- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Началото на седмицата е гадно,чакм края вече 2 рождени дни,диско,ваканция оххххххххх![]()
Времето е супер мрачно.....и ми е едно сънливооо
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Още само 2 денаааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Чакам да ми донесът за ядене и да се оправям и да ходя на даскало.;// Пфф честно грам не ми се вясва там като знам,че пак ще ме залеят с тъпите си клюки и интриги.Още два дена Господи.
![]()
Ашли, май всички се молим за това.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Днеска има РД .. ^^ ще е много якоооо..след подаръка който ще получи направо няма да му се иска после да мърда на никъде..
![]()
Обичам го.
![]()
Уфф.
Липсва ми подкрепа. Сам съм и сам ще бъда.
Абсолютно +1Първоначално написано от w0sh
Не си сам хаха,и аз съм тъЙ
Охх ... Чувствам се ужаснооо .. Никога преди не се е държал така с мен .. Въпреки, че се сдобрихме, обидата си остава .....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Даскалото за днес свърши.Беше супер... чак не го очаквах.
Видях се със Светла, истинско слънчице... винаги ме кара да се усмихвам.
![]()
Тази сутрен лигльото ме събуди в 5:00 часа, идеше ми да го удавя.:P
Сега ми е топличко, а навън грее слънчице...![]()
Сестра ми се прибира в сряда... а лигльото точно тогава има рожден ден.Какво сладко подаръче има само... ммм.
![]()
Няма да уча... лягам да спя.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
тц днес е доста странен ден .. случи ми се нещо лошо и веднага след това нещо хубаво ..Даже ми е трудно да повярвам ..
![]()
иначе се радвам за хубавото временце .. ама не биваше така да ми се скапва настроението преди ваканция, ноо НЯМА да го позволя пък!! ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не смятам, че дори имаш и минимална представа за какво говоря.Първоначално написано от Rounder
Вашите проблеми са направо медовина.
понякога просто има дни в които се питам има ли смисъл?! и след този въпрос ми идва да захвърля всичко без да се замислям,но нали съм аз и трябва да се замисля и нали пак съм аз няма да "захвърля" нищо![]()
![]()
яд ме е на себе си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
М добре ми е. От близо 24 часа не съм била в нормално състояние, майка ми се побърква с мене вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
влюбено ми еееее![]()
(и все пак много объркано)
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
вие ако загубите 150$ как ще се чувствате ? (е така се чувствам и аз)
и аз съм днес така .добре ,че поне той ме поразвесели днес.Първоначално написано от Priceless
![]()
Започвам да се чувствам все по-добре.Наспах се. Отидох да се видя с Вики. <3
Не знам какво става напоследък с отношенията ми с нея. Приятелки сме от 8 години... последния месец не вървеше, а днес сякаш поставихме ново начало, никога няма да позволя да изгубя това момиче.![]()
След час, два може да излезна... м`да...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
вече съм спокойна и здраво мислеща и има смисъл![]()
остава да реша утре с ко ще бътувам
![]()
![]()
ооо ми ся се връщам от кола маска и ми е мн лепкавочакам мечо да се прибере да си говорим иии утре на даскало да се разбием
след това сряда е денят
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Мноого тъп ден.Даскалото - ужасно, времето - ужасно, на всичкото отгоре бившият ми реши да ми пише и... оф, накрая ще започна да съжалявам, че изобщо съм имала нещо общо с него :/ Защо упорито се опитва да ме накара да го мразя х.х
Много ми е влюбено, ама той малко се лигави от вчера. Нема си шо, заради тва, че си отрязах косата се е нацупил. Само да се прибера. Нищо де, сега ще дойде Четвъртък и ще му разкажа играта.![]()
Току що Боби ми каза, че е дошла пратката от MetalHeaven и направо откачам. Ще си имам потник на Bullet най-после.И розетките ни с "драконът"
![]()
най-якотооо !!
Скарах са с моя.![]()
![]()
хаха .За кво са тея усмивки ли?Пак са почва старата песен на нов глас...
![]()