- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ужасно. Два през ноща е - не ми се спи.
Как така всичко се обърква в последния момент? Не трябваше... по дяволите. И сега какво? Едва ли ще стоя и ще чакам... а трябва, но няма.
Тъпо ми е. А след 5 часа съм на даскало. Дори се чудя дали да ходя. Надявам се след 2-3 дни нещата да са по-добре... ако издържа до тогава.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Гадост.
Не ми се спи. Искам да се гръмна някъде. Отвсякъде ми е кофти. Поне ме научиха да играя тенис на масамакар и симпатягата да правеше почти през цялото време физиономията ще-продължавам-да-ти-показвам-само-защото-съм-джентълмен-и-ти-си-стряскащо-хлътнала
![]()
Наистина трябва да е прост да не се усети, няма значение. Пих мнооого винотоку що изтрих всяка снимка свързана с бившия, имам мн мн нови дрехи(леля ми знае как да ми помага с депресията
)
Накарах най-добрия ми приятел да каже, че ме обича НАЙ-СЕТНЕ. Боже, колко ми се щеше да ми го каже някой. Издирвах бившия около един час, но видях друг бивш(тва е знак![]()
)
Може би наистина е добре да го забравя, както той сам каза, че вече прави. Кво толкова мъже, колкото искаш. През ваканцията съм на кино с едно момче, с друго на мач, а с едно лесбо на театър![]()
Баскетболът ще ме спаси, тва е истината,деа и мъжете, не ми трябват.
ОМГ, приказвам несвързано(от виното или от мъка, бъ ли го)
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Не искам на даскало беее.. не искаммм !!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това което ти е отнето по рождение (което както гледам е доста) е достатъчно да си затапенаПървоначално написано от FancyGirl
А иначе аз не се мъча нищо просто отбелязвам фактите
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
И ко 'ся трябва да ходя на даскало ? Пффффффффф........ Ебахти филма![]()
Дали не сме ваканция аа??![]()
![]()
![]()
Лошото е, че няма да го виждам няколко дни ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Владко, Владко...
Скачаш на 14 годишна, скачаш на мен. Скачаш на още куп хора сигурно. Ама девойчето ти каза каквото има да ти казва. Седни си малко на Д-то а не лай наляво и надясно без причина.
Иначе аз бивам. След малко ще ходя на интервю за работа. После ще поснимам малко, и после ще ходя да си доспя![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Като парцалл....Снощи учих до 2,сега станах преди 1час и пак ще сядам да уча,че след малко трябва да излизам.Пих силно кафи,но нещо не ми помага особено.И всечко ме боли офф.....а днес уж е последния ден...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Втора вечер не спах .. то как да се спи..искам си го ..
![]()
мамка му защо трябва да го обичам толкова многоооооо..
![]()
http://www.vbox7.com/play:9455262b![]()
![]()
Нещо ми е кофти отвътре. Незнам даже за какво. Смесица между ревност, напрежение и малко яд дори. Ама незнам за какво .. просто някакво такова чувство .. гадно. Иначе забелязвам слънчевите лъчи и днес .. прекрасно е .. нека има светлина ..
Току що научих, че приятелят на една приятелка е починал. Заболя ме сърцето искрено. Не знам какво просто да кажа...
Хора, оценяйте тва, което имате, защото като го загубите, ше е късно.
Сега съм мн разтроена, защото не можах никога да кажа наистина какво чувствам на когото и да било.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Деня ми започна супер кофти и изнервено обаче ще го оправим.Поне се надявам.
![]()
Знаеш ли... знам за какво става въпрос. Преди време се скарах с приятеля ми. Всичко беше перфектно. В един момент изръсих две необмислени изречения и... без да се усетя пропаднах някъде, на дълбоко. Обадих му се на следващия ден, думите му бяха "Не ме търси повече". Но как да не търсиш човека към когото си толкова силно привързан, как са не търсиш човека, който ти липсва? Няколко пъти отказа разговор, избягваше ме... Прекарах 5 дни, в който не правех нещо различно от това да плача и да спя. Нужно беше само да чуя името му, за да ми се напълнят очите. Или само да си спомня думите му... то беше някакъв ад, още със събуждането капките вече падаха. Баща ми се побърка с мен, взе си отпуска, майка ми тръгна да търси разни психолози, а сестра ми заряза училище и се прибра в града, за да е с мен...Първоначално написано от gLypChenCee
Веднъж му се обадих и му казах да не говори, само да слуша. Говорех около 10 мин, в които казах всичко недоизказано, спомнях му... "размекнах го". Завърших със едно последно желание, да го видя за последен път, да го прегърна и да разговаряме, за последно. Случи се. Не вярвах, че ще е толкова трудно да кажеш "сбогом" на толкова значим човек.
Той не се справи. Беше твърде слаб, потърси ме... Радвам се, че си го върнах, радвам се, че отново мога да го виждам до мен. Обаче от цялото това разбрах, че мога да се справя без него. Трудно е само в началото. Не знам от какво точно е предизвикано оново състояние, но то е някак... моментно. Ще мине месец, ще ти е трудно, но постепенно ще свикнеш с оцъствието му. Не позволявай страданието да се превърне в начин на живот.
Ъм... хем исках да го кажа, хем исках да ти помогна, не че успях, но понякога нещо подобно намалява отчасти болката.
Дръж се. (hug)
Иначе на мен ми е... тъжно, някак. Дните ми са безцелни... ще ми е трудно да им предам смисъл.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Обичам го адски.. и съм сигурна, че не приятелите са виновни за раздялата.. има нещо.. искам да знам .. но не мога .. оф много ми е шибано.. и аз съм така .. името,думите .. всичко напомня само за него..![]()
Оф тръгвам за даскало.. пак ще е поредният гаден, шибан и изпълнен със сълзи ден ..![]()
![]()
Изморенааа. Ебаси даскалото. Поне свърши най-сетнеееИ след ваканцията - втора смяна. Перфектно. Ще се наспивамм.
![]()
Мислех да легна да поспя малко, ама няма смисъл за сега. Може би по-късно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Пф :Д странно . 3ма ми викат обичам те. за единия така е вярвам ,ама другите от марс ли падат :Д
Ами малко странно, но все пак хубаво.![]()
I'm inlove with a criminal...
Мразя, когато прави така. Сърди ми се, а и той не знае защо. Убедена съм, че е така, ама оф...Сега смятам да изляза с приятелка, май имам нужда от това
![]()
изумена съм к'ви елементарни правописни грешки видях на последната страница на тая тема.
ник'во ми е. цял ден ми беше студено, имах хрема, спеше ми се неистово. радвам се, че влязох във форма, по едно време много бях отпуснала и крачета, и коремче, и всичко.заради тая апатия съм склонна да вземам разни радикални решения за неща, за които ще съжалявам утре. Е. много ме изнервя и ако ми прави същите номера, щом се прибере, ще се скараме много жестоко, 'щото хич не задържам в себе си. и така.
И кой каза ваканция?
Нямам търпение да дойде утре! Той ще си дойде
и ще излезем. Изобщо не могат да се сравняват!![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele