.
Затворена тема
Страница 84 от 96 ПървиПърви ... 347480818283848586878894 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 076 до 2 100 от общо 2377
    Град
    million miles away (:
    Хах,малко ми е зор дали ще остави снимките във facebook или ще ги изтрие. Ама хич не ми дреме. Предната година изкарах великденската ваканция (и не само нея) 1000 пъти по-самотна и прецакана,с 1000 пъти по-вкиснато настроение. Та сега ще се спичам .. няма пък ! На всичкото огоре тая година няма да съм сама - има си хора,които държат на мен и се отнасят що годе нормално - е т`ва ми стига. Пък с другите,ако ще и никога повече да не ги видя .. Всичко ще е едно голямо "Whatevaaa"
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

мускулна треска ...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от loliii
    Защо 90 % от приятелите и познатите ми са хора, които нямат мозък в простите си тикви? Виждам, че правят грешки и знам, че не трябва да им се меся и че не трябва постоянно да им давам тон в живота, обаче как да не се меся, по дяволите!? Как да не се меся като те по-малоумни не могат да бъдат!? Може ли постоянно да мислят за чуждото щастие? Може ли постоянно да страдат? Това е мазохизъм. Събрала съм се с мазохисти.
    и аз съм така.Просто съм нервна и незнам вече какво да правя..Баси гадната е тая дето ми се пишеше до преди 1 месец за "наи-добра фр" мръша..И кво ся..минава подминава ме и едно здрасти не ми казва и по телефона само ми звъни да пита къде е еди -кои си ? ш и каа на ма*ната си. ..Баси тъпото ми е..Мислех ,че ще искарам хубава ваканция и кво нищо ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Дроб. Отвсякъде. Искам да се натъпчааа и да легна да спя и да спя 8592895239 дена.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Никакво ми е .
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Никакво ми е .
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    дебна да стане 12 да ям козунак и се лигавя с една приятелка
    супер общо взето

^ Аз козунака го подкарах още наобяд.

Супер убитата вечер. Много мразя пиянски изцепки, особено от същества от женски пол. Супер грозните истории, супер малоумните изречения, нямам думи. Утре цЕл ден ще си спя, пък когато съм будна ще се влача по пижама из нас и ще нагъвам козунак и плодове и тва е. Ник'во мърдане поне 2 дни от нас, и без тва ми се уби желанието за квото и да било. Че и температура имам

ЕДИТ: Христос Воскресе!

Мисля си как е възможно толкова да го обичам, влезе ми под кожата тва момче .. неговата любов отслабва, моята се заслива с всеки изминат ден.. шанс
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Lestat357
    Guest
    зле;

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Скучно ми е и ми писна от тоя град. Искам да си ходя вече.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    In your dreams..
    ужасно се чуствам.. както винаги ;( ще умра... не не
    Всичко ,което виждам-си ти!
    Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят..

Супер фен
    Ми бивам си, ама се притеснявам как ще съм след 4-5 часа
    nicolepcd

леко пиян

Голям фен Аватара на BlueKnife
    spi mi see ;D
    the sky is the limit.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Христос Воскресе !))

По темата: МРАЗЯ ГИИИИИИИИИИ ! Винаги, винаги, винаги, ВИНАГИ провалят всичко. Всеки един празник, всяко едно семейно събиране или почивка - просто ги провалят ! На всичкото отгоре съм и нервна още повече, щото ми закъснява .. и простоо .. приказка.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Копче съм
    I am burning for a change like a church in Norway.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и от мен

По темата:Един път да спя до малко по-късно и трябваше да ми дойде и да се събудя с адски болки
    Като за капак съм толкова нервна на моя ... Как,по дяволите,може да си мисли,че съм му изневерила и за това съм се била държала по-хладно?! Толкова много възможности имах,дори онзи ден спах на едно легло с друго момче и НИЩО не направих ... Аххх много ми е нервно
    Както и да е Той сам реши да прецака нещата с това си съмнение и това,че ми каза чак снощи,а не когато се е появило ... Вече всичко зависи от него,от желанието му да си ме върне и от начина,по който ще го направи Аз нямам намерение да правя,каквото и да било
    Оффф отивам за още лимон и лед,че нещо взе да намалява,а след малко ще подхващам втората бутилка с кола
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Честит празник.
    Много ми е странно. Ваканцията върви прекрасно, но .. ми е странно. Абе това на страна. Мислех си снощи, колко чудно нещо е любовта. Как понякога толкова боли, че все едно изгаряш отвътре, а друг път не само че чувстваш, че имаш криле, ами сякаш си намерил пространството за да можеш да ги размахаш. hmm ..
    Хубаво е. Всичко ми е хубаво. Обещах си вече да се радвам на нещата, които имам, пък и те нямаше да са толкова ценни ако имах нещата, които нямам. Охх, пак се отплеснах в едни разсъждения и тълкувания .. а той живота си тече .. е, поне съм доволна от ежедневието си.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Хубаво ми е... Преди малко станах. Сега ще хапна нещо и ще чакам да стане 12:00, за да се реши дали ще си организираме една страхотна разходка в планината. Дано само времето не се развали...
    Всъщност имам толкова много проблеми... особенно големи са тези с нашите, а на мен сякаш не ми пука. Щастлива съм...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Събудих се преди 5 минути и съм в добро настроение ^^.
    Днес просто предчувствам, че ще бъде един много, много хубав ден <3.
    Снощи ходихме на църква, този път попа не беше пиян
    Хубаво си изкарахме, успях да си домъкна запалената свещичка до нас ^^
    Сегааа ще изчакам тия мързеливци да станат, закусваме и заминаваме на някъде :Д (^^)
    ДНЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!
    Просто трябва да е така :Д

Ще стане и още по - прекрасен, ако ми се обади () и каже, че е по - добре :/
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

чувствам се добре а и ако той беше до мен сегаааа щях да съм на 8мото небе

идеално
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Град
    |На 3еМяТ@|
    Скапано.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Честит празник!
    Очаква се хубав ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си