, че не ти се излиза и това е. Какво има да му мислишПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
И за да не е off topic - Аз продължавам да искам любооооов![]()
![]()
![]()
Хах,Аз пък искам шведска с брюнетки,сори за офф-аПървоначално написано от FromAutumToAshes
Това всеки го искаПървоначално написано от Rounder
бтв споделям мнението за брюнетки (повече ги харесвам от блондинките
за разлика от повечето хора
)
неска парвихме планове за другия петък еххххххх искаммм 1ви априлллллллллл да е вече
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Главата ме боли ,ама иначе съм добре.Деня ми мина супер добре и бързоизкъпах се, изсуших си косата, всичко става бързо и това ми харесва.Получих невероятен смс
![]()
Това е общо взето
Мисля тая вечер да взема да почна с правенето на "ферслага" на стажа, защото времето си минава.
И аз искам да е първи април, да съм ваканция и да лудувам..kuklichka_bg
неска парвихме планове за другия петък еххххххх искаммм 1ви априлллллллллл да е вече![]()
![]()
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Много зле. Усещам как нещо в мен иска да изкрещи какво наистина чувствам. Но знам, че последствията ще бъдат трагични. :X ..
life sucks. ;x
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
А аз тъкмо когато си мислих, че живея в приказка и тази приказка се оказа книга за филм на ужасите..много ми е криво..днеска разбрах нещо, което ме разби..за човека, който обичам става въпрос..много е сложно и сега боли..
![]()
-Това е невъзможно-казала причината.
-Това е безразъдство-отбелязъл опитът.
-Това е безполезно-отсякла гордостта.
-Опитай...-прошепнала мечтата.
"Нарани един мъж за да станеш жената на живота му."
При мен подейства толкова ефикасно, а дори не съм си и помисляла, че ще го поискам някога. Не исках да го наранявам, но след като го направих (БЕЗ ДА ИСКАМ), той стана някакъв супер мил. Снощи получих 20 невероятни sms-а от него. Без да го карам да ми пише. Е така. Изгаря ме по онзи хубав нячин.
Ах, колко го обичам!!![]()
Мързелувам си.Лежа си на дивана и ям шоколад и пия сок от банан.Смятам да поспа даже и да стана към 12 часа и да уча,че незнам утре какво ще правя просто.;// Положението в даскало е критично.Направо ми се разтуптява сърцето при мисълта за Него.
Толкова ми е хубав .. леле .. днеска съм седяла и съм го гледала отстрани 5 минути докато отида при него.
Ква съм луда само .. прекалено влюбена.
По-късно ще му пиша някой смс да не каже пак,че не се сещам за него.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Супер бомбастик съм .. фантастик day .. всичко на шест. ^^
станах си с мързела неска и си останах с него![]()
![]()
![]()
тея тъпи времена до сряда трябва да ги оправя![]()
бях в супер настроение,а сега съм наполувината в настроението което искам да съм и то заради тоя слетобед![]()
![]()
ебати кретените са събрали в биг брадър, направо съм изумена![]()
иначе се наспах, трябва и да уча, обаче много ме мързи. имах супер вкусна вечеря, за десерт ядох някаква божествена пастичка и ми е щастливо(колко малко ми трябва).![]()
Единствено днес ми беше малко кофти сутринта, че го нямаше, но го преживях бързо-бързо.![]()
браво е, "приятелки" .. Разочароваха ме много, ама
няма значение, надявам се да има обесниение.. т'ва "ще ти кажа по скайп" е много тъпо, можеше и сега да ми каже.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Знам,че искаше да ми каже нещо...И все пак не го направиЗащо все аз трябва да върша всичко???
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Зле ми е заради него ... Днеска за пореден път го сънувам, дори се успах за курса ...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Страхотно !! Обичам го !!
I'm inlove with a criminal...
За жалост - никога, или поне в 99% е "няма да бъде същото". И аз колко съм искал в дадени моменти да бъде така, но уви.. Life ain't fair ;] Вдигаме глава и продължаваме напред. Не знам какъв ти е случая, но най-добре сякаш да направиш това... В смисъл просто съвет(без да ти давам наклон на, което и да било xD), иначе ти си знаешПървоначално написано от silky92
А по темата : Изобщо не ми се спи оО Май ще цикля до късно пред компа, не знам времето ще покажеНо за сега това е плана хах. И ми е нек'во тъжно, ама без да ми е гадно ;д Просто леко омислено, де да знам и аз как да го опиша оО Абе смахната работа какво ли ви обяснявам, тъп съм
![]()
Писна ми! Всички момчета мислят само за секс !Искам някой да ме обича истински заради това което съм... да се будя с някой който знам че ме обича такава каквато съм! искам нещо сериозно! Искам да съм с някой по 24 часа на ден .. да не може без мен ... да ме обича истински и аз да го обичам.. да си споделяме всичко да е мое гадже и най добър приятел , да се запознае с нашите а аз с техните! Да не иска просто секс и когато му откажа да ме нарече КУРВА и да си замине! Не искам някой който да се сеща за мен през ден два а аз да тръпна в очакване да ми се обади ! искам нещо сериозно !
![]()
![]()
![]()
![]()
"..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
но от нещастните си гърди ще те изтръгна
и даже спомена за теб ще удуша.."
Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам..
Първоначално написано от siiska
Това далеч не е вярно, драга съфорумкеИ ей така само да вмъкна.. и аз искам горе-долу такова нещо
![]()
о.0 достатъчно ясен ли бях?
ОДИН!!!
Главата ми ще се пръсне обаче трябва да продължавам с ученето.Damn,чак не вярвам,че аз си го мисля това.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ммммм доволно ^^ днес се заех да снимам реалните си dnbstep умения след 15 км навъртяни с колело... и се получи доста добре... на базата на предишните клипчета, сега сякаш... съм се научил как се прави ^^ и направих клипа иии мноу се бия, ама няма с кого![]()
Хубав ден, или поне започна хубаво. Радвам се,
че съм толкова свежа. Кеф ми е също, че станах рано и сега
се чувствам прекрасно.Само времето навън
малко изневерява на настроението ми, но нищо, това
няма да попречи в 10 да литна от нас и да прекарам една
супер-дупер-шопинг сутрин (колкото и да мразя шопинга).