- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Пф пък то вънка колко е топлооооооооооНяма и грам слънце, ама спокойно мога да си ходя по къс ръкав. Ебаси времето
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Честит рожден ден и от мен!!
~~
Ужасен ден, ужасно време, ужасно настроение. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Сам съм в София.
Баси шоуто.
И вече е кочина у нас.
Почвам да се изнервямАко ще тръгваме да тръгваме, че търпението ми взема да се изчерпва и накрая ще им кажа, че ще си остана тук. Ааамаха к'ви са тези работи ? Писна ми да ги чакам.
СТАНА![]()
най-после се разбрах с косата си
![]()
сп яка стана
![]()
да доди време сега и да излизам и всичко е тип топ
Леле колко ми е хубаво , мързелувам си у назе , ама утре е голямата вечер ,която толкова очаквам. Мойто лайно пак е някъде и чакам да ми звънне след малко .. сега отивам да си пия кафето ии ще гледам някой филм :P
рамо до рамо със себе си...
Оправям се и излизам ии няма да се прибера до довечера до незнам си колко часа.![]()
Дано някой дебил не ми развали настроението само.
![]()
Надявах се на 3 , а имам пет.
Взех си детскоюношеската психология ШАЛАЛАЛА“
ЙЕЕЕЕ.
МАШИНА“
[12:59:14] az каза: dneska dyskite mi xlopat otwsqkade..
[12:59:37] каза: аз такава си те харесвам
[12:59:38] каза: хлопаща
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бива .. час съм супер, час рева ..
Поредния обикновен ден.![]()
^^ Ъм, какво стана с приятеля (бившия) ти?
>>> Никак...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ми да де .. тва точно той ми го написа. ми кво да стане .. той се държи хладно - аз също .. той се държи добре - и аз се държа добре.. мисля че наистина всичко беше до тук .. страдам все още.. но както казах преди 2-3 часа - Колкото и да ме боли, старая се да не си личи..Първоначално написано от onestar
обичана..
Просто аз
радостен,наще ми разрешиха си оправя мотора,преди няколко седмици се намлях яко...ии наще се бяха ядосали,сега пак ги склоних![]()
след някой ден ще надувам пак масуряяяяяя![]()
![]()
бях супер.....ядох някви ягоди и ми се прееба всичко...стана ми лошо,корема ми се поду,....![]()
![]()
добре ,че излизам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За днеска мисля, че ми стига толкова мотане. Искам малко на релакс да се отдам![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Нещата започнаха да се подреждат. Вече не се чувствам отговорна за това, че няма да направя густо на останалите. Проблема е, че аз не искам да направя нещо, само че другите искат, и ме подкукуросват с това, че го правя за себе си. Глупости. Мога и сама да решавам какво да правя и какво не и какво си заслужава и какво не. Как не могат да разберат, че щом се чудя и не съм решила, значи просто не го искам. И как да откажа, как да кажа "не си заслужава да бъда с вас"? Как да кажа "няма да ми е интересно с теб, не искам да съм с теб"!?Най-накрая нещата се оправиха и то само как. Изобщо не зависеше от мен, просто имах късмет. Учудих се как на лоша новина аз вътрешно танцувах и си подсвирквах. Такова облекчение....
Че няма да се чудя какво да кажа, как да се държа, на кого да звъня... Постоянно ме нагърбват с простотии и най-сетне ме освободиха от тежкия ми товар и то... без да искат.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Това, каквото си мисля ли значи?Първоначално написано от Priceless
Дам.Първоначално написано от w0sh
![]()
Едит: Не, наистина не знам какво си мислиш![]()
Hilary_![]()
[14:17:01] az каза: fafloo
[14:17:02] az каза: :O
[19:45:38] tqq каза: oy
[19:46:07] tqq каза: (think)
[19:46:07] tqq каза: ;d
[19:46:15] az каза: znaesh li kfo
[19:46:15] az каза: :S
[19:46:18] tqq каза: ?
[19:46:24] az каза: bremenna si
[19:46:24] az каза:
[19:46:28] tqq каза: i az
[19:46:28] tqq каза: