.
Затворена тема
Страница 76 от 96 ПървиПърви ... 266672737475767778798086 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 876 до 1 900 от общо 2377
    Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ужасно. Два през ноща е - не ми се спи.
    Как така всичко се обърква в последния момент? Не трябваше... по дяволите. И сега какво? Едва ли ще стоя и ще чакам... а трябва, но няма.
    Тъпо ми е. А след 5 часа съм на даскало. Дори се чудя дали да ходя. Надявам се след 2-3 дни нещата да са по-добре... ако издържа до тогава.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Where streets have no name
    Гадост.
    Не ми се спи. Искам да се гръмна някъде. Отвсякъде ми е кофти. Поне ме научиха да играя тенис на маса макар и симпатягата да правеше почти през цялото време физиономията ще-продължавам-да-ти-показвам-само-защото-съм-джентълмен-и-ти-си-стряскащо-хлътнала
    Наистина трябва да е прост да не се усети, няма значение. Пих мнооого вино току що изтрих всяка снимка свързана с бившия, имам мн мн нови дрехи(леля ми знае как да ми помага с депресията )
    Накарах най-добрия ми приятел да каже, че ме обича НАЙ-СЕТНЕ. Боже, колко ми се щеше да ми го каже някой. Издирвах бившия около един час, но видях друг бивш(тва е знак )
    Може би наистина е добре да го забравя, както той сам каза, че вече прави. Кво толкова мъже, колкото искаш. През ваканцията съм на кино с едно момче, с друго на мач, а с едно лесбо на театър Баскетболът ще ме спаси, тва е истината,деа и мъжете, не ми трябват.
    ОМГ, приказвам несвързано(от виното или от мъка, бъ ли го)
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не искам на даскало беее.. не искаммм !!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Съненаа не ме се ходи на даскало

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Толкова много да си обичам момичето че направо не ми се вярва!!!Минах през ужасно много неща бях затънал в бахти огромните лайна измъкнах се и тя ме чакаше там накрая на тунела видях че има светлина и че идва от нейните очи.Боже обожавам си момичето
    Сега аз ли се лигавя и захласвам ?
    Да ме виждаш да водя лигави диалози с приятелката си тук ? Опита ти за захапване хич не беше на място попапкай още малко порастни и тогава ще можеш да усещаш кога да говориш и кога да замълчиш за да не се изложиш Иначе се радвам че ме помниш хехехе
    Леле леле моля те не се прави на умен тука... опита ти да ме затапиш е жалък.. просто не ти прилича на годините държанието
    Това което ти е отнето по рождение (което както гледам е доста) е достатъчно да си затапена А иначе аз не се мъча нищо просто отбелязвам фактите
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен
    И ко 'ся трябва да ходя на даскало ? Пффффффффф........ Ебахти филма

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дали не сме ваканция аа??
    Лошото е, че няма да го виждам няколко дни ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Владко, Владко...

Скачаш на 14 годишна, скачаш на мен. Скачаш на още куп хора сигурно. Ама девойчето ти каза каквото има да ти казва. Седни си малко на Д-то а не лай наляво и надясно без причина.

Иначе аз бивам. След малко ще ходя на интервю за работа. После ще поснимам малко, и после ще ходя да си доспя

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Като парцалл....Снощи учих до 2,сега станах преди 1час и пак ще сядам да уча,че след малко трябва да излизам.Пих силно кафи,но нещо не ми помага особено.И всечко ме боли офф.....а днес уж е последния ден...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    ForSaken city (:
    Втора вечер не спах .. то как да се спи.. искам си го .. мамка му защо трябва да го обичам толкова многоооооо..

http://www.vbox7.com/play:9455262b

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Нещо ми е кофти отвътре. Незнам даже за какво. Смесица между ревност, напрежение и малко яд дори. Ама незнам за какво .. просто някакво такова чувство .. гадно. Иначе забелязвам слънчевите лъчи и днес .. прекрасно е .. нека има светлина ..

супер скапано..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Нервно ми е ... Снощи много се ядосах на моето момче и май днес още не ми е минало .. А днес ще ходя на фризьор и отново ще се направя руса, но няма да му кажа въпреки че той ще се зарадва многоо .. Нооо инат
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Where streets have no name
    Току що научих, че приятелят на една приятелка е починал. Заболя ме сърцето искрено. Не знам какво просто да кажа...
    Хора, оценяйте тва, което имате, защото като го загубите, ше е късно.
    Сега съм мн разтроена, защото не можах никога да кажа наистина какво чувствам на когото и да било.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Деня ми започна супер кофти и изнервено обаче ще го оправим. Поне се надявам.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Втора вечер не спах .. то как да се спи.. искам си го .. мамка му защо трябва да го обичам толкова многоооооо..

http://www.vbox7.com/play:9455262b
    Знаеш ли... знам за какво става въпрос. Преди време се скарах с приятеля ми. Всичко беше перфектно. В един момент изръсих две необмислени изречения и... без да се усетя пропаднах някъде, на дълбоко. Обадих му се на следващия ден, думите му бяха "Не ме търси повече". Но как да не търсиш човека към когото си толкова силно привързан, как са не търсиш човека, който ти липсва? Няколко пъти отказа разговор, избягваше ме... Прекарах 5 дни, в който не правех нещо различно от това да плача и да спя. Нужно беше само да чуя името му, за да ми се напълнят очите. Или само да си спомня думите му... то беше някакъв ад, още със събуждането капките вече падаха. Баща ми се побърка с мен, взе си отпуска, майка ми тръгна да търси разни психолози, а сестра ми заряза училище и се прибра в града, за да е с мен...
    Веднъж му се обадих и му казах да не говори, само да слуша. Говорех около 10 мин, в които казах всичко недоизказано, спомнях му... "размекнах го". Завърших със едно последно желание, да го видя за последен път, да го прегърна и да разговаряме, за последно. Случи се. Не вярвах, че ще е толкова трудно да кажеш "сбогом" на толкова значим човек.
    Той не се справи. Беше твърде слаб, потърси ме... Радвам се, че си го върнах, радвам се, че отново мога да го виждам до мен. Обаче от цялото това разбрах, че мога да се справя без него. Трудно е само в началото. Не знам от какво точно е предизвикано оново състояние, но то е някак... моментно. Ще мине месец, ще ти е трудно, но постепенно ще свикнеш с оцъствието му. Не позволявай страданието да се превърне в начин на живот.
    Ъм... хем исках да го кажа, хем исках да ти помогна, не че успях, но понякога нещо подобно намалява отчасти болката.
    Дръж се. (hug)

Иначе на мен ми е... тъжно, някак. Дните ми са безцелни... ще ми е трудно да им предам смисъл.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    ForSaken city (:
    Обичам го адски.. и съм сигурна, че не приятелите са виновни за раздялата.. има нещо.. искам да знам .. но не мога .. оф много ми е шибано.. и аз съм така .. името,думите .. всичко напомня само за него..

Град
    ForSaken city (:
    Оф тръгвам за даскало.. пак ще е поредният гаден, шибан и изпълнен със сълзи ден ..

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Изморенааа. Ебаси даскалото. Поне свърши най-сетнеее И след ваканцията - втора смяна. Перфектно. Ще се наспивамм.
    Мислех да легна да поспя малко, ама няма смисъл за сега. Може би по-късно
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Пф :Д странно . 3ма ми викат обичам те. за единия така е вярвам ,ама другите от марс ли падат :Д

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Ами малко странно, но все пак хубаво.

I'm inlove with a criminal...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Мразя, когато прави така. Сърди ми се, а и той не знае защо. Убедена съм, че е така, ама оф... Сега смятам да изляза с приятелка, май имам нужда от това

изумена съм к'ви елементарни правописни грешки видях на последната страница на тая тема.

ник'во ми е. цял ден ми беше студено, имах хрема, спеше ми се неистово. радвам се, че влязох във форма, по едно време много бях отпуснала и крачета, и коремче, и всичко. заради тая апатия съм склонна да вземам разни радикални решения за неща, за които ще съжалявам утре. Е. много ме изнервя и ако ми прави същите номера, щом се прибере, ще се скараме много жестоко, 'щото хич не задържам в себе си. и така.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    И кой каза ваканция?
    Нямам търпение да дойде утре! Той ще си дойде
    и ще излезем. Изобщо не могат да се сравняват!
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Фен Аватара на MilenMns
    Град
    Sofia
    Чувствам се свободен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми