- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Вече трети ден се караме, сдобряваме, караме, сдобряваме .. а не можехме ли да избегнем това, не можеше ли да не хабим толкова сълзи, не можеше ли да се разберем то цивилизования начин ..
защо трябва да сме такива инати ..
А можех да съм в мола цял ден и да разтоварвам пазарувайки нови парцалки, но неее аз се жертвам за нас и какво получавам в замяна, цял ден БЕЗ теб, понеже ти имаш ' нужда' да си с тоя дето го виждаш всеки ден и явно ти е по приятно с него, отколкото с мен .. и после било нелепо да ревнувам от момче - ай не на мена тия..
И майка ми и тя, не вижда ли че ми е някво кофти(или по скоро не и пука) а ми крещи само и си го изкарва на мене..
Добре че бяха двамата прекрасни приятели, които разведриха деня ми, дори само за 2 часа, защото иначе щях да полудея .. обичам ги адски много.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
^Ахаа, значи да се игнорираме. Звучи.. лесноНо след като ще се игнорираме - защо изобщо ще сме на едно ис ъщо място, по едно и също време?
Наистина ли нищичко не научи от всичко което стана?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Направо се родих. Пффффф ... обичам ги !![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
След 5 голми картофа и една буца сирене се чувствам на меда.
Ох,този човек ме разведрява адски много. Май само той ми остана в крайна сметка,де.Обичкам го. :
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ох,този човек ме разведрява адски много. Май само той ми остана в крайна сметка,де.Обичкам го.
![]()
![]()
Довечера "ТО" (след "Екзорсистът" страшно ще ми се отрази,както съм и сама вкъщии) , после му тегля един здрав сънн (заедно с който и една голяма майна на всички нерви от днескаа!) ии утре кафенце .. Брей,имам желание за живот отново,бе. И без шушулката добре се спрвям засега.
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Толкова много ми липсва. Не знам как ще издържа до Четвърък без да го видя. Много искам да се гушна в него и никога да не се отдръпна от прегръдките му. Никога да не ме пусне. Искам да го нацелувам. Искам да го усещам, да знам, че е мой..
Обичам го много ..![]()
БГ хип хоп-а никога няма да умре!!! http://www.vbox7.com/play:893598ad КАЖИ ИМ КОЙ СИ ТИ КАЖИ ИМ КОЙ СИ ТИИИИИ![]()
![]()
Адския сладур е тоя малкия
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Емииииииииииии суперскооооооооооооооо![]()
Веселко ми е
![]()
еlsy![]()
За трети път днес, но нищо. Можех, ама нямаше как..
Мислех да продължа с книгата, ама няма да ме оставят :Д
//Ще ми лиспва.. толкова се зарадвах!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Излях си всичко сега пуша една цигара и лягам да спя . Само съня ми е спасението.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Разпиляна.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
хем весело ,хем някво лигаво , хем ми е на кеф ,хем съм бясна ама се старая да не го показвам![]()
Охх .. още не мога да се възприема с новата прическа.Дано успея до утре. ;dd .. Сега вали дъжд, защо вали дъжд ?!?!
![]()
Хич не го искам .. искам си топлото слънчице.
Дано баба ми ми е оставила нещо вкусно за хапване, че си умирам от глад ..
станах,изкъпах се и ще си празнувам празника![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Имам имен ден. Йей. *затъпяване* . Пфф .. какво почнаха да се превъзнасят всички.. все едно е нещо кой знае какво. Ми няма да ги черпя пък.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Снощи в диското беше лудницааа голи мадами стриптийзи разни мухахаха точно мой тип психарияКафенцето беше и то голямо шоу сервитйорките са големи палавници което издразни доста слънцето ми ноо добре че знам как да я успокоявам
![]()
![]()
![]()
Обичам си я адски мамка му
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
още ми е криво от снощи ...
на моменти е такъв идиот ... Но все пак го обичам
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Честит имен денннннПървоначално написано от Priceless
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хах чувствам се странно, вчера майка ми ми позволи да пуша цигараОще не ми се вярва.Добре ми стана, като изключим, че в беше 22:30 и на вън духаше и беше много гадно струдено, ама на наща ще й мирише на цигари и не мога да пуша на прозореца :Д Малее позволи ми.
![]()
Дано неска излезна с някой, защото полудявам от тъпотия иначе.И най-сетне се по наспах.Ееее вчера милото щеше да ходи на дискотека и заради мен не е отишал получих смс "Без теб не мога"
![]()
Снощи го разбих просто.;// Да видим днеска какво ще стане.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ся се оправям и изчезвам,взех тука едни бонбони,дано стигнат![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тооолкова много да ме боли коремммммм. ;/
Hilary_![]()
Само да ми мине изпита и да завивам кашето, че вече ме сърбят пръстите.
Толкова много ми се рисуваа..![]()
Ама първо трябва да си науча. ://
Ах, тея две глави в джоба ми как ме изкушаваат... ше ми мине корем и всичко![]()
Hilary_![]()