- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
супер......страхотно време..и ще излизам по магазините
само където тя ми липсва,но няма да и пиша първа..не съм винова аз...пф![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер съм..Само чакам вече да идва следобяд.. да видя тия от моита компания как ще реагират като ни видят двамата или по точно като тои доиде да ме вземе малии :Д:ДСя си чакам малката лазарка да я намачкамм (сън..)
Ох да идва следобяд вече нямам търпение..
![]()
![]()
![]()
Пфф спах 4 часа.Вчера с милото се прибрахме чак в 2 и нещо и от тогава до 6 спах след това братчето почна да реве и Ерик като стана вече цялата къща беше будна..... пфф . След малко ще си изпия редбула ,защото съм мъртва.
Почнах да работя по това за стажа...
Днеска ще е много скучен ден.Не ми се седи в къщи.Пуши ми се.Тъпо ми е.Нямам пари ,не мога да ида да пазарувам, след миналият път дето накупих толкова.. Пф ..
Не ми се ходи на урок, а направо мисля да отида да играя тенис.
Пак ще сме много хора, ама к'во да направя ..![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Готова съм за дълъг и тежък ден.
Днеска май в нас ще си стоя. Ама така е. Като съм инат.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пия си кафето и се приготвям за поредните тъпотии днеска.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Май на всички съм им крива ... в скоро време няма да се мяркам наникъде и няма да затормозявам никого. ; )) Да си отдъхнат .
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
хах,и аз не знам как съм-но нека да кажем ок...времето ехубаво,ама съм на урок,а не съм си написала задачките пфффпоне си научих темите та съвсем да не отида на гости
![]()
мислите ми витаят просто и няма как да се съсредоточа,което е лошоо за мен...и на всичкото до понеделник остават цял ден и половина-живота е гаден![]()
Нещо ми е криво...
Чудя се дали да не предложа на сестра ми да се разходим до стадиона. Времето е хубаво... ще бъде приятно.
Иска ми се онзи лигльо да се обади и да се видим. Минаха вече 5 дни, в които се скъсва от работа, а преди се виждахме всеки ден. Чакам да дойде понеделник и да се поосвободи малко, че ще полудея.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Да си основем клубче: " Дне ми е супер криво".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
^ Вътре съм.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Първоначално написано от SoStarstruck
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Йес,йес,йеес нова прическаа .. шаляля ..![]()
![]()
Е айде основете го де.
Кво само се каните?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да основем клубИЩЕ "днес ми е по-хубаво от вчера и по-малко хубаво от утре" ?!![]()
АйдеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
Кандидатирам се за co-founder
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
и аз.Първоначално написано от meriLinka
баси, кво става напоследък не мога да разбера, ама така жестоко се карам с майка ми, че просто не мога да издържам в нас. оффф... нямам думи просто.
силно се надявам деня ми да се пооправи.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)