- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Хах,малко ми е зор дали ще остави снимките във facebook или ще ги изтрие. Ама хич не ми дреме. Предната година изкарах великденската ваканция (и не само нея) 1000 пъти по-самотна и прецакана,с 1000 пъти по-вкиснато настроение. Та сега ще се спичам .. няма пък ! На всичкото огоре тая година няма да съм сама - има си хора,които държат на мен и се отнасят що годе нормално - е т`ва ми стига. Пък с другите,ако ще и никога повече да не ги видя .. Всичко ще е едно голямо "Whatevaaa"
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
и аз съм така.Просто съм нервна и незнам вече какво да правя..Баси гадната е тая дето ми се пишеше до преди 1 месец за "наи-добра фр" мръша..И кво ся..минава подминава ме и едно здрасти не ми казва и по телефона само ми звъни да пита къде е еди -кои си ? ш и каа на ма*ната си. ..Баси тъпото ми е..Мислех ,че ще искарам хубава ваканция и кво нищо ?Първоначално написано от loliii
![]()
![]()
![]()
![]()
Дроб. Отвсякъде. Искам да се натъпчааа и да легна да спя и да спя 8592895239 дена.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Никакво ми е .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от Assshley
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
дебна да стане 12 да ям козунаки се лигавя с една приятелка
супер общо взето
^ Аз козунака го подкарах още наобяд.
Супер убитата вечер. Много мразя пиянски изцепки, особено от същества от женски пол. Супер грозните истории, супер малоумните изречения, нямам думи. Утре цЕл ден ще си спя, пък когато съм будна ще се влача по пижама из нас и ще нагъвам козунак и плодове и тва е. Ник'во мърдане поне 2 дни от нас, и без тва ми се уби желанието за квото и да било.Че и температура имам
ЕДИТ: Христос Воскресе!![]()
Мисля си как е възможно толкова да го обичам, влезе ми под кожата тва момче .. неговата любов отслабва, моята се заслива с всеки изминат ден.. шанс![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
зле;
Скучно ми е и ми писна от тоя град. Искам да си ходя вече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ужасно се чуствам.. както винаги ;( ще умра... не не
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
Ми бивам си, ама се притеснявам как ще съм след 4-5 часа![]()
nicolepcd
Христос Воскресе !))
По темата: МРАЗЯ ГИИИИИИИИИИ !Винаги, винаги, винаги, ВИНАГИ провалят всичко. Всеки един празник, всяко едно семейно събиране или почивка - просто ги провалят !
На всичкото отгоре съм и нервна още повече, щото ми закъснява .. и простоо .. приказка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ и от мен![]()
По темата:Един път да спя до малко по-късно и трябваше да ми дойде и да се събудя с адски болки
Като за капак съм толкова нервна на моя ... Как,по дяволите,може да си мисли,че съм му изневерила и за това съм се била държала по-хладно?!Толкова много възможности имах,дори онзи ден спах на едно легло с друго момче и НИЩО не направих ...
Аххх много ми е нервно
Както и да еТой сам реши да прецака нещата с това си съмнение и това,че ми каза чак снощи,а не когато се е появило ...
Вече всичко зависи от него,от желанието му да си ме върне и от начина,по който ще го направи
Аз нямам намерение да правя,каквото и да било
Оффф отивам за още лимон и лед,че нещо взе да намалява,а след малко ще подхващам втората бутилка с кола![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Честит празник.
Много ми е странно. Ваканцията върви прекрасно, но .. ми е странно. Абе това на страна. Мислех си снощи, колко чудно нещо е любовта. Как понякога толкова боли, че все едно изгаряш отвътре, а друг път не само че чувстваш, че имаш криле, ами сякаш си намерил пространството за да можеш да ги размахаш. hmm ..
Хубаво е. Всичко ми е хубаво. Обещах си вече да се радвам на нещата, които имам, пък и те нямаше да са толкова ценни ако имах нещата, които нямам. Охх, пак се отплеснах в едни разсъждения и тълкувания .. а той живота си тече .. е, поне съм доволна от ежедневието си.
![]()
![]()
Хубаво ми е...Преди малко станах. Сега ще хапна нещо и ще чакам да стане 12:00, за да се реши дали ще си организираме една страхотна разходка в планината.
Дано само времето не се развали...
Всъщност имам толкова много проблеми... особенно големи са тези с нашите, а на мен сякаш не ми пука.Щастлива съм...
![]()
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Събудих се преди 5 минути и съм в добро настроение ^^.
Днес просто предчувствам, че ще бъде един много, много хубав ден <3.
Снощи ходихме на църква, този път попа не беше пиян![]()
Хубаво си изкарахме, успях да си домъкна запалената свещичка до нас ^^
Сегааа ще изчакам тия мързеливци да станат, закусваме и заминаваме на някъде :Д (^^)
ДНЕС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН!
Просто трябва да е така :Д
Ще стане и още по - прекрасен, ако ми се обади () и каже, че е по - добре :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
чувствам се добреа и ако той беше до мен сегаааа
щях да съм на 8мото небе
![]()
идеално![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