- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Каква е тайната на успеха? (:Първоначално написано от ScionOfStorm
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ох тоя тъп vbox не ми тръгва любимата песен![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Трябва да хода на даскало,а изобщо ни ме си ходиииииии.Пък и ми е нещо замряло![]()
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Иии .. събота май ще има разбиванее.оф,колко съм болна на тая тема. Дано само братовчедката да си дойде дотогава. Уж ми е обещала,ама както си я знам все се отмята в последния момент ии ..
![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Искам всичко да е както преди. Дори да го описват по най-лошия начин, не ми пука. Бях толкова щастлива, не че сега не съм, но преди беше по-добре. Сега ми е някакво празно, не знам. Разочарова ме, да.
Всичко мина добре в училище.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
С леко главоболие и ми е малко скучно... Времето навън е прекрасно, само за разходки, а пък няма с кого да излезна, защото всички са или на училище, или на работа, или на лекции...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Липсва ми .. всичко друго е без значение и губи смисъл.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ами...знаеш коя е най-често - любов (:Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
пък и инак са се понаредили нещата като цяло, сега ще видя за колко време ще е хармонично всичко :Р
А сега ме мързи, имам да довършвам един разказ за конкурс до неделя, а сме назад със 'сътрудничката ми'. Ама така е, като спахме месец и нещо и мързелувахме![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хахха екстра съм нек'во много весело.. Дядото в автобуса ми вдигна доста настроенитоОтивам да си правя пица
, после да се изкъпя иииии след това идея си нямам но днес усещам, че ще е готин
![]()
![]()
![]()
Честит Рожден денПървоначално написано от Eliii
![]()
ох смазана съммай не му стана много хубаво като го помолих да ме освободи по-рано в понеделник
трябва да чакам и за нейния отговор
утре и на мача искам да отида,обаче мама пак ще вика,че не съм се прибирала в нас и бля бля бля
много мрая когато прави така
![]()
Meeeeeeeгаааааааа якооооооооооооооооооооооо ооо![]()
Слушам Буже бужееее
Просто полудяххх
Беше баси якия ден.Направихме баси яките снимки.Т'ва шампанско ме зарадва МЕГА много
![]()
Само се ядосах на оня френско говорящ смешник
За к'во си има приятелка деба
![]()
след един хубав дълъг сън пак съм на линия...Иначе ровя в нета,правя си бъдещият график и слушам музика![]()
имам си нова прическа и боти <3 малко прекалено височка съм с тях ама пък съм мн елегантна![]()
![]()
МерсииПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Аз съм...
вплетена в любовен триъгълник...
скарана с родителката ми...
пренатоварена, но въпреки това кисна на компа...
с лееееко главоболие...
Абе, супер съм((
))
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Купихме доста интересен подарък на милотоУтре мисля да му купя и някакъв парфюм ... евентуално
За мен пък си купих едно много сладко цикламено потниче с доста дълбоко деколте и цикламени ръкави
Утре трябва да си намеря черен или цикламен сутиен с хубава дантела,но като знам що за каприз съм ... едва ли ще успея
Като за капак и мойта шматка ми се разсърди,защото не ми се излиза ... Как да изляза като съм изморена след разходката днес
Е поне днес като бях при ортопеда всичко мина добреЕ вярно,че още ме боли ръката ама оня ми каза,че е нормално
![]()
След малко мисля да изпробвам няколко цветни комбинации за утре,защото утре няма да имам време да сменям дрехи,грим и лак по няколко пъти
Оффф утре се очертава да е един труууден ден,придружен от страхотна вечер![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Както бях в уникално настроение всичко се срина за 1на секунда.Корема ми се сви, заради това, което прочетох . . Мразя го направо.Мразя го! :@ не искам да съм била с него :# Нищо не искам да чувам за него искам от всякъде да го блокирам и изтрия.А какво направих!?Писах му смс "Бързо ме забрави".Гнусен идиот и психопат съм :# Мразя й себе си. :# Пфффффффффф.Тоооолкова бях щастлива.Край.Всичко се счупи на хиляди парченца, заради тоя боклук![]()
![]()
Ели спокойно миличкаПървоначално написано от DevilWish
какво стана,беше толкова щастлива преди малко.Кой боклук те ядоса?ще дойда там и ще го разгромя
![]()
сега сериозно,наистина какво стана?
голяма съм лигла днеска,ама настроение за 1 март нямам,не ми се раздават мартеници,ама да не ми се разсърдят ще дам на няколко души и като забриказвах з амартеници се сетих че трябва да ги купя утре![]()
![]()
Мразя е доста силна дума ... най-вече казана за човек,за когото искаше да се омъжишПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
По темата:Утре освен за бельо трябва да ходя и за нова палитра сенкиМамка му имам 4 големи палитри (настолни) и 5 по-малки (малки,малки ... поне ми се побират в несесера) и пак нямам подходящите нюанси
![]()
![]()
![]()
![]()
Като за начало не мразя никой наистина, но в момент на ярост, мога много неща да кажа.Пък и си мечтая да го мразя де.И освен това ти как реши, че говоря за бившия!??!?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Пък и да е за него, не съм попитала за мнения
![]()
vikitolove - никой не може да ми працака настроениетоПак съм си добре, споко
![]()
По темата - както вече казах, пак съм добре.След малко отивам да си продължа пиенето.И чакам Аниии да ми пише вече дали утре ще ходим на дискотека, защото полудявам.
Пишеш "не искам да съм била с него",което означава,че е някой бивш ... За тоя Патрик ли к'ъв беше няма да говориш така,защото не ти пука ... За някой още по-предишен същоПървоначално написано от DevilWish
А като не искаш някой да изказва мнение просто не споделяйВсе пак форумите са създадени с цел даден човек да чуе/прочете мнението на "околните",които не го познават толкова добре
По темата:Има ли по-щастливо и по-влщбено момиче от мен?!НЕЕЕ!!!
Толкова е мил,толкова ме обича,толкова го обичам!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
офф .. супер зле .. 1во скарахсе с приятеля сии .. ;( а го обичам толкова много .. и 2ро скарах се с нащее ... направо ми е супер к0фти .. но какво мога да направя ..![]()
![]()
![]()
=================================================
само тебее аз обичаам .. КИКООО !