- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Когато вляза в ритъм веднага пиши два плюса искам цицата ти нон стоп да се друсаааа ляляля.Мега мощен ден само яки неща ми се случват след малко ще си гушна и моето слънчево момиче![]()
Музиката на макс кефа също джоба подплатен със стабилни кинти имам супер яките приятели бахти кво мога да искам повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Приет си. Тука май само депресирани същества има. Стегнете се бе хора .. вижте к'во слънце е навън.Първоначално написано от valdesbg
![]()
I am Ubercool
Добре съм. Продължавам да се друсам с тоя ЕфизолДано да се измисли нещо за по-късно, че два дена ... много ми се виждат. Вчера се изчистих малко, стига ми толкова
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Наистина още си мисля за онова нещо с машината навремето .. 2 години назад или напред.. Абе,каквото може,само да не ми е настоящето. ; ))
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Голяма приказка си ударихме с тоя.Оказа се,че е прекалено разбран.Ако го видя някъде навънка ще ми е много яко.Пък и лайното ще умре от яд.
Излизам да си правя кефа.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Айдееее, пак си останАх без книжка...А сега така да ми се излиза...
![]()
пфу, кофти![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Не искам вкъщии. Искам да постя някъде.![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Малко ми е скучно,иначе съм добре,май...Оф,как се дразня,че все пропускам възможностите.Утре имам имен ден,въпреки всичко се надявам да си изкарам мега-яко...
![]()
![]()
Гадно..Боли ме главата, имам да правя тъпа презентация по физика, а на това хубаво време Сълнчицето ми е на работа.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
зле мн зле..аз съм си виновна![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
и аз,и аз искам....наистина ако вярваш,че утрешния ден ще е по-хубав от днешния така и става..пък напоследък нямам лош ден,което е показателноПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
добре....чакам да стане 8 че да излизамммммммм![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ЙЕС ! ЙЕС !Май ще стане това, което искамммммммм
Дано, щото .. нямам никакво настроение. Трябва да усмихна малко положението.
Hilary_![]()
А Янче как ще се спогаждаме след като ти ми се сърдиш?
Иначе..Аз съм си окей, оптново. Утре вероятно ще ходя на имен ден при леля ми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
супер съм,утре ще е як ден![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пак ме прецака, пак си останах без пазаруването. Писна ми вече. От колко седмици се опитвам да си купя поне 1 дрешка и искам тя да е с мен, защото иначе сигурно няма да се видим и тя все има работа, и аз все съм прецакана, и само се дразня.![]()
На всичкото отгоре гърлото ме боли ужасно много и нищо не ми се прави вече.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Искам си приятелитееее,без тях човек е за никъдее. Вчера много болно ми стана на центъра... И в даскалото също... Защо не го проумяват това тия хора,имам нужда само от тях и от никой друг.![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Уморена, объркана, разочарована, тъжна, самотна, глупава, наивна..
Нямам желание за нищо вече. Деня беше .. ужасен.
С изключение на 2 момента(?) <3
Сега трябва да излизам, ама ще взема слушалките и
ще си представя, че съм някъде там.. :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Утре и аз имам имен ден, което означава, че така трябва да си разпределя времето, че да успея и да видя всички(и да ги почерпя следователно), и да си реша задачите по математика.
Иначе работите се развиват повече от добре във всяко едно отношение. Чакам да мине тая безкрайна седмица(която още не е започнала даже) и да идва събота, че да го видя.
Днеска мега тъп ден.Скучен, цял ден работих в нас.Вчера спах 4 часа.Този не знае дали ще идва, а мен ми се излиза.А моя ме пита мога ли да ида на дискотека ,а мен ми се сви корема като разбрах кой ще е там.Няма да ходи пък. Точка.![]()
Само това ми липсваше на главатаа ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
^
прави се,че не ме познаваш,както смятам и аз да правя и ще се разбираме чудесно....пък и всеки ще си живее живота щастливо![]()
иначе тея задачи ще ме уморят ама няма да им се дам![]()
боже,къв е тоя непознат номер детоптолкова късно е звънял-абе няма да звъня,ако иска ще звънне пак