- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
.. Чудя се,може в тия дни и това да стане.Първоначално написано от Take_That
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Пак не стана, ама имаше..![]()
Утре дано да имаме късмет! GO GO GO![]()
//За пореден път се разочаровам. Съжалявам..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Тъпо ми е. Искам ваканция.![]()
Старата песен на нов глас.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ама, не се страхувай, ние не хапем, престраши сеПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
![]()
По темата - ужасно много ми се спи вече и разглеждам набързо форума и айдее думбала в леглото
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
; ((((((((((((((((
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Отвратително. Наистина. Не исках така да става, ама .. той се хваща за всяка моя дума и само гледа да се драчи. Днеска цяяяял ден това прави. Писна ми от най-малкото да се ядосва и да вика. Наистина писна ми. Съсипва ми психиката, нервите и всичко до краен предел просто. Не знам колко още ще продължавам да се самоизмъчвам. Не знам. Имам чувството, че съм мазохистка някаква вече. То никой човек на моето място не би изтърпял това. Ама не мога бее. Не мога просто да го оставя. Сигурна съм, че ще ми е по-хубаво без него. Убедена съм на 100 процента. Само това трябва да направя, ама не мога. Искам, но не мога. Нещо ме спира .. Сигурно ще съжалявам, че съм го направила, ама .. ОФ ! Наистина не мога повече по тоя начин да продължавам просто. Нервите ми и търпението ми са изчерпани. За самоуважение няма да говоря, шото то е сринато отдавна. Просто вече всичко направих и той пак не може да го оцени и пак се държи като абсолютното лайно. Като най-голямото лайно на тоя свят. Писна ми един ден всичко да е наред, а два да е някакъв пълен ад.
Избор имам.. не е като да нямам. Ама това момче ми е взело акъла и всичко. Искам си го обратно ! И акъла, и сърцето, и всичко останало. Просто си го искам. Да ми ги върне и да си заминава. И да не ме търси повече по възможност. Ама знам, че няма да стане. Няма как...
То колко дълго станаАма няма как трябваше да си го излея някъде...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Среща утре ... как мразя да се чувствам конфузно ...![]()
и това ще мине. Предполагам.![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
бавно умирам... не ,не не самоубийство
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Като тръгна някой път да се замечтавам как вече е 1 април, толкова реалистично ми става, че на преден план вече ми излиза въпроса какво ще правя.Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
За протокола: станала съм супер лигава, отвратителна и себична в отношенията си с околните. Абсолютно (ще) си го заслужавам, ако(когато) тя не ми (про)говор(еше)и. След малко ще ходя да се самозакривам, само да си приключа превода.
Няма да заплача .. малко ми остава ама няма.Не искам повече да чувам нищо за него.Дори нямам думи.
Добре съм .
Майка преди малко ми звъни :
-- Айде стана ли?
- Кво да не съм станала .. дъртия звъня, алармата звъня, моя звъня .. ся ти.. то от вас може ли да се спи?![]()
![]()
Беше прекрасно..искам пак!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А той дори не знае колко много го обичам. И никога няма да разбере, че не само той се бори за мен. Няма да разбере, че всяка сутрин като стана, все за него си мисля и че всяка вечер като лягам не искам да заспивам, защото ме е страх, че няма да го срещна в съня си. Би ми липсвал през тези 8 часа сън. Той не вярва, вече не вярва. Не вярва, че след 2 години аз все още мога да бъда влюбена в него до уши. И докато не го повярва ще тъпкаме на едно място. Вече и аз незнам какво да правя с него. Толкова обнадежден беше, какво стана ?!
Иначе, добре съм. Гледах прогнозата за времето. В събота ще си е чисто лято. 21 градуса. Перфектно просто. Слънцето много ме радва. А сега трябва да седна да уча по математика, химия, английски, немски, биология .. шаляляляя .. чудничко.
![]()
![]()
![]()
Чувствам се никак.Точно никак.Все едно съм безчувствена.
И аз се чувствам по същия начин при мен скоро ще станат 3 години на 1 април стават три години ... Мъчно ми е и съжалявам че всичко отиде по дяволите ... Ий така дойде един моминт в който приказката свърши ... И да, всичко беше като в приказка! Как искам отново да почувствам същото бих дала всичко да върна времето назад! Скоро го видях ... подминахме се като пътни знаци! Хората се проминят минаха 3 години забога ... искам си ги пак отново, искам си мойте момчета! Но ... времето минава и неможе да идлекува раните! Той ги остави отворениПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Не минаваше и ден без да се видиме, аз съм си виновна явно аз постъпих така ме той да се отдръпне ...
Оф ше се разплача.. и ше ми се разтече грима за шибаното даскало .. ама как да ида така на дск .. след като .. всеки момент ш ревна бе.. не исках не исках!!![]()
край.. разревах се.. ;x Господи защоооооооооо?
![]()
*Ден съм щастлива, сто съм нещастна..*
скапано начало на деня![]()
добре че си тръгнах от 5 час нямаше да се разберем с тоя![]()
само дето др час трябва да му нося готова рисунка,ама как ме мързи
![]()
сега остава само мача,дано се справим![]()
Really tired .. Не спирам да се ядовам и ядосвам. Днеска тотално се скарах с оная (пфф) но т'ва ми е най-малкият проблем. Даже ми е по-добре без нея,тамън няма да има кой да ми квичи и да ми скача по главата. Както съм зле с нервите само това ми липсва .. По-добре да съм си сама
Истински проблем е като изляза довечера (което не знам как ще стане) дали ония изроди ще ни се натресат за пореден път,че май им стана навик нещо,хах ..![]()
И онзи: За какво ми се меша в живота,помни разни дреболии от преди година и само ми се обяснява .. Ама грам да не ме занимава,бе .. Учудващо е,че още има доблестта да ми говори и да ме гледа в очите,но заеби...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Бяснааааааааааааааааааааа аааа![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
1) Тъжен.
2)![]()
3) а би следвало да съм донякъде доволен; всичко е наред поне привидно;
Трябва ми една дъъъъъъълга почивка..!
А имам да уча по - математика , физика , география!![]()
Днес не ми е ден .. , ама нищо.
Утре ще бъде слънчево времето!Супер!!
Винаги слънцето ме зарежда с много положителна енергия.
*Никога не е късно! *
Иска ми се да можех да погледна 1 година напред във времето .. Иска ми се тоооолкова много .
Нещо съм много нервна тези 2 дена и нз кво ми става..Всички ме нервят .. И б*си самочувствието имат вс..Нервна съм яко и нз кво да правя..![]()
![]()