- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
[b] Събудих се и бях в скапано настроение ... Дойдоха гостите,ама пак е така ... Нашите постоянно ми мрънкат,че съм седяла на компютъра и доже не съм била говорила вече с тях .. пф .. да ме оставят на мира...Приятелката ми е на село,няма с кой да изляза .. Него го няма в skype кой знае къде е ... Абе изобщо .. скапан ден ще е и тва е .. Само дето времето е хубаво,ама както е тръгнало днеска,може и то да се развали ...Първоначално написано от Madeyed
![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Аз съм точно такаПървоначално написано от givemereasontolive
. Само че съм момче....
Хах еми кво да се прави ... ;x Поне ще си изгубя времето от 2 до 5 мисля да гледам Малкълм без това няма какво да се прави .. само трябва да си измиля занимание преди 2 и след 5 ...Първоначално написано от Madeyed
![]()
По кой канал ще го дават?Първоначално написано от givemereasontolive
![]()
Радва. ^^Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Олееееее не мога да го понасям тва животно !!!!!! ;xxxxx Нямам търпение да дойде майка ми, че без нея ебахти ада е.. и тва половината ваканция, дето уж се почива .. аааааа бясна съм !!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Btv ComedyПървоначално написано от Madeyed
![]()
Честит Празник.
Нашите ме изнервят още от 11 часа на обяд.Три дена не съм спала като хората заради тях и от недоспиване получих кръвоизливи на очите и съм като някой изруд.Направо полудях. Добре,че ги оставих в баба ми,че да не ми лазят по нервите особено майка.Дано не се приберат докато изляза.Изядох една кутия шоколадови бонбони и сега отивам да си лежа на шезлонга на терасата .. направо мога да хвана тен на това слънце.
Което ме подсеща,че трябва да ходя на солариум.Което пък ме подсеща,че ми се обикаля по магазините за нови дрешки.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Странно весела ...Сякаш напушена..
/но НЕ съм !/
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
христос воскресе
Oбичан се чувствам.![]()
![]()
Хах, лигльото се прибра и заспа, вместо да излезем.Но довечела няма да му се размине. Сестра ми излезна с най-добрия му приятел... а като се върне е мой ред да я открадна за малко.
![]()
Общо взето съм добре, малко ми е скучно, но... търпи се.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ЕДИТ: Интересно е как едно телефонно обаждане може да промени ТУЙ ОНУЙ.И няма как да не спомена - обичам, когато става така, както АЗ искам!
![]()
Мисля, че...ах, не знам, вече не знам какво да мисля. Всичко свърши, това ми е ясно, изглежда сме започнали да го превъзмогваме.На място любовта усещам как идва омразата. Допреди няколко часа си мислех, че има надежда, но вече не. ЧАК сега го осъзнах, просто ми стана ясно. Няма смисъл да се заблуждаваме.
Край. Ето тук ми беше чертата, повече не мога.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
баси как ме прецакаха сичките![]()
едните не си вдигат телефоните,шматката на село,др шматка не може да излиза,третата шматка и тя на село,баси как ме прецакаха за един ден
определено ще издирвам някой да излзиаме,няма да издържа
![]()
I'm inlove with an uptown girl![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
"Искам да се почуствам отново значим за теб"
.. Кога си спирал да бъдеш?![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Определено съм злеХаресвам го! Всъщност направо го ОБИЧАМ!
И той ме харесваше, но от няколко месеца не е така както беше преди.
Сега мисля, че харесва едно друго момиче и ми е супер гадно.
![]()
Има удари, които понасяме Има болка, която търпим Има спомени, които отнасяме В нощите когато не спим... ЗАЩО има ЛЮБОВ, която намираме... Но не можем да я споделим?
Сега ми е по-весело отколкото в началото на деня...Излязохме с компанията и беше много весело![]()