.
Затворена тема
Страница 8 от 96 ПървиПърви ... 4567891011121858 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2377
    Град
    million miles away (:
    Довечера ще си гледкам отчаяните съпруги и ще си легна рано-рано. Не ми се занимава с никой и нищо .. Особено с тия неблагодарници. ^^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Град
    Велико Търново
    мисля ,че ревнувам

Повече от фен Аватара на stylo

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Пишеш "не искам да съм била с него",което означава,че е някой бивш ... За тоя Патрик ли к'ъв беше няма да говориш така,защото не ти пука ... За някой още по-предишен също
    А като не искаш някой да изказва мнение просто не споделяй Все пак форумите са създадени с цел даден човек да чуе/прочете мнението на "околните",които не го познават толкова добре
    Аз не казвам, че не искам някой да си изказва мнението, ама ти всеки път си изказваш негативното мнение в/у мойте постове.Не е красиво /не само според мен/ Казвам ти го само Иначе си пиши, не ми пречи.А иначе ти явно много ми следиш живота щом и имена помниш

По темата - почти нищо не ядох, нищо не ми се ослади.ЛллЛл чудя се какво да правя утре.Той още от сега се оплаква, ама не се замисля аз дали нямам друга работа.Уат еваааааа

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    щастлива ^^ просто ужасно щастлива и влюбена най-накрая сме заедно без никой да ни пречи... а желаех и мечтаех за това от около вече година и знаех, че го обичам и той мен

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^^ При условие,че всеки път,когато вляза в темата засичам ПОНЕ 3 твои мнения как няма да запомням имената ...,а и имам добра памет щом помня имената на (може би) 90% от редовните форумци в тоя раздел (че и в някои други) ... А иначе можеш да си спокойна - твоя живот не ме интересува Най-малкото,защото не харесвам мюсюлманите,а още по-малко християни,сменили религията си с тази ... (не,че съм вярваща,но въпрос на разбиране).
    Слабо ме вълнува кое за теб (или някой друг тук) е красиво и кое не Аз си имам мнение и го изказвам,а и онова мнение не беше негативно

По темата:С милото говорихме един час ... Толкова бързо мина това време ... Нямам търпение да си го видя утре (все пак от снощи не сме се виждали )
    Освен това нямам търпение да стане утре и заради чантата на Шанел,която мисля да си купя Мразя тази марка,но чантата е просто убиец,а и ще ми подхожда на облеклото
    Като за капак една приятелка днеска ходила до един нов магазин за бельо и каза,че имало точно такива сутиени като този,който ми трябва Имало и от "нашите" размери (което е супер,защото в повечето случаи са ми широки ... а ако ми е точно,то чашката ще ми е малка ) ... Ей много съм щастлива И в нета си харесах една нова техника за преливане на сенките и утре мисля да съм така Абеее яко к'во ...
    Като за капак днес майка ми взе бележка до 17.03 заради ръката,но не си струва изпускам цял месец даскало
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    уу каква е тази техника 3oPuTy много ми е интересно а иначе какво ти е на ръката ?

Град
    million miles away (:
    ОфФффФ,не мога да живея без сладкоо. Имам нужда от нещо топящо се в устата поне 1 път дневно,иначе откачамм ..

Слушам си на No Doubt-Don't Speak и осъзнавам колко много неща се промениха .. преди бях си поставила условие,свързано с тази песен (даже 3 условия бяха),но се отметнах .. с времето .. Каква ирония само. ^_^
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Зорито не ми пука какво харесваш.Не ми чети мненията като не ме харесваш.и аз не те харесвам и не ти ги чета дългите романи Да не ти се навирам в очите

По темата.Отивам да гледам филм и след това си лягам, защото утре пак тряя ставам и да ходя при него.Трябва ми пауза по дяволите

Град
    лелее аз днес изядох една катма със течен шоколад и банан и бях на 7мото небе и после един шоколад си взех просто се надрусах със сладко, защото ми беше и паднало кръвното та цял ден бях като муха без глава

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    ОфФффФ,не мога да живея без сладкоо. Имам нужда от нещо топящо се в устата поне 1 път дневно,иначе откачамм ..
    Просто няма да коментирам днеска колко шоколадови бисквити изядохме .. :Д:Д:Д
    ^^

