- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Днес ще се наспя най-сетне и ще се въргалям в леглото, колкото си искаммммммммм![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
имам нужда от промяна на обстановкатане издържам вече да виждам едни и същи неща и хора ,да приятно ми е искам да съм с тях,но ми трябва промяна
това вече сякаш не съм аз не се радвам,не съм щастлива както преди,не ставам със желание,не понасям никого и нищо дразнят ме 1000 неща,които преди са ми били приятни
![]()
дано утрешното ми ходене до дядо да ме разведри малко![]()
![]()
уморенаааааано след малко излизам
![]()
If I played you like a toy?
mnogo typo![]()
![]()
![]()
moeto
![]()
![]()
![]()
slynce go nqma.veche 4 dni ne sme se vijdali i
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neznam kakvo da pravq lipsva miiiiiiiiiiiiiiiii mnogoooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
М май няма да излизам днеска.Уффф ... а за утре още се чудя
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами интересното е че от сряда съм като ходещ труп и не мога да се спря да плача, и сега когато всичко така неочаквано свърши не пролях и една сълза, може би защото въпреки чче го обичам повече от всичко, думите му ми отнеха желанието да съм с него, а и някак си знам и вярвам, че няма да може да ми ги каже в лицето . .![]()
Бясна. Не, всъщност не бясна. Сдухана май е по-точната дума. Искам да изляза, ама няма. На инат. И утре няма да отида. Пак на инат. Мразя го тоя инат.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Много готин ден бешееее днессс!Много щастлива.Маи тои пак почва старата песен на нов гласДано утре да го видя да ме повози малко със скутерчетоо (съннн)
![]()
Bях на концертче на БТР ^^ и си прекарахме НЕВЕРОЯТНО. Снимахме се с Наско и си взехме автографи. Абе хубавото си е хубаво. Само ми бяха смешни тея пред сцената. Отиваш на концерт на рок група и виждаш най-отпред пред сцената, някакви кифли с токчетата и квадратните обеми се изчекнали там да привличат внимание. Бая зад тях бяха тези, които наистина се кефеха на музиката. Тея от пред не им трепна един косъм бате.. стояха като пънове и не знаеха нито една песен,ама нищо,важното е,че бяха забелязани.. OMG.![]()
Сега чакам господин моята любов да се прибере и да ми пише. Малее, не съм го виждала от 5 дни и няма да го видя до 1ви Април.Много ми липсва ама страшно много. Толкова искам да се гушна в него и да ми каже пак "никога няма да те пусна".
Охх..
Слушам си музика, добре съм, обаче ревах от болка 30 минути, т'ва беше мега кофти преживяване :С И се случва често.Ако пак стане на доктор ще ида :С Страх ме е.
Трябва да правя диск за после като излезем с милото с колата, да имаме какво да слушаме.Трябва да изчистя малко компа....Трябва, трябва ама седя тука.
Много ме е налегнал пролетният мързел.Добре,че само три дена останаха до тая ваканция.Гот ми е..като знам,че има възможност да ида до Сс.
Ама да не се надявам много.Абе и тук да съм,пак ще си е кеф.
Утре мисля да си направя кичури.А пък в неделе,ще ходим да гледаме къщи.. Добре съммм.
Чудя се дали тая вечер да не му кажа каквото искам .. То се е видяло,че сигурно сме приключили окончателно .. Интересно е как се опитвам да се заблудя,че не ми пука и,че съм твърда и донякъде се получава.Само дето откъдето и да мина все има нещо,което да ми напомня за него.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Той сериозно ли ми го заяви ?!![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Щувствам се и добре и зле,как да го опиша,бяхме на едно парти с момичето което харесвам (явно и тя) ама тя си има приятел(тои не беше там) цяла нощ танцувахме,дори накрая ме изкара на вънка и ми вкара няколко езичета![]()
![]()
Но сега като си помисля че е с него иииииииииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
Денят мина ПЕРФЕКТНО - всичко ми е на шест. Чувствам се супер щастлива. Преебах си диетата, ама не ми пука - т'ва все пак са торти и бонбони - а т'ва не мога да откажа![]()
Ама сега ми е супер скучно, гледам ги тия по нова телевизия идиотите и се чудя с кой да си лафя .. ама то няя никой :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
супер беше в клуба, пийнахме стабилно, полафихме си, малко нови запознанства.. сега ще се къпя и лягам, че не издържам![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Лягам си .. претъпкана съм от мисли и главата ми ще се пръсне .. време е да спя.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Зле ми е, досега плаках .. а иначе трябва да го приема, животът не е филм с хепи енд, той няма да се върне никога вече .. ; (
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пф .. поредниия гаден ден ще бъде. Усещам го. Не ми се ходи, ама .. имам чувството, че ако не отида ще ми се разсърдят.И защо ПО ДЯВОЛИТЕ съм будна в 7.30 сутринта в събота ?!
Hilary_![]()
спииии ми сее![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе добре ми е.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сега пък се сетих за тая песен .. сдухване на max.Снощи се чувствах ужасно,виеше ми се свят и си легнах страшно рано. Никой не ми е звънял => никой не е забелязал,че съм потънала вдън земя .. еми,супер.
НЯМА да излизам. И днес,и утре,и вдругиден,и следващата седмица,и по-следващата,и другия месец...
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."