- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Mи добре съм. Ям сандвич, пия кафе и кола .. сега остава само и пари за схема да намеря и всичко ще е точно![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мн добре..снощи уж бях на рд накрая на диско....![]()
днеска пак рд и диискооо как да съм...перфектно,само където ми се спи малко,а трябва да излизам.
:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Повече от перфектно, кат изключим ,че нямам пари нито кредит в телефона :Д Иначе тая вечер ще спа в тях ,така че съм повече от хепи.Цяла нощ в ръчичките му :РИначе ще сме 'послушни' :Д
Влюбена.... и до накъде зле![]()
![]()
Be yourself !
Ми,вчера първо на Рожден Ден,след това ходихме в един познат,след това се разкарвахме с колата,ходихме на кръчма,прибрах се към 1 часа,в 8 станах,ходихме на кафе...ся тря отида се,окъпя,обръсна,си наглася дрехите,и към 4 ще излизам,след това сме на РД и ще има много див запой....
двуетажна къща с 10 спални + 20 момчета и 15 момичета,и няма грам родители...ще става мазало![]()
хах,много добре се чувствам
добре съмей ся излизам
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Пф .. лошо ми ееее ;[[[[
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Защо не си е взел компютъра.. агррр!
Поне се наспах, а сега нямам представа какво ще правя.
Тенис може да играя, ама едва ли някой ще се навие.. то вали.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
зле..зле зле и пак зле![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
долу-горе добре..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Изумявам се какви прости момиченца може да има на тая планета.Днеска цял ден ще има просто игнорррррр
.. Майка ме кара да боядисвам яйца с нея лудата.
И с миличкото трябва да поговоря и да уточним работите за довечера и всичко е 6.
супер зле съм.. незнам дали изобщо някой ще може да ми оправи настроението.. цял ден ще тъпея. може да излеза с фр..![]()
![]()
М излизам на разходка с миличкото след малко .. доста добра разходчица ще си направим.Общо взето .. хубав ден се очертава. Много даже.
Hilary_![]()
Използвана се чувствам. Баща ми ме тика да се мацам при боядисването на яйцата, че да не се мацал той.Както и да е де, супер хубави ми се получиха яйцата, шаренки такива. След малко ще ходя да се глася, че ще излизам и така.
![]()
суперрррррр парти таймммм :P![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес правим 4 месеца с моето мило,а аз не съм била по-объркана
Защо трябваше Мариян да ми казва всички тия неща
Толкова съм объркана ... Дано след час като се видим с моя нещата да се оправят или поне да се изяснят![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кой ме би по главата да го правя това..
Сега не знам как ще се оправям.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ми от 4-дена в дома се прибирам само да спъ...след малко пак излизам,че ще се очертава един много добър рожден ден
Епаа средно положение![]()
nicolepcd
Мирише на любов.![]()
Защо 90 % от приятелите и познатите ми са хора, които нямат мозък в простите си тикви? Виждам, че правят грешки и знам, че не трябва да им се меся и че не трябва постоянно да им давам тон в живота, обаче как да не се меся, по дяволите!? Как да не се меся като те по-малоумни не могат да бъдат!? Може ли постоянно да мислят за чуждото щастие? Може ли постоянно да страдат? Това е мазохизъм. Събрала съм се с мазохисти.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Бивам горе-долу...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън