.
Затворена тема
Страница 7 от 96 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2377
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

инак съм уравновесен почти напълно - нещо, което отдавна не е било.
    Каква е тайната на успеха? (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ммм днес се очертава един спокоен и приятен ден ... Още не съм се видяла с роднините,но то аз снощи се прибрах де ... Днес мисля да карам татко да пообикаляме малко града с новата кола
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ох тоя тъп vbox не ми тръгва любимата песен
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    |На 3еМяТ@|
    Прецакан от живота .

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Трябва да хода на даскало,а изобщо ни ме си ходиииииии.Пък и ми е нещо замряло
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    million miles away (:
    Иии .. събота май ще има разбиванее. оф,колко съм болна на тая тема. Дано само братовчедката да си дойде дотогава. Уж ми е обещала,ама както си я знам все се отмята в последния момент ии ..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Искам всичко да е както преди. Дори да го описват по най-лошия начин, не ми пука. Бях толкова щастлива, не че сега не съм, но преди беше по-добре. Сега ми е някакво празно, не знам. Разочарова ме, да.

Всичко мина добре в училище.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    С леко главоболие и ми е малко скучно... Времето навън е прекрасно, само за разходки, а пък няма с кого да излезна, защото всички са или на училище, или на работа, или на лекции...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Липсва ми .. всичко друго е без значение и губи смисъл.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm

инак съм уравновесен почти напълно - нещо, което отдавна не е било.
    Каква е тайната на успеха? (:
    Ами...знаеш коя е най-често - любов (:
    пък и инак са се понаредили нещата като цяло, сега ще видя за колко време ще е хармонично всичко :Р

А сега ме мързи, имам да довършвам един разказ за конкурс до неделя, а сме назад със 'сътрудничката ми'. Ама така е, като спахме месец и нещо и мързелувахме
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен
    Хахха екстра съм нек'во много весело.. Дядото в автобуса ми вдигна доста настроенито Отивам да си правя пица , после да се изкъпя иииии след това идея си нямам но днес усещам, че ще е готин

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Eliii
    Имам рожден деен
    Честит Рожден ден

ох смазана съм май не му стана много хубаво като го помолих да ме освободи по-рано в понеделник трябва да чакам и за нейния отговор утре и на мача искам да отида,обаче мама пак ще вика,че не съм се прибирала в нас и бля бля бля много мрая когато прави така

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Meeeeeeeгаааааааа якооооооооооооооооооооооо ооо Слушам Буже бужееее Просто полудяххх Беше баси якия ден.Направихме баси яките снимки.Т'ва шампанско ме зарадва МЕГА много Само се ядосах на оня френско говорящ смешник За к'во си има приятелка деба

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    след един хубав дълъг сън пак съм на линия...Иначе ровя в нета,правя си бъдещият график и слушам музика

Супер фен Аватара на kindergarden
    имам си нова прическа и боти <3 малко прекалено височка съм с тях ама пък съм мн елегантна

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Честит рожден ден,Eliii.Жива и здрава.
    Мерсии

Аз съм...
    вплетена в любовен триъгълник...
    скарана с родителката ми...
    пренатоварена, но въпреки това кисна на компа...
    с лееееко главоболие...

Абе, супер съм (( ))
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Купихме доста интересен подарък на милото Утре мисля да му купя и някакъв парфюм ... евентуално
    За мен пък си купих едно много сладко цикламено потниче с доста дълбоко деколте и цикламени ръкави
    Утре трябва да си намеря черен или цикламен сутиен с хубава дантела,но като знам що за каприз съм ... едва ли ще успея
    Като за капак и мойта шматка ми се разсърди,защото не ми се излиза ... Как да изляза като съм изморена след разходката днес
    Е поне днес като бях при ортопеда всичко мина добре Е вярно,че още ме боли ръката ама оня ми каза,че е нормално
    След малко мисля да изпробвам няколко цветни комбинации за утре,защото утре няма да имам време да сменям дрехи,грим и лак по няколко пъти
    Оффф утре се очертава да е един труууден ден,придружен от страхотна вечер
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Обичам го

