- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
^^Кофти =( Бъди силна.
Имах малко работа, но сега пак почна скуката, чудя се в кви сайтове да се ровя.И се чудя тоя от вчера с къф акъл ми даде паролата си за фб :Д и с къф акъл аз влезнах в профила му :Д :Д ахаха))
Опитвам се да съм силна.. но само аз си знам к'во ми е..
Да изглежда, че не ми пука.. но не е така ..
Снощи съм се съдрала да ревЪ..
Чак в 04:30 си легнах .. и дори не можах да заспя..![]()
За миг да се замисля за това .. и сълзите вече се стичат .. ;x
А трябва да ходя и на даскало..
Перфектно кво ..![]()
Искам да изтрия вчера.. и да се сабудя пак днес ..
Мда ама не може..
Офф .. не издържам ..
Само да знаеше колко го обичам..
Всъщност той знае.. но..
Абе тва никога не ни е било пречка през тия 6 месеца..
а сега изведнъж..
Може би е само оправдание..
И аз вече не знам ..![]()
![]()
gLypChenCee-знам кво ти е.аз бях 1 месец така.но не си заслужава.И ти ше го разбереш.Ся се нуждаеш от излзяне с приятели, много забавления дискотеки или нз каквото обичаш да правиш и флирт флирт флирт и ше ти се услади живота. : )
Някак... празно ми е. Не издържах и избягах от последните два часа. Не ми се прави нищо. Мразя себе си.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Защо точно днес, ве? Защо точно, когато ме извикаха да излезем..
Надявам се до 5 да съм се прибрала, поне да мога да отида.. дори и за малко. Опитвам се да бъда 'инкогнито' и май се получава... i hope so.
* ЩЕ СИ ИДВА, ЩЕ СИ ИДВА!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Еххх.... съчувствам ти !!!Първоначално написано от radybt
Какво да ти кажа... времето ще излекува всичко, което в момента е на раничка и боли...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
А иначе.... Желая да дойде утрешният ден !
УТРЕ, хайде идвай !!!![]()
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Ми .. добре![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
и аз съм ЗА СЕГА така ..Първоначално написано от Priceless
![]()
Не искам никой да ми разваля настроението ..![]()
Дано успея да излезна със синеочко ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф.. тъпата ми майкаааааХем й казах да ми остави пари преди да излезе, ама се направи.. Сега трябва да я чакам да се прибере, за да мога да изляза
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
апфф,издразни ме ужасно ужасно много-хем не ме познава ,хем се навива да прави изводи и да ме коментира...ако ще го прави поне да беше си направил усилията да види как е,що е-тъп човек..май сбърках в преценката си-за кой ли път....ама сега ще му правя на пук и каквото аз искам-хич да не мислил,че ще му се дам така лесно-не знае ,с кой се е захванал просто![]()
иначе се радвам,че избрахме подаръка за утре и картичка ивс-и щеее празнуваме голяма ,весела компания-сууупер![]()
малко се притеснявам,за математиката-доста оплесках контролното днес..
поне имам 2-6чки по философия,пфф и по био 1на![]()
ден-50/50![]()
Ммм,добре,таман се прибирах,играхме с приятелчета Волейбол,поприказвахме си,бъзикахме се,смяхме се....добре беше,за сега![]()
ненормално е тва да се случва с мене![]()
![]()
![]()
пак се хвърлям в жестоките мисли и филми![]()
ам да нещо обикновено
![]()
![]()
![]()
биханаем кво да се прави такъв е живота
![]()
![]()
оо ся отивам на реп и сичко ще ми мине и всичко ще е ОК![]()
![]()
![]()
до ся спах![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хехе супер
Обектива е готов, даже днес имам и снимки с него
По късно ще кача
Обаче съм изморен от голямото ходене![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И аз спах до преди 30 мин.
Сега искам да счупя нещо... а след това да легна и да спя, отново.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
уморена, сама . . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Много якоооо![]()
![]()
![]()
бахти якия ден дето беше размазах се от глупости
![]()
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Мила, светулчице,Първоначално написано от FireFlyY
недей така !
Аз не знам на колко си, но имаш доста време за живеене, през което какво ли няма да ти се случи... Всеки има тежки и тъжни мигчета, но всичко минава... Само ти си знаеш какво ти е, но.. Просто не виждам смисъл да се изтезаваш и измъчваш... Много бих искала да ти помогна... така че... ако имаш нужда, свиркай !![]()
И на мен ми е било гадничко, чувствала дъм се долничко..Но животът продължава.. Наистина всичко ще отмине и сама ще си се питаш: "За к'во се бъхтах толкова време за нищо ?!"
Надявам се по-скоро да ти се оправи настроението !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И чуй тези песновки....
Адски надъхващите са....
(((поне за мен)))
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw
http://www.youtube.com/watch?v=WrkU56igkQ4&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=lSN3gsbufG8
http://www.youtube.com/watch?v=uSJHsr7VTnM
(Тази ти я слагам, за да видиш, че по-нататък само яките нещица ще се запазят и ще останат.. no matters какво се пее вътре.. музичката е важна......... качествена)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=NlPhAmaFtVE
http://www.youtube.com/watch?v=hx9DL9edvoY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> Еййййй !!!! Оправяй се по-бързичко и се усмихвай !!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Еййй, много ме дразни тая майка ми! Не мога да се събера в кожата си от яд. Знае, че грам нямам какво да правя у нас, ама не, аз не може да излезна. Видиш ли, може да прекарам 4 - 5 часа навън. Да кажеш да имам работа, да си седя у нас, да съм болна, тя да е болна, да има КАКВАТО и да е причина, но не. Трябва просто да ми е гадно!
някфо... кофти ми е .. носа ми е запушен :дии тря уча ...
не върви пред мен, може да НЕ ТЕ ПОСЛЕДВАМ, не върви зад мен, може да НЕ ТЕ ВОДЯ, върви до мен и ми БЪДИ ПРИЯТЕЛ...
дишам :>
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."