.
Затворена тема
Страница 75 от 96 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2377
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Влюбен
    мда и аз май съм така защо винаги трябва да съм на две страни

Град
    in the reality : )
    Готова съм да направя нещо, което е доста диво... Всъщност не, не съм готова... Определно не съм готова щом от седмица си мисля само за това и постоянно хвърлям ези или тура/да ходя или да не ходя. Но проблема е, че съм толкова раздвоена. Не че вярвам в зодиака и в неговите вуду-глупости, обаче за Везните пише, че са мнооого колебливи. Е, как няма. Както и да е. Ако погледнем от хубава страна ще бъде уникално /и не, няма да ми коства живота, нито съвестта, нито ще бъде някаква оргия /, много весело, много яко, ауууу... Ако погледнем от другата страна, ако ме хванат ще се лиша от много неща. И сега се чудя заслужава ли си наистина? Кое е по-важно, кое ще бъде по-хубаво : това, което смятам да направя или това, което мога да загубя, ако го направя.... Да добавя и че шансът да ме хванат и да стане гафа е 0.1 % буквално.
    Тъпо е така. Не съм била пред такава дилема. Хора, помагайте! ....
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Готова съм да направя нещо, което е доста диво... Всъщност не, не съм готова... Определно не съм готова щом от седмица си мисля само за това и постоянно хвърлям ези или тура/да ходя или да не ходя. Но проблема е, че съм толкова раздвоена. Не че вярвам в зодиака и в неговите вуду-глупости, обаче за Везните пише, че са мнооого колебливи. Е, как няма. Както и да е. Ако погледнем от хубава страна ще бъде уникално /и не, няма да ми коства живота, нито съвестта, нито ще бъде някаква оргия /, много весело, много яко, ауууу... Ако погледнем от другата страна, ако ме хванат ще се лиша от много неща. И сега се чудя заслужава ли си наистина? Кое е по-важно, кое ще бъде по-хубаво : това, което смятам да направя или това, което мога да загубя, ако го направя.... Да добавя и че шансът да ме хванат и да стане гафа е 0.1 % буквално.
    Тъпо е така. Не съм била пред такава дилема. Хора, помагайте! ....
    напиши си на един лист какво можеш да загубиш(ако е много важно не ходи )
    ако пък искаш да си прекараш хубаво отивай
    и малък % да те хванат

Град
    ForSaken city (:
    Как да съм .. днеска 3 пъти се разревах в даскало.. върнах се в 18;30 и чак сега се осъзнах колко време е минало.. цял ден ми е шибано и скапано.. изтрих си регистрациите от всякъде освен от тука и vbox.. ии .. скайп махнах .. ся остава само аз да се махна всички да са доволни..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Хмм .. днес като цяло беше нормален ден. Йоанна най - после ми донеде книгата. Ама както винаги, тя се появи със една торба .. не .. грешка .. беше си чувал .. да .. чувал книги от библиотеката. И аз естествено ги претефтерих всички .. имаше всякакви глупости .. нейни си работи .. Шекспир също (blah). Измежду всички обаче, в ръцете ми попадна "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай. Стори ми се много интересна книга. Започнах да я чета в час. Стигнах до 30та страница и съм готова тая нощ да не спя, само и само да я прочета. Невероятна книга.
    Искам да е Четвъртък .. о,да .. Четвъртък ..

Цитирай Първоначално написано от Sladurcho
    Много якоооо бахти якия ден дето беше размазах се от глупости

сякаш живота няма смисъл много ми е криво

Град
    ForSaken city (:
    Ъъъъ как ме е яд за регистрацията в Bgstar

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Как да съм .. днеска 3 пъти се разревах в даскало.. върнах се в 18;30 и чак сега се осъзнах колко време е минало.. цял ден ми е шибано и скапано.. изтрих си регистрациите от всякъде освен от тука и vbox.. ии .. скайп махнах .. ся остава само аз да се махна всички да са доволни..
    Ехо, чуваш ли се ?!
    Я се стегни, моля !
    Всеки човек има падения... Няма страшно ... всичко ще отмине...

И се усмихвай много, дори и да си най-най-най-тъжничкото човече на Земята !!!
    Животът е пред теб !!!
    \/ \/ \/
    Колко прекрасно нещо е простотата [!]

Ох леле няма един ден спокойствие.

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от anyfany2
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Ехо, чуваш ли се ?!
    Я се стегни, моля !
    Всеки човек има падения... Няма страшно ... всичко ще отмине...

И се усмихвай много, дори и да си най-най-най-тъжничкото човече на Земята !!!
    Животът е пред теб !!!
    \/ \/ \/
    Хах благодаря ти.. но ми е много много трудно.. на думи е лесно.. ама.. на дела.. аз само като чуя за името му и се разплаквам .. ;x

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Уф малеееее, малеее ... добре ми ееее, доста ми е добре. Искам да го гушнааааа, въпреки че ми иде да му избода очите точно в момента. Ама първо ще го гушна
    Ейй тая игра много ме зариби. Спомних си за добрата стара Сега. Сонииик
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на Glamour92
    Странно,много странно...И вече започвам да си мисля много упорито,че всъщност НЕ познавам себе си!
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от diablopl
    сякаш живота няма смисъл много ми е криво
    същото, брат, споко, все нещо винаги носи смисъл. колкото и самотни да се чувстваме в даден момент...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Толкова много да си обичам момичето че направо не ми се вярва!!!Минах през ужасно много неща бях затънал в бахти огромните лайна измъкнах се и тя ме чакаше там накрая на тунела видях че има светлина и че идва от нейните очи.Боже обожавам си момичето
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

пие ми се...отново

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    изморена много
    от 8 съм седнала да уча и имам още много.....утре ще е бахи деня..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Баси глупака :Х
    Да ти имам и момчето. Лигльо.
    Като е глупав, да си гледа работата.
    Няма да се занимавам.

Шибан ден. И оная к'во се прай, аз не съм кобила да ходя навсякъде, щото на нея така ѝ харесва. Да си гледа работата и тя.
    Глупаци.

Утре ще им кажа на другите, ще отидем заедно, пък тя като си знае своето, си ходи където иска. Не съм ѝ майка, нито ше ѝ ходя след гъза. Баси наглите тинейджъри. То и аз съм тинейджър, ама то такива глупаци .. баси - и единия се води вече 'мъж'. о.О
    Недорасло лапе е, не е мъж.
    Пфууу

К'во се ядосвам аз цял ден, днеска трябваше да е хубаво, тея ми скапаха настроението. о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Толкова много да си обичам момичето че направо не ми се вярва!!!Минах през ужасно много неща бях затънал в бахти огромните лайна измъкнах се и тя ме чакаше там накрая на тунела видях че има светлина и че идва от нейните очи.Боже обожавам си момичето
    Сега аз ли се лигавя и захласвам ?
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ТОООООООООООООООООООООООЛ КОВА е хубааав
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Да ме виждаш да водя лигави диалози с приятелката си тук ? Опита ти за захапване хич не беше на място попапкай още малко порастни и тогава ще можеш да усещаш кога да говориш и кога да замълчиш за да не се изложиш Иначе се радвам че ме помниш хехехе
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Толкова съм красив. И съм толкова готин.

И ми е толкова скучно.

Поне изпита мина.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Смятам да си лягам,че главата ми ще се пръсне направо .

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Да ме виждаш да водя лигави диалози с приятелката си тук ? Опита ти за захапване хич не беше на място попапкай още малко порастни и тогава ще можеш да усещаш кога да говориш и кога да замълчиш за да не се изложиш Иначе се радвам че ме помниш хехехе
    Леле леле моля те не се прави на умен тука... опита ти да ме затапиш е жалък.. просто не ти прилича на годините държанието
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

някво заспало ми е,, скоро май ще припалвам към леглото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си