- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
мдаПървоначално написано от Rounder
и аз май съм така
защо винаги трябва да съм на две страни
![]()
Готова съм да направя нещо, което е доста диво... Всъщност не, не съм готова... Определно не съм готова щом от седмица си мисля само за това и постоянно хвърлям ези или тура/да ходя или да не ходя. Но проблема е, че съм толкова раздвоена. Не че вярвам в зодиака и в неговите вуду-глупости, обаче за Везните пише, че са мнооого колебливи. Е, как няма. Както и да е. Ако погледнем от хубава страна ще бъде уникално /и не, няма да ми коства живота, нито съвестта, нито ще бъде някаква оргия/, много весело, много яко, ауууу...
Ако погледнем от другата страна, ако ме хванат ще се лиша от много неща. И сега се чудя заслужава ли си наистина? Кое е по-важно, кое ще бъде по-хубаво : това, което смятам да направя или това, което мога да загубя, ако го направя.... Да добавя и че шансът да ме хванат и да стане гафа е 0.1 % буквално.
Тъпо е така. Не съм била пред такава дилема. Хора, помагайте! ....
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
напиши си на един лист какво можеш да загубиш(ако е много важно не ходиПървоначално написано от loliii
)
ако пък искаш да си прекараш хубаво отивай![]()
и малък % да те хванат![]()
Как да съм .. днеска 3 пъти се разревах в даскало.. върнах се в 18;30 и чак сега се осъзнах колко време е минало.. цял ден ми е шибано и скапано.. изтрих си регистрациите от всякъде освен от тука и vbox.. ии .. скайп махнах .. ся остава само аз да се махна всички да са доволни..
Хмм .. днес като цяло беше нормален ден. Йоанна най - после ми донеде книгата. Ама както винаги, тя се появи със една торба .. не .. грешка .. беше си чувал .. да .. чувал книги от библиотеката.И аз естествено ги претефтерих всички .. имаше всякакви глупости .. нейни си работи .. Шекспир също (blah). Измежду всички обаче, в ръцете ми попадна "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай. Стори ми се много интересна книга. Започнах да я чета в час. Стигнах до 30та страница и съм готова тая нощ да не спя, само и само да я прочета. Невероятна книга.
![]()
Искам да е Четвъртък .. о,да .. Четвъртък ..![]()
![]()
Първоначално написано от Sladurcho
![]()
сякаш живота няма смисълмного ми е криво
Ъъъъ как ме е яд за регистрацията в Bgstar![]()
![]()
![]()
Ехо, чуваш ли се ?!Първоначално написано от gLypChenCee
![]()
Я се стегни, моля !
Всеки човек има падения... Няма страшно ... всичко ще отмине...
![]()
![]()
![]()
И се усмихвай много, дори и да си най-най-най-тъжничкото човече на Земята !!!
Животът е пред теб !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
Колко прекрасно нещо е простотата [!]
Хах благодаря ти.. но ми е много много трудно.. на думи е лесно.. ама.. на дела.. аз само като чуя за името му и се разплаквам .. ;xПървоначално написано от anyfany2
Уф малеееее, малеее ... добре ми ееее, доста ми е добре. Искам да го гушнааааа, въпреки че ми иде да му избода очите точно в момента. Ама първо ще го гушна![]()
Ейй тая игра много ме зариби. Спомних си за добрата стара Сега. Сонииик![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Странно,много странно...И вече започвам да си мисля много упорито,че всъщност НЕ познавам себе си!![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
същото, брат, споко, все нещо винаги носи смисъл. колкото и самотни да се чувстваме в даден момент...Първоначално написано от diablopl
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Толкова много да си обичам момичето че направо не ми се вярва!!!Минах през ужасно много неща бях затънал в бахти огромните лайна измъкнах се и тя ме чакаше там накрая на тунела видях че има светлина и че идва от нейните очи.Боже обожавам си момичето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
изморена много
от 8 съм седнала да уча и имам още много.....утре ще е бахи деня..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Баси глупака :Х
Да ти имам и момчето. Лигльо.
Като е глупав, да си гледа работата.
Няма да се занимавам.
Шибан ден. И оная к'во се прай, аз не съм кобила да ходя навсякъде, щото на нея така ѝ харесва. Да си гледа работата и тя.
Глупаци.
Утре ще им кажа на другите, ще отидем заедно, пък тя като си знае своето, си ходи където иска. Не съм ѝ майка, нито ше ѝ ходя след гъза. Баси наглите тинейджъри. То и аз съм тинейджър, ама то такива глупаци .. баси - и единия се води вече 'мъж'. о.О
Недорасло лапе е, не е мъж.
Пфууу
К'во се ядосвам аз цял ден, днеска трябваше да е хубаво, тея ми скапаха настроението. о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Сега аз ли се лигавя и захласвам ?Първоначално написано от Faces
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
ТОООООООООООООООООООООООЛ КОВА е хубааав![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да ме виждаш да водя лигави диалози с приятелката си тук ? Опита ти за захапване хич не беше на място попапкай още малко порастни и тогава ще можеш да усещаш кога да говориш и кога да замълчиш за да не се изложишПървоначално написано от FancyGirl
Иначе се радвам че ме помниш хехехе
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Толкова съм красив. И съм толкова готин.
И ми е толкова скучно.
Поне изпита мина.
Леле леле моля те не се прави на умен тука... опита ти да ме затапиш е жалък.. просто не ти прилича на годините държаниетоПървоначално написано от Faces
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?