Град
    Hasselt
    Както бях в уникално настроение всичко се срина за 1на секунда.Корема ми се сви, заради това, което прочетох . . Мразя го направо.Мразя го! :@ не искам да съм била с него :# Нищо не искам да чувам за него искам от всякъде да го блокирам и изтрия.А какво направих!?Писах му смс "Бързо ме забрави".Гнусен идиот и психопат съм :# Мразя й себе си. :# Пфффффффффф.Тоооолкова бях щастлива.Край.Всичко се счупи на хиляди парченца, заради тоя боклук

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Както бях в уникално настроение всичко се срина за 1на секунда.Корема ми се сви, заради това, което прочетох . . Мразя го направо.Мразя го! :@ не искам да съм била с него :# Нищо не искам да чувам за него искам от всякъде да го блокирам и изтрия.А какво направих!?Писах му смс "Бързо ме забрави".Гнусен идиот и психопат съм :# Мразя й себе си. :# Пфффффффффф.Тоооолкова бях щастлива.Край.Всичко се счупи на хиляди парченца, заради тоя боклук
    Ели спокойно миличка какво стана,беше толкова щастлива преди малко.Кой боклук те ядоса?ще дойда там и ще го разгромя сега сериозно,наистина какво стана?

голяма съм лигла днеска,ама настроение за 1 март нямам,не ми се раздават мартеници,ама да не ми се разсърдят ще дам на няколко души и като забриказвах з амартеници се сетих че трябва да ги купя утре

Град
    Мразя е доста силна дума ... най-вече казана за човек,за когото искаше да се омъжиш

По темата:Утре освен за бельо трябва да ходя и за нова палитра сенки Мамка му имам 4 големи палитри (настолни) и 5 по-малки (малки,малки ... поне ми се побират в несесера) и пак нямам подходящите нюанси

Зле съм !!! Никога до сега не съм се чуствала толкова зле! Обичам го, но сигорно съм му умразнала вече и не иска да е с мен !!! Обичам го повече от собствения ми живот !!!

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Мразя е доста силна дума ... най-вече казана за човек,за когото искаше да се омъжиш
    Като за начало не мразя никой наистина, но в момент на ярост, мога много неща да кажа.Пък и си мечтая да го мразя де.И освен това ти как реши, че говоря за бившия!??!? Пък и да е за него, не съм попитала за мнения

vikitolove - никой не може да ми працака настроението Пак съм си добре, споко

По темата - както вече казах, пак съм добре. След малко отивам да си продължа пиенето.И чакам Аниии да ми пише вече дали утре ще ходим на дискотека, защото полудявам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Като за начало не мразя никой наистина, но в момент на ярост, мога много неща да кажа.Пък и си мечтая да го мразя де.И освен това ти как реши, че говоря за бившия!??!? Пък и да е за него, не съм попитала за мнения

vikitolove - никой не може да ми працака настроението Пак съм си добре, споко

По темата - както вече казах, пак съм добре. След малко отивам да си продължа пиенето.И чакам Аниии да ми пише вече дали утре ще ходим на дискотека, защото полудявам.
    Пишеш "не искам да съм била с него",което означава,че е някой бивш ... За тоя Патрик ли к'ъв беше няма да говориш така,защото не ти пука ... За някой още по-предишен също
    А като не искаш някой да изказва мнение просто не споделяй Все пак форумите са създадени с цел даден човек да чуе/прочете мнението на "околните",които не го познават толкова добре

По темата:Има ли по-щастливо и по-влщбено момиче от мен?!НЕЕЕ!!!
    Толкова е мил,толкова ме обича,толкова го обичам!!!

офф .. супер зле .. 1во скарахсе с приятеля сии .. ;( а го обичам толкова много .. и 2ро скарах се с нащее ... направо ми е супер к0фти .. но какво мога да направя ..

=================================================
    само тебее аз обичаам .. КИКООО !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си