- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
супер тъпо ми е....
надявам се утре да е по-добър ден :]]
ако някои хора не спрат да се държат по тоя тъп начин скоро ще настъпи end-а
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
абе както и да съм няма да съм тей както искам да бъдаа![]()
офф спи ми се май![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Искам да влезе в Skype и да прочете какво съм си написала на профила. Искам и оня да се раздвижи малко във фейсбук,че не ми е удобно да го шпионирам така,и то точно сега .. `` искам всичко да се върне 2 години назадд !!
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
хм ... някво тихо ми е .. представям си какво ще е през лятото .. купоните,момичетата,пиячка та(разбира се),морето,дискотеките,плажа, овите запознанства ... хубаво ми е на душата като мисля за това,но искам вече да идват тези миговее
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
и аз ги чакам тия мигове......само че 3 месеца не са малкоПървоначално написано от BlueParadise
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Хмм тъжно ми е...и то не вмомента ами от доста време...Най Най близките ми хора приятелката, най-добрите приятели и други приятели заминавам да учат в чужбина, а аз си оставам сам тук, защото си имам супер работа и няма как да я оставя
Гадно ми е, защото всички ме предадоха![]()
Потънала в спомени ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Same here .. ;/Първоначално написано от Assshley
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Егати простите задачи. Мразя я тая математика, много!
Че няма и кой да ми помогне, никой не ги схваща, пък и стана късно.
Още не съм си написала домашното по литература, 12 стана вече. Много ми е умряло, спи ми се, а помня как доскоро не ми пречеше да вися досред нощите, да уча, да спя после 2-3 часа и сутринта да съм свежа като краставичка. Много мрън!!! Да идва петък, че ми писна.
Иначе(паразитно е вече ^^) днес беше приятен ден. На училище едвам гледах, после си оставих набързо нещата в нас и ходих да се видя с една приятелка. Карах я да ми реши една задача.Пихме кафе, после я изпратих да ходи да си прави контролното, пък аз ходих да ям паста, сам-самичка.
Докато се прибера, изгорих калориите от прегрешението
и така. И спах, и сега пак ми се спи. Младостта ми премина в сън.
![]()
Чувствам сее зле и ми се пие .. мисла че тая вечер ще го правя да (отнаво)![]()
Отново ям. Какво ми става? Само ям.Толкова е забавно. А времето? Слънцето? Уляляя ..
Най-якото е пролетта. Най-якото е! Нямам търпение до Събота вече. <3
Офф, тъпата задача по математика не излиза и това си е. А колко искам да я реша и да ми пише 5 вместо 4 ..Ще си умра тук. Пък по Английски тая ще изпитва и там трябва да уча. Абе положението не е много цветущо. Дано 10ти клас бъде по-добре. Амин.
![]()
^ И аз си мислех,че 10ти клас ще е по-добре ама не познах.![]()
Иначе съм горе долу добре.Пия си кафето и след 30 мин почвам да се оправям.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Мразя тая тъпа история!!! Защо трябва да я учимее? Реве ми се вече! Трябва да учаа, за да си изкарам изпита по английскиКолко неща трябва да свърша преди да дойде лятната ваканцияя
А колко малко време имам ...
Трябва да не мисля само за забавления...
![]()
Още се чудя дали да ходя утре. Няма какво да правя там с тези хора![]()
Иначеее .. мисля, че тази вечер трябва да се размажа. Пак.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Снощи му казах. Не се сдържах ..
Когато му казах последното изречение в гърдите ме заболя..
не можех да дишам ..
и сега още ме боли ..
не се преструвам за подобно нещо..
пък и болката е адска.. точно гръдния кош ;xx
аа fuck ;x![]()
![]()
Не се чуствам добре
Ай, ай, ай !
Само аз си знам как се чувствувам.![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Може би мога да ти помогна, все пак ще кандидатствам с математика![]()
![]()
По темата - весело ми е, времето навън е прекрасно и ме зарежда с много положителна енергия![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
лелеле такова хубаво време,така ми се пътува ама мноооого и много надалече....или...Крошуна <3 мм ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ебаси, един ден да съм по-зле като състояние и за един час 5 души ми звъннаха за някакви уговорки.. О.о
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."