- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Бях перфектно.Последния ми ден на стажа мина, имам 2 седмици ваканция утре ще спя при НЕГО![]()
Чувствах се ЧуДеСнО, ама ся малко са издразних :С :С
Ейй много ми е весело.Всичко се нареди толкова добре. Понякога се чувствам голяма калитарка, особено в такива моменти!
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Озлобление и примирение, не се събирам в кожата си. Безсилието ме изнервя още повече. Не може ли просто да ме няма тук, да не виждам какво се случва. Никога не съм предполагала, че мога да си мисля нещо толкова долно и гнусно, но... МРАЗЯ ГО! Той съсипва всичко до което се докосне.
Мамка му значи. Не знам вече какво да направя. Пак е така, 5ти ден, ще се побъркам :х. Ако трябва ще прекося цяла София, за да си докарам задника до шибания Студентски град, ако тряя го приспя, но ако още една вечер не спи просто не знам :Х.
К'во да правя - не му се говори, едвам се свързвам с него, едвам ми говори. Освен да седя и да чакам к'во да направя :Х. Побърквам се, не знам просто какво става в момента .. :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
многоооо ми е веселоо .. многоо ми е якооо![]()
![]()
Явно няма да излизам, нека скуката започне ... СЕГА!
Едит: стана по-зле - можех да изляза, щях да излизам,
ама организираните се отказаха в последния момент.
И сега само ще се чудя к'во прави и ще се надявам да се обади или
да дойде до вкъщи, ама едва ли...
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Е те тва беше един много як петък.Пък и остават само 3 денаааа
![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
говоря си с духовната ми жена и се хилим на простотии някви.
Кой е казал ,че с думи човек не може да разреши и най-сложния проблем-доказах противното днеска....дипломация му е майката...А тя взела,че си пробила езика наща-стоях 5 минути в шокмай доста неща пропускам..
Скоро с момичетата сме на коктейлчета,което ми напомня да им звънна да се разберем...
ех,хубаво нещо е това-ваканцията![]()
Нищо няма смисъл. Снощи на купона е казал,че ме харесва. Сякаш има значение. Всеки си се събра с някого,гушкаха си се,само аз седях отстрани и пиех (както винаги). И днес по skype се правих на луда пред него,все едно нищо не са ми казали,а когато ми писа преди малко се направих,че ме няма и не отговорих...
Така или иначе няма смисъл. Нищо няма смисъл. Без него и купоните са ми сухи,и нощите безвкусни. И не искам никой друг,няма какво да ме молят "Помисли си,помисли си" ... Айде.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
В момента изключително весела и бодра,, беше време след всичко, което преживях последните 2 дена.. Все още съм объркана и не знам на къде да поема, но междинното положение и лутането все пак имало хубави страни стига да успееш да ги намериш. Затова в момента се радвам на това, което имам до себе си и не мисля за това, което все още нямам![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Едно... никакво ми е.
Трябва да помогна на някого, за да помогна на себе си. Желаещи?
Егати...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Баси, помогни ми на мен о.О
Пратих му смс, вторачила съм се в телефона си и чакам да видя, че е доставен :х
Само се моля да заспи и утре сутринта да ми се обади и да говори нормално :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Пречистена.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Незнам как успява да ме прави най-щастливия човек на земята само за секунди ..
Мхм... прехвърлям на ЛС.Първоначално написано от smiirnoff
Още ми е... никакво.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
охх,и добре и зле,излезнахме с приятели както винаги шумна компания,имаше смях,но аз бях някъв сдухан,дадох 25 лв. за цигари![]()
и още толкова за пиене,и си мисля дали изобщо да се занимавам или просто да не си правя труда....толкова ми е объркано че няма на къде![]()
Връщам си старото аз, там някъде в миналото нямаше болка нито радост, само непукизъм и студенина. Беше безопасно.
Много ми е зле ..
Постъпи грешно... с правилното момиче.
@ onestar и mrazqkindergarten:
http://www.youtube.com/watch?v=mSi1oCGqFN0
чуйте я :р
--
лягам да спя, хубав ден, доста емоционален.и хубав, и лош всъщност, но мисля, че беше за добро.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Спи ми се,но не мисля да лягам.Все пак е 06:36АМ,![]()
За мен е още ден
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!