.
Затворена тема
Страница 73 от 96 ПървиПърви ... 236369707172737475767783 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 2377
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Уффф ... тоя кво направи не знам. Уж 8 часа трябваше да сме там .. то стана 8 без 10, него още никакъв го няма. Ей с такива хора да не си правиш уговорки значи. Нищо де .. ще почакам още малко Все пак .. 10 минути още. После няма смисъл, шото пак ще стане като снощи.

Едит: Оп, писа ми
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Офф дразня му се -знам ,че е зает вероятно,но все пак може да каже Получих си сертификата от Cambridge и остава този през юни .Общо взето беше готин ден..

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Пуши ми се зверски много,

Град
    ForSaken city (:
    Мда, `супер съм`. ->

[21:02:14] той каза: 4ao
    [21:02:18] аз каза: emi k ;]
    [21:02:32] той каза: 4oveka koito va nervi
    [21:02:37] той каза: VINAGI GO NQMA VECHE
    [21:03:12] аз каза: pf .. mda e napra0 .. p0 sk0r0 mene ne trqq me ima =] .. i merSi za "mainata ti" ..
    [21:03:22] той каза: ko
    [21:03:27] той каза: da sum napisal
    [21:03:28] той каза: mainata ti (think)
    [21:03:29] той каза: NE SUM NALI ?>
    [21:03:31] той каза: :@
    [21:03:37] той каза: da sum go kazal ne nali
    [21:04:01] аз каза: "mainata vi na sichki '' az kwo da razbera
    [21:04:05] аз каза: mainata mi i na mene nl
    [21:04:08] той каза: ti kat be6e
    [21:04:10] той каза: go pisala
    [21:04:10] аз каза: mi dobre.. otiwam na mainata si
    [21:04:12] той каза: n6 ne kazah
    [21:04:12] той каза: nali :@
    [21:04:13] той каза: ...
    [21:04:19] той каза: dovolna li si ?
    [21:04:24] той каза: ?
    [21:04:46] той каза: ok ok blokvai ma kat
    [21:04:48] той каза: iska6 .=
    [21:04:49] аз каза: shto be ostawi si go .. za edin NIKOI ne e nyjno da si g0 maxash .. p1k i bez tfa p0weche nqq chyesh za men shtoto otiwam na MAINATA si
    [21:04:49] аз каза: ;]

Мда, перфе съм .. ;x

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    обърканаа..много.................... ..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Мега фен Аватара на babity
    Суупер скучно ми е. Временцето е маса топличко и е идеално за скиторене, ама приятелите са далече... С'а трябва просто да се изкъпя и да си легна.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Супер съм.Корема ми е свит, защото усещам, че караницата ще стане много лоша и то, за нищо.Аз се заядох и съм баси инатливото магаре Ама кво ми пука.Такава съм точка.Иначе ми е кеф.Живота ми обратно тече НОРМАЛНО. И точно той няма пак да го изкара извън релси, за тва ще се инатя ,докато не ми умръзне

Град
    Варненска чайка
    Пф.. нормално се размина днеска. Добре е.
    Обичам го това лайно е.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Писна ми да се занимавам с глупости всяка вечер.

Град
    Варненска чайка
    Така .. след бърз преглед на събитията настроението ми се промени. Чакам само да ми се обади. Ако ли не - още по-лошо

Hilary_

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Пф.. нормално се размина днеска. Добре е.
    Обичам го това лайно е.
    Ъъъ, като си обичате гаджетата (че дори и да не са гаджета пак е същото), как може да им викате 'лайно' о.О
    Тази думи да не е новото 'мило' о.О
    Пфу

Перфектно ми е - за утре 10 задачи, по история 4 урока, а оная лудата пак ще вика, ама накрая ще ѝ дигна скандал .. бати нахалното същество - той спи, ама на нея не ѝ пречи. Утре 80 минути аз като спя, да видим как ше реагира .. И класната този път ще се разправя с нея .. щото тя е луда о.О
    Баси тъпата учителка - ще определя живота на хората .. да не е Бог о.О
    За нея няма граници :Х

Неее, няма да се ядосвам, аз съм си уравновесен човек.
    Тя като иска да вика, аз ще се хиля. Т'ва толкова я дразни :Д

Чакам сряда, утре ще е някъв тъп ден с тия часове .. пфу и ако ме изпита о.О
    Баси, тряя да уча, мързи ме -.-
    Животът е несправедлив о.О.
    Тия две седмици са някво спасение .. ама т'ва спасение ми се струва толкова далече :Х
    Не искам утре да ходя на училище, ама в същото време просто НЕ МОГА да не отида, защото имам чувството, че отвътре ще се изям. Не мога - ходи ми се о.О - и в същото време не ми се ходи -.-
    ИСКАМ ДА ОТИДА, ама тъпите предмети прецакват всичко :Х
    Пфуу
    Само се оплаквам :Д
    Не трябва така!
    Аз съм позитивен човек - утре ще бъде перфектен ден, няма да ме изпитват по НИЩО ии така :Д !!!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Еми.. спомена остава

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Чувствам се изоставен и наранен мноогоо!

Смятам да му звънна докато се забавлявам в скайп с един от бившите му най-добри приятели .. пфф колко сам гадна напоследък.

