- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Суперр...таман станах,пия кафе и ще излизам.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Честит рожден денПървоначално написано от monituuu
![]()
пного пожелания за здраве,любов,щастие и да изпиташ най-хубавата страна на живота
![]()
![]()
Еййй пак съм ранобуднаАз като казах на мойто диване,че не мога да спя до късно
![]()
Сега си пия студена кола с лимон и ми е супер![]()
Ще изчакам да се разсъня още малко и пак се захващам с албума![]()
ХаХ,от както съм с това диване ми е дошла музата и постоянно ми се въртят разни идеи в главата за неща,които мога да измайсторя и да му подаря ей така - без повод![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И това за какво беше?! 'Баси скапанта вечер беше вчера, по-добре да си бях седяла вкъщи. Днес ще остана, ако мислят да се сърдят
и да обикаляме като луди. E, не е само това, но главното..
//![]()
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Наспах се,пих кафе и сега трябва да седна да уча,защото изпитът ми е другата седмица и вече нямам почти никакво време.
Искам да изляза.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
![]()
![]()
не съм се чувствал толкова ненужен досега, мисля. :/
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
чувствам се влюбена и много щастлива..мм нямам търпение да стане време да се видим![]()
Супер съм .. излизам да си купя лак за коса и лак за нокти и после отивам в мойта да сее оправямее .. довечераа е голямата вечер![]()
рамо до рамо със себе си...
Влюбена съм. И това май е плюс, НО агх. :Д
Очакваше се.
Добре съм и след малко трябва да излизам. )
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Хм добре съм .. чудя се какво да правя довечера.Няма да му се обадя ама може и да се обадя на онея лигльовци,че имат материал доста.Луда работа.Нямам цигари и явно ще трябва да приватизирам пак от майка ама карай.
![]()
Хмм .. прекрасно се чувствам .. влюбено ми е. ^^
След 40мин. излизам с my love, a довечера
ще се видя с Него и другите приятели. Хубава ваканция!
Малко изморено,но пък си купих супер яки неща.Сега мислех да ходя на фитнес,но пък ме викнаха да излизаме.Малко ще си почина и пак трябва да си оправям и да излизам...оххх хубаво е да си ваканцияя и довечера на рддд ммммм...... :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Скучно ми е .. тъпо ми е .. искам на вън .. искам го и него!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Умиирам от скука. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Чувствам се... зле.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ами как да съм,след сношните диваци,просто.. ся трябва да си приготвям багажа,че път ме чака![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Свит ми е корема.
Вчера денят беше ужасен, а вечерта беше добре, посмях се и не мислих за случилото се.
Искам да ми се обади. Пратих му смс, не знам какво става и дали е по - добре и се побърквам. :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Продължавам да искам да излязаС правилните хора ми е по-хубаво ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Той е вкиснат и аз се вкиснах още повече около него и незнам до къде ще я докараме така .. ;[
Колко време трябваше да мине, за да разбера
колко много означава за мен. Надявам се вечерта
да се получи.. ама едва ли.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
много хубаво започна денят, дано и да завърши така. утре ще боядисваме яйчица и съм ентусиазирана, че ще се намацам доволно.по-късно ще ходя да купувам бои и кристали(евентуално), пък преди това мисля да се изкъпя, да свърша малко домакинска работа и така. пък довечера, ако ми остане време може и да си потърся някой интересен филм, че да си уплътня времето.