Днееееес беше един прекрасно-страхотен-перфектен-щастлив-невероятен ден ^^ (<3)
    В училище беше суууупер .. след това беше още по - хубаво <3
    ^^

Ииии сега мисля ОТНОВО да ям нещо сладко .. не мога, не издържам .. ИСКАМ СЛАДКО :Х
    :d

А утре се очертава един също много хубав ден ^^

Обичам се <3 ( и другите си ги обичам :Д)

P.S ц, бати лиготиите просто .. супер кухи същества :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от nia711
    уу каква е тази техника 3oPuTy много ми е интересно а иначе какво ти е на ръката ?
    А не е нещо особенно Просто е малко по-лесен (поне за мен ) начин за сливане на цветовете,но за съжаление случайно попаднах на клипчето и не мога да ти дам линк (изключена ми е хронологията на браузара),а ръката ... Тя е леко счупена Така де счупих си една кост на китката - нищо страшно

По темата:Днес май ще си легна рано Моя каза,че след 30-тина минути ще ми се обади да лафим,защото не му се спи,а се прибрал рано ... А винаги,когато лафим повече от 30 минути на мен ми се доспива

Едит: тая емотикона ме разби

Едит 2:Ели,щом ми отговаряш на постовете (дори и без да съм те цитирала),значи ми четеш романите (айде спирам да се "заяждам",защото ми почна филма)
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Стабилничко беше .. Иначе тоя цял ден не ми е звъннал ама няма да и да му звънна .. или пък незнам .. офф много ми липсва .. писна ми тоя начин на живот,който го имаме и двамата ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    охх аз днес през какви ли чувства не минах
    Сутринта като станах бях кисела, че нямаше мляко за кафето

После в училище бях доста разсеяна и тъжна, защото едно момче от училището ни почина и бяхме всички в траур.

След училище бях малко по-весела, защото времето беше супер днес.
    Успях да се видя и с приятеля ми и бях още по-щастлива когато го видях.

Да не пропусна, че бях и доста разучарована от това, че не ни пуснаха в дома, защото имало нов директор и не мил запознат с проекта ни и не видях нито едно от дечицата.

След това бях адски ядосана, защото ми отне 2часа да стигна до центъра при полужение, че стигам принципно за 15 мин.

At Smile
    Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp

Град
    Бургас
    Не мога да опиша настроението си някакво никакво ми е ... припомням си някои моменти и доста ме боли от спомените искаше ми се никога да не се беше случвало така ..
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    Велико Търново
    миналото е най-гадната част от живота на човек..:х спомняме си хубавите моменти и се сдухваме,защото са минали и вече не е така, спомняме си лошите моменти и пак се сдухваме,защото си припомняме колко ние било гадно и какви последствия е имало.. |( направо да му писне на човек от тъпите спомени .. И както в последно времеее нямам никакво развитие в живота все по-често си припомням тъпото минало До кога..?

Град
    [На Метри От Земята]
    Мнооого обичана
    Просто аз

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мн ми се прсипа,мисля да си лягам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

~чудя се защо има толкова много тъпи, неориентирани, неуважаващи, неадекватни и прочие хора. :>

Слушам една веселяшка песен и се готвя да се къпя, после може да лягам ако ми дойде прекалено много хейт вълната. Ебаси...

I want my sun.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от Mimchy
    миналото е най-гадната част от живота на човек..:х спомняме си хубавите моменти и се сдухваме,защото са минали и вече не е така, спомняме си лошите моменти и пак се сдухваме,защото си припомняме колко ние било гадно и какви последствия е имало.. |( направо да му писне на човек от тъпите спомени .. И както в последно времеее нямам никакво развитие в живота все по-често си припомням тъпото минало До кога..?
    ++1
    все пак трябва да се радваме,че сме преживели нещо хубаво.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Обичам си гоооооооо лайнотооо .. И си лягам,защото ми се спи и нааааай-после утре е Събота и ще си спа до обяд и никой няма да ме занимава.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Град
    <3
    Писна ми да ми се сърдят за глупости. Ебати. Аз че съм момиче не се сърдя толко.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Я Щрудела на линия

Утре ще ходя да избирам подарък. И усещам как някой ще падне от два стола на земята

Макар че в момента има всички козове в ръката си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Щрудела от утре ще е нов (студен,безчувствен/не показваш емоции) човек.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си