За жалост, всичко се връща(в отрицателния смисъл на думата) и то в най-неподходящия момент на може би, не чак толкова заслужилите хора, та това е може би нещото, което ме човърка в момента.
    Не мога да се радвам на това, което имам, защото имам твърде много причини да се тревожа за това, което губя. И нещата просто се изплъзват ли, изплъзват, а аз нищо не мога да направя...

Зле.
    По шибаните дяволи да върви човешката психика, да еба..Тъпак съм.

a part of 25 came through...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ForSaken city (:
    Всичко свърши.. Това беше.. вече е минало.. Вече е КРАЙ! А аз го обичам повече от всичко..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Всичко свърши.. Това беше.. вече е минало.. Вече е КРАЙ! А аз го обичам повече от всичко..
    Извинявай, ама не можах да се сдържа. От чата, който постна и двамата се дъжите много детски. Не мислиш ли, че се заяждате за пълни глупости? Какъв е тоя непукизъм от страна и на двама ви.. ;хх

Иначее аз съм супер добре.
    Като изключим, че имам да уча много, ама много много много .. супер добре съм. ;dd Искам да не ме изпитват днеска. Баш дните преди ваканцията се заяли да изпитват .. какви са тия хора, не ми е ясно .. pffaa .. -.-
    Искам вече да е Четвъртък .. толкова искам да се прибера и да си го нагушкам .. ама хубаво да си го нагушкаам .. Толкова беше тъпо да се караме в Неделя .. пак прецакахме наваксаното от преди .. не трябваше да го правим просто .. още не мога да повярвам, че беше заради една отрязана коса .. -.-
    Както и да е .. в общи линии, щом грее слънце - аз грея същоо .. ^^

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Глупче - баси детинската история. Верно ли заради това сте скъсали? По скайп? Ебаси пародията а връзка значи сте имали.

Да позная 2-3-4 месеца?

Иначе аз съм добре. Надявам се днес да ми се обадят от сервиза за да си взема обектива, и после ще ходя до фотопавилиона срещу CCS. Ако стане това което съм намислил(а 99% има вероятност да стане) ще видите удивителни снимки!

И така

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами...скучно ми е.И съм объркана.Вече нито разума нито сърцето си чувам.Май от всичко ми дойде в повече.На веднъж много кандидати.Не знам какво да правя.Иначе тоя 'моя' така ме дразни, че......... нз вече.що не послушах майка ми.За кво се събрахме.Без тва се държа ужасно.А той само ми се извинява без да е направил каквото и да е било........ :S A we mainata mu i az stradah toi ne me pita6e kak sym.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    нещо ме боли стомаха...днеска какво учене ще пада вечерта чак не ми се прибира...
    тъпо счетоводство мразя го в червата сииииииииииииииии
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Утре ще се видим, и ще си отделим повечко време ПЪК.
    Защото го обичам твърде мноогооо .

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Още 1 ден.
    Яхуууу днес всичко тръгна идеално. Да живее хубавото време.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Станах в добро настроение ама то след снощния завършек на вечерта как няма. Обичам гооооооооооооооооооооо много многоо много .. Апък за тоя се радвам,че разбрах,че наистина е такъв за какъвто съм го смятала и,че наистина може да се говори с него и сега ще ги сдобря с мойто лайно,защото ме дразнят.Дебилчета малки,ще правят те детски сцени. Майка пък какви работи.Тестове за наркотици искала,щуротии. Ама няма да й стане работата,защото не ми се умира,живее ми се още.Чак след 8 дена.

Град
    ForSaken city (:
    Ъъ не .. не скъсахме по скайп и въобще не за това ..
    Ми значи вчера излизахме.. всичко се беше ок ..
    ам той каза че искал да поговорим ии .. :
    -Слънчице искам да поговорим ..
    -- Кажии
    - Ми нали знаеш че нито твоите приятели ме харесват, нито моите те харесват .. аз те обичам ама тях ги познавам от 17 години.. с тях сме били количка до количка и сме си говорили на`гугу` като сме били малки.. не искам да ги загубя.. нито искам ти да загубиш своите.. за това по-добре да не сме заедно..

беше нещо такова.. не не ! това беше.. помня всяка една негова дума..
    как ме пронизваше..

Тая сутрин .. понеже всяка сутрин ходим на стадиона до нас да бягаме .. (той си тренира пък аз за здраве) и по навик си станах в 7 и отидох .. ии той беше там .. изгледа ме странно и ме попита
    -Ъъ кво правиш тук ..
    -- Ми .. по навик ..
    - Аха хубаво ..
    -- Да побягаме?
    - Добре..

Бягахме 5 мин.. той беше някак си.. тъжен опитваше се да се държи студено.. но го познавам ии .. беше му кофти наистина..
    и аз понеже съм Стрелец .. и ината ми и всичко са ми в повече..
    Спомних си снощните му думи .. и му казах
    - Престани да се държиш като дете.. Ти реши да скъсаме. Пък и света не свършва с мен..
    и ускорих крачката и се разплаках ..

След тва си тръгнах.. а той ме гледаше някак странно..

Ходихме 6 месеца 2 седмици и 4 дена .. [мда брояла съм ги ;д]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си