- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Довечера ще си гледкам отчаяните съпруги и ще си легна рано-рано. Не ми се занимава с никой и нищо .. Особено с тия неблагодарници. ^^
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аз не казвам, че не искам някой да си изказва мнението, ама ти всеки път си изказваш негативното мнение в/у мойте постове.Не е красивоПървоначално написано от 3oPuTy
/не само според мен/
Казвам ти го само
Иначе си пиши, не ми пречи.А иначе ти явно много ми следиш живота щом и имена помниш
![]()
По темата - почти нищо не ядох, нищо не ми се ослади.ЛллЛл чудя се какво да правя утре.Той още от сега се оплаква, ама не се замисля аз дали нямам друга работа.Уат еваааааа
щастлива ^^ просто ужасно щастлива и влюбенанай-накрая сме заедно без никой да ни пречи... а желаех и мечтаех за това от около вече година и знаех, че го обичам и той мен
![]()
![]()
^^ При условие,че всеки път,когато вляза в темата засичам ПОНЕ 3 твои мнения как няма да запомням имената ...,а и имам добра памет щом помня имената на (може би) 90% от редовните форумци в тоя раздел (че и в някои други) ... А иначе можеш да си спокойна - твоя живот не ме интересуваНай-малкото,защото не харесвам мюсюлманите,а още по-малко християни,сменили религията си с тази ... (не,че съм вярваща,но въпрос на разбиране).
Слабо ме вълнува кое за теб (или някой друг тук) е красиво и кое неАз си имам мнение и го изказвам,а и онова мнение не беше негативно
По темата:С милото говорихме един час ... Толкова бързо мина това време ... Нямам търпение да си го видя утре(все пак от снощи не сме се виждали
)
Освен това нямам търпение да стане утре и заради чантата на Шанел,която мисля да си купяМразя тази марка,но чантата е просто убиец,а и ще ми подхожда на облеклото
![]()
Като за капак една приятелка днеска ходила до един нов магазин за бельо и каза,че имало точно такива сутиени като този,който ми трябваИмало и от "нашите" размери (което е супер,защото в повечето случаи са ми широки ... а ако ми е точно,то чашката ще ми е малка
) ... Ей много съм щастлива
И в нета си харесах една нова техника за преливане на сенките и утре мисля да съм така
Абеее яко к'во ...
Като за капак днес майка ми взе бележка до 17.03 заради ръката,но не си струва изпускам цял месец даскало![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
уу каква е тази техника 3oPuTyмного ми е интересно
а иначе какво ти е на ръката
?
ОфФффФ,не мога да живея без сладкоо. Имам нужда от нещо топящо се в устата поне 1 път дневно,иначе откачамм![]()
..
Слушам си на No Doubt-Don't Speak и осъзнавам колко много неща се промениха .. преди бях си поставила условие,свързано с тази песен (даже 3 условия бяха),но се отметнах .. с времето .. Каква ирония само. ^_^
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Зорито не ми пука какво харесваш.Не ми чети мненията като не ме харесваш.и аз не те харесвам и не ти ги чета дългите романиДа не ти се навирам в очите
По темата.Отивам да гледам филм и след това си лягам, защото утре пак тряя ставам и да ходя при него.Трябва ми пауза по дяволите![]()
лелее аз днес изядох една катма със течен шоколад и банан и бях на 7мото небеи после един шоколад си взех
просто се надрусах със сладко, защото ми беше и паднало кръвното та цял ден бях като муха без глава
![]()
Просто няма да коментирам днеска колко шоколадови бисквити изядохме .. :Д:Д:ДПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
^^
Днееееес беше един прекрасно-страхотен-перфектен-щастлив-невероятен ден ^^ (<3)
В училище беше суууупер .. след това беше още по - хубаво <3
^^
Ииии сега мисля ОТНОВО да ям нещо сладко .. не мога, не издържам .. ИСКАМ СЛАДКО :Х
:d
А утре се очертава един също много хубав ден ^^
Обичам се <3 ( и другите си ги обичам :Д)
P.S ц, бати лиготиите просто .. супер кухи същества :Д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
А не е нещо особенноПървоначално написано от nia711
Просто е малко по-лесен (поне за мен
) начин за сливане на цветовете,но за съжаление случайно попаднах на клипчето и не мога да ти дам линк (изключена ми е хронологията на браузара),а ръката ... Тя е леко счупена
Така де счупих си една кост на китката - нищо страшно
По темата:Днес май ще си легна раноМоя каза,че след 30-тина минути ще ми се обади да лафим,защото не му се спи,а се прибрал рано ... А винаги,когато лафим повече от 30 минути на мен ми се доспива
![]()
![]()
Едит:тая емотикона ме разби
![]()
Едит 2:Ели,щом ми отговаряш на постовете (дори и без да съм те цитирала),значи ми четеш романите(айде спирам да се "заяждам",защото ми почна филма)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Стабилничко беше.. Иначе тоя цял ден не ми е звъннал ама няма да и да му звънна .. или пък незнам .. офф много ми липсва .. писна ми тоя начин на живот,който го имаме и двамата ..
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
охх аз днес през какви ли чувства не минах![]()
Сутринта като станах бях кисела, че нямаше мляко за кафето![]()
![]()
После в училище бях доста разсеяна и тъжна, защото едно момче от училището ни почина и бяхме всички в траур.![]()
След училище бях малко по-весела, защото времето беше супер днес.
Успях да се видя и с приятеля ми и бях още по-щастлива когато го видях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да не пропусна, че бях и доста разучарована от това, че не ни пуснаха в дома, защото имало нов директор и не мил запознат с проекта ни и не видях нито едно от дечицата.![]()
След това бях адски ядосана, защото ми отне 2часа да стигна до центъра при полужение, че стигам принципно за 15 мин.![]()
At Smile
![]()
![]()
Tu s мeн игрiчкa ли игрaeш?! Ho нe zнаeш, чe аz щe бъda пoбediiтeлkaтa sлeд тowa,зaщoтo вiiнaги съм нa върhа.. ;pp
Не мога да опиша настроението синякакво никакво ми е ... припомням си някои моменти и доста ме боли от спомените
искаше ми се никога да не се беше случвало така ..
![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
миналото е най-гадната част от живота на човек..:х спомняме си хубавите моменти и се сдухваме,защото са минали и вече не е така, спомняме си лошите моменти и пак се сдухваме,защото си припомняме колко ние било гадно и какви последствия е имало.. |( направо да му писне на човек от тъпите спомени .. И както в последно времеее нямам никакво развитие в живота все по-често си припомням тъпото миналоДо кога..?
Мнооого обичана![]()
Просто аз
мн ми се прсипа,мисля да си лягам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
~чудя се защо има толкова много тъпи, неориентирани, неуважаващи, неадекватни и прочие хора. :>
Слушам една веселяшка песен и се готвя да се къпя, после може да лягам ако ми дойде прекалено много хейт вълната. Ебаси...
I want my sun.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
++1Първоначално написано от Mimchy
![]()
все пак трябва да се радваме,че сме преживели нещо хубаво.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Обичам си гоооооооо лайнотооо![]()
.. И си лягам,защото ми се спи и нааааай-после утре е Събота и ще си спа до обяд и никой няма да ме занимава.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Писна ми да ми се сърдят за глупости. Ебати. Аз че съм момиче не се сърдя толко.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Я Щрудела на линия
Утре ще ходя да избирам подарък. И усещам как някой ще падне от два стола на земята![]()
Макар че в момента има всички козове в ръката си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щрудела от утре ще е нов (студен,безчувствен/не показваш емоции) човек.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.