- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Зле, нещастно влюбена, отчаяна... и за какво? За какво ми беше да се поддавам? Не можах ли веднъж да постъпя правилно? Не. Както винаги след дъжд качулка... айде..
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
зле,боли ме стомаха,целия се е подул ++ това времето е отвратително.Днес пак контролннооо и пак ще се прибера довечера нз кога....супер натоварени дни напоследък
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Вчера..беше приказно..
искам пак ..
![]()
Седяхме по средата на центъра на една пейка и се боричкахме.. аз си забивах ноктите да ме пусне, пък той още по-силно ме прегръщаше..ахх ..
някои ще кажат, че тва баси тъпотията.. да ама тва си беше наше и беше невероятно! Обичам го.
![]()
![]()
пхах...ами отчаяна![]()
Заспала,а днеска имам супер много работи за вършене.Ебаси гадния ден ще е.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ебаси, исках да съм в добро настроение и днеска..
ама това е невъзможно ест ..
Всички трябва да ме вбесяват за да ми е гадно..![]()
Тя вече не ми е приятелка. През какво ли не бяхме преминали заедно,винаги съм й заставала зад гърба,но тя така си е наумила и .. щом иска,нека си върви.
.. You and me,we used to be together,everyday together,always.. I really feel that I`m loosing my best friend. I can`t believe this could be the end ..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Yeah ,Life ain't fair .. Понякога промените са и и за добре . Просто искам да съм шастлива ,влюбена и спокойна ,а все не става..Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
На работа съм и досега имах съвсем малко работа ,общо взето един нормален ден . Вътрешно продължавам да се чувствам по същият глупав начин![]()
Искам вече ваканция!
Нямам търпение..
Сега ще си науча за утре и после ще скучая.
Искам и времето да е слънчево , а не такова облъчно.
Имам и такива нови , хубави дрешки!![]()
Днес съм в настроение - good!
Не съм особенно весела , но бива!
Смотано,
ще поспя предполагам или почета да се поразсея и после ще го видим (:
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Чудя се довечера да излизам ли,да не излизам лии .. Бее,чакай да си пусна един епизод на отчаяните съпруги,пък ще реша.Те са ми щастието. Преди One Tree Hill ми беше пък утехата (докато не стана пълна боза),сега само съпругите ми останаха .. Ще си ги гледкам,после 1 душ,вечеря ии .. ако е писано навън. Въпреки,че хич не ми се пристъпва извън прага,дори носа не искам да си подавам от у нас при мисълта,че той може пак да е там. И пак същата история .. Да не повярва човек,че 2 години ще станат скоро,а нещата не отминават и не отминават .. Трябваше отдавна да са забравени и преживяни вече,но НЕ ! Господ си прави много жесток ташак с мен.
![]()
Ще видим...
"Когато съдбата ти обърне гръб,изчакай я да се наведе"...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Йееееп. Добре съм.Смисъл .. абе добре съм
Разбрахме се с него, имам 2 часа да се оправя. Е, 2 часа - не, ама час и половина поне имам.
А как ще стане не знам. Ще се опитам.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
И те така ....
Защо ми се сърди, не аз съм виновнаКакво можех да направя
![]()
Както и да е, въпреки че не зависеше от мен ми е гадно, съсипах му настроението, ако въобще имаше такова...
Ох трябва да се амбицирам, мързела не е хубаво нещо. Дразня се на себе си![]()
Добре съм, имах много работа днес, чак не съм влезнала във форума.Боли ме главата ужасно.Моя си е взел книжкатаСега ще си кара без страх
))
Иначе аз си мисля за някой и той си знае кой е, а се чупих да му се хиля на смс-а, че кръста го болял от оня ден, интересно защо
![]()
Пф трябва ми почивка.И то активна.
Paradise Lost - Erased.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
отвратително
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
^![]()
Днес беше чудничко. Намерихме го тоя магазин и направо се разбих като си взех тия кецове. ВЕЛИКОЛЕПНИ СА !! И всичките други неща, които си взех са направо БРУТАЛНО ЯКИ !! На кеф съм днес !![]()
Объркана съм.
Дали беше там или не беше? Може и да не е бил. Не го видях.
Офф тая вече ми лази по нервичките. Омръзна ми от нея.![]()
Нямаше логика,беше любов.
И аз ако знам как се чуствам ..
аз ако знам той кво чуства ..
след като видях онези неща.. не знам ..
май си има друга.. макар, че я беше кръстил `сестра ми` зяпах и профила в бгстар .. [не кръвна сестра де..] ама.. сестра му "" едва ли би питала има ли си гажде..
оф не знам ..![]()
Аз го обичам .. и не искам да го загубя..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
гаден ден![]()
![]()
утре си е просто жесток![]()
ебаси тъпите учители и министерство на образованието и сички който са измислили,че след като правим вътрешно оценяване,трябва да си продължим часаовете
![]()
яко прецакана съм
![]()
и после съм на състезание,кой знай и там колко време ще седим
![]()
![]()
а как ме е налегнал мързела тая седмица![]()
станах си вчера с мързела си и си останах с него,неска бях по-добре пък да видим утре
![]()
![]()
![]()
![]()
Говорихме - изяснихме се.
Всичко е шест.
Обичам го..![]()
![]()
Чудя се .. Да се предам ли или да продължа да се боря ?! В такива моменти ми е просто безсмислено да отстоявам някакви позиции пред когото и да е .. и въпреки това все още ми кипва на моменти и се зареждам се ентусиазъм ..
Оххх,не знам .. всичко е толкова объркано. Не знам. Имам нужда от помощ и съвет,а няма към кой да се обърна .. Пффф. Пак ще действам на своя глава. Май. И после пак ще съжалявам. Май. Еххх,да можех да върна всичко точно 2 години назад,точно сега !! ..
Първоначално написано от SoStarstruck
Попитай ни, напиши ни една тема във форума![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!