- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Всъщност и аз за това си мислех, че си мислиш. И да .. определено.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Това беше капака на всичко!!!!Каквито и симпатии да съм имала,вече...НЕ!Аз да не съм на 5,че да ме правят на глупачка по този начин!КРАЙ!![]()
боли ме главата,ама си изкарах супер![]()
![]()
М`да, бивам... или поне съм по-добре от преди 5-6 часа..
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
преди малко го срещнах...ужасно
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Мхххх!Кажете ми ся не е ли сладък![]()
Брях,брях
Еййй ще полудея![]()
Не съм го виждала от 20 часа,а толкова много ми липсваА като знам,че ще се прибере на 3-ти (ако нещо не се прецака)
Оффф добре,че още имам мастило и само си принтирам снимки и се занимавам с албума,който мисля да му подаря скоро
Аххх не е истина,колко съм влюбена![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
много добре си прекарах(ме), като изключим това, че в момента супер ме боли гърлото и ако не е трахизан-а, утре няма да имам глас.![]()
напоследък нещо много хора ме приемат за даденост, което никак не ми харесва.
допреди няколко дни нямах търпение да дойде събота, за да го видя. за 2 часа обаче си дадох сметка, че няма смисъл. нещата не са такива, каквито бяха преди и затова няма абсолютно никакъв смисъл да човъркам стари истории.![]()
Поболва ме главицата, ма иначе съм си екстраа![]()
![]()
nicolepcd
Всичко точно![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
пълни филми на моста на влюбените :Д
ухилен поход из софия
Оххххххх леле тоя пак го няма ама няма да му звъня.Днеска не станаха нещата точно както ги бяхме планирали ама както и да е.И утре е ден.Апък колко ме мързи не е истина просто.Хем не ми се ляга апък хем ми е супер скучно.;//
ебаси майката
психически и физически немА живинка. направо ми иде да си забия тиквата някъде, ама още не са ескалирали дотам нещата..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Тъъпооо.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Моят ден дойдее.. Честит рожден ден на мен
![]()
рамо до рамо със себе си...
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Ко беше туй нещо о.О Ебаси ....![]()
Ъпдейт: Добре съм. Съвзех се малко. Поне устата ми не е толкова пресъхнала.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
закво тря да съм толковааааа срамежливааа..бахти само си пропилявам шанса
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
тъжен..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."