.
Затворена тема
Страница 62 от 96 ПървиПърви ... 125258596061626364656672 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 526 до 1 550 от общо 2377
    Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Чувствам се като тюфлек.

Поне се радвам, че си свърших работата за деня и съм, така да се каже, безгрижен за деня.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Чудя се .. Да се предам ли или да продължа да се боря ?! В такива моменти ми е просто безсмислено да отстоявам някакви позиции пред когото и да е .. и въпреки това все още ми кипва на моменти и се зареждам се ентусиазъм ..
    Оххх,не знам .. всичко е толкова объркано. Не знам. Имам нужда от помощ и съвет,а няма към кой да се обърна .. Пффф. Пак ще действам на своя глава. Май. И после пак ще съжалявам. Май. Еххх,да можех да върна всичко точно 2 години назад,точно сега !! ..

Попитай ни, напиши ни една тема във форума
    .. Чудя се,може в тия дни и това да стане.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Пак не стана, ама имаше..
    Утре дано да имаме късмет! GO GO GO

//За пореден път се разочаровам. Съжалявам..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Тъпо ми е. Искам ваканция.

Старата песен на нов глас.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Чудя се .. Да се предам ли или да продължа да се боря ?! В такива моменти ми е просто безсмислено да отстоявам някакви позиции пред когото и да е .. и въпреки това все още ми кипва на моменти и се зареждам се ентусиазъм ..
    Оххх,не знам .. всичко е толкова объркано. Не знам. Имам нужда от помощ и съвет,а няма към кой да се обърна .. Пффф. Пак ще действам на своя глава. Май. И после пак ще съжалявам. Май. Еххх,да можех да върна всичко точно 2 години назад,точно сега !! ..

Попитай ни, напиши ни една тема във форума
    .. Чудя се,може в тия дни и това да стане.
    Ама, не се страхувай, ние не хапем, престраши се

По темата - ужасно много ми се спи вече и разглеждам набързо форума и айдее думбала в леглото
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

; ((((((((((((((((
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Отвратително. Наистина. Не исках така да става, ама .. той се хваща за всяка моя дума и само гледа да се драчи. Днеска цяяяял ден това прави. Писна ми от най-малкото да се ядосва и да вика. Наистина писна ми. Съсипва ми психиката, нервите и всичко до краен предел просто. Не знам колко още ще продължавам да се самоизмъчвам. Не знам. Имам чувството, че съм мазохистка някаква вече. То никой човек на моето място не би изтърпял това. Ама не мога бее. Не мога просто да го оставя. Сигурна съм, че ще ми е по-хубаво без него. Убедена съм на 100 процента. Само това трябва да направя, ама не мога. Искам, но не мога. Нещо ме спира .. Сигурно ще съжалявам, че съм го направила, ама .. ОФ ! Наистина не мога повече по тоя начин да продължавам просто. Нервите ми и търпението ми са изчерпани. За самоуважение няма да говоря, шото то е сринато отдавна. Просто вече всичко направих и той пак не може да го оцени и пак се държи като абсолютното лайно. Като най-голямото лайно на тоя свят. Писна ми един ден всичко да е наред, а два да е някакъв пълен ад.
    Избор имам.. не е като да нямам. Ама това момче ми е взело акъла и всичко. Искам си го обратно ! И акъла, и сърцето, и всичко останало. Просто си го искам. Да ми ги върне и да си заминава. И да не ме търси повече по възможност. Ама знам, че няма да стане. Няма как...

То колко дълго стана Ама няма как трябваше да си го излея някъде...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Среща утре ... как мразя да се чувствам конфузно ...
    и това ще мине. Предполагам.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    In your dreams..
    бавно умирам... не ,не не самоубийство
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Тъпо ми е. Искам ваканция.
    Като тръгна някой път да се замечтавам как вече е 1 април, толкова реалистично ми става, че на преден план вече ми излиза въпроса какво ще правя.

За протокола: станала съм супер лигава, отвратителна и себична в отношенията си с околните. Абсолютно (ще) си го заслужавам, ако(когато) тя не ми (про)говор(еше)и. След малко ще ходя да се самозакривам, само да си приключа превода.

Няма да заплача .. малко ми остава ама няма. Не искам повече да чувам нищо за него.Дори нямам думи.

Град
    ForSaken city (:
    Добре съм .

Майка преди малко ми звъни :

-- Айде стана ли?
    - Кво да не съм станала .. дъртия звъня, алармата звъня, моя звъня .. ся ти.. то от вас може ли да се спи?

Беше прекрасно.. искам пак!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    А той дори не знае колко много го обичам. И никога няма да разбере, че не само той се бори за мен. Няма да разбере, че всяка сутрин като стана, все за него си мисля и че всяка вечер като лягам не искам да заспивам, защото ме е страх, че няма да го срещна в съня си. Би ми липсвал през тези 8 часа сън. Той не вярва, вече не вярва. Не вярва, че след 2 години аз все още мога да бъда влюбена в него до уши. И докато не го повярва ще тъпкаме на едно място. Вече и аз незнам какво да правя с него. Толкова обнадежден беше, какво стана ?!

Иначе, добре съм. Гледах прогнозата за времето. В събота ще си е чисто лято. 21 градуса. Перфектно просто. Слънцето много ме радва. А сега трябва да седна да уча по математика, химия, английски, немски, биология .. шаляляляя .. чудничко.

Чувствам се никак.Точно никак.Все едно съм безчувствена.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Мързеливо ми е отново ... Утре се прибирам в родния ми град и няма да видя милото 2 седмици
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Да не повярва човек,че 2 години ще станат скоро,а нещата не отминават и не отминават .. Трябваше отдавна да са забравени и преживяни вече,но НЕ ! Господ си прави много жесток ташак с мен. Ще видим...

"Когато съдбата ти обърне гръб,изчакай я да се наведе"...
    И аз се чувствам по същия начин при мен скоро ще станат 3 години на 1 април стават три години ... Мъчно ми е и съжалявам че всичко отиде по дяволите ... Ий така дойде един моминт в който приказката свърши ... И да, всичко беше като в приказка! Как искам отново да почувствам същото бих дала всичко да върна времето назад! Скоро го видях ... подминахме се като пътни знаци! Хората се проминят минаха 3 години забога ... искам си ги пак отново, искам си мойте момчета! Но ... времето минава и неможе да идлекува раните! Той ги остави отворени Не минаваше и ден без да се видиме, аз съм си виновна явно аз постъпих така ме той да се отдръпне ...

Град
    ForSaken city (:
    Оф ше се разплача.. и ше ми се разтече грима за шибаното даскало .. ама как да ида така на дск .. след като .. всеки момент ш ревна бе.. не исках не исках!! край.. разревах се.. ;x Господи защоооооооооо?

*Ден съм щастлива, сто съм нещастна..*

Голям фен
    скапано начало на деня
    добре че си тръгнах от 5 час нямаше да се разберем с тоя само дето др час трябва да му нося готова рисунка,ама как ме мързи
    сега остава само мача,дано се справим

Град
    million miles away (:
    Really tired .. Не спирам да се ядовам и ядосвам. Днеска тотално се скарах с оная (пфф ) но т'ва ми е най-малкият проблем. Даже ми е по-добре без нея,тамън няма да има кой да ми квичи и да ми скача по главата. Както съм зле с нервите само това ми липсва .. По-добре да съм си сама
    Истински проблем е като изляза довечера (което не знам как ще стане) дали ония изроди ще ни се натресат за пореден път,че май им стана навик нещо,хах .. И онзи: За какво ми се меша в живота,помни разни дреболии от преди година и само ми се обяснява .. Ама грам да не ме занимава,бе .. Учудващо е,че още има доблестта да ми говори и да ме гледа в очите,но заеби...
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Бяснааааааааааааааааааааа аааа
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Lestat357
    Guest
    1) Тъжен.
    2)
    3) а би следвало да съм донякъде доволен; всичко е наред поне привидно;

Мега фен Аватара на iiordanova
    Трябва ми една дъъъъъъълга почивка..!
    А имам да уча по - математика , физика , география!
    Днес не ми е ден .. , ама нищо.
    Утре ще бъде слънчево времето! Супер!!
    Винаги слънцето ме зарежда с много положителна енергия.
    *Никога не е късно! *

Град
    million miles away (:
    Иска ми се да можех да погледна 1 година напред във времето .. Иска ми се тоооолкова много .

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Нещо съм много нервна тези 2 дена и нз кво ми става..Всички ме нервят .. И б*си самочувствието имат вс..Нервна съм яко и нз кво да правя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си