- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Не вдига цял ден, а и вчера вечерта. Не мога да се свържа по НИКАКЪВ начин с него и ще се побъркам :/
Пфу
Поне денят мина супер ^^
Пихме по биричка, не мислих за тия простотии. Сега след около час пак ще излезем, че ни стана студено :Д (^^)
Ще ям, ще поседя на компютъра и излизам.
И повече няма да звъня .. въпреки че издивявам така като не знам добре ли е и дали е станало нещо :/
Кофти ми е от това, ама какво друго да направя .. нито знам къде е, нито добре ли е .. :х
Искам само да ми се обади и да ми каже, че вече е по - добре :/
Пфу .. само това искам сега ..
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Слушам жици и се хиля като побъркана.![]()
![]()
Светът е сериозно ретардирал, мисля, че няма място за повече кентаври![]()
Сериозно, ако още една бараба ми се изпречи пред очите, отиват да се удавя в бира.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Супер ми е.![]()
Мисля, че започнах да го преглъщам ..
СВЕТА НЕ СВЪРШВА С НЕГО!![]()
Тоя ме дразни ..
Ебати умреляка ;/
Адски ми е убито.От тъпня само ям.Искам тоя дебил да ми се обади или да се прибере направо.Просто исках цялллллл ден да ме гушка .. ;//
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Mи .. добре съм. Чакам да ми се изтегли игричката и почвам да играя. Сигурно цяла вечер ще играя..ебаси зарибяващата игричка е товаСамо че .. не знам дали в нормално състояние ще ми е интересна.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Бахти как може да съм такъв кавал,да мисля непрекъснато за нея,почти във всеки текст виждам буквата й...хах дори и в това изречение я има![]()
офф,ми не ми е много добре,макар и последните дни да ги карам само на купон![]()
Много мразя неделите. Адски тегави са ми неделните вечери. Май ми е малко самотно. Празно ми е, плаче ми се, самичка съм си и мога да си поплача наволя, ама... уви. Не тръгват пусти сълзи, а имам чувството, че ако поплача ще ми олекне. От половин час съм на депресантска музика и нищо.
Брат ми е най-голямото зле, което може да същестува.
Нямам думи! Сега заради него трябва да се притеснявам
и да се чудя какво може да стане, а той само си седи
и гледа телевизия.. Няма, ще си понася последствията!
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Искам да ми се обадииииииииии и да ми каже,че ме обичааааааааа .![]()
вчера беше просто лош сън,туко що стана реалност....![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Пффф най-накрая съм си вкъщи![]()
Хубава вечер с приятна компания.![]()
Нещо се опитват бъбреците да ме болят, стомаха пък си ме боли от вчера, чувствам се като 50-годишна.![]()
И компютърът нещо забива, май ще трябва да се преинсталира.![]()
Така е то. Където съм аз, там всичко се разваля/чупи/умира.![]()
Дразни ме .. !! И си лягам след малко и им тегля по една майна на всички.![]()
Добре съм.Едно такова... весело ми е.
Разходката днес мина просто перфектно, онези идиоти в колата малко ни стресираха, но хубавото е, че избягахме.
![]()
Ония лигльо ми се развика за една глупост и не му проговорих цяла вечер.![]()
Поне се сети да се обади... след тези 40 мин. се чувствам като нова.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Напих саааааааааааа и напраууууууу фъррррррррррр не издържаааааааааам .... почнах да си мисля за едни стари раоти и малко са подепресирах ама майната му.. квот било било фък Ю на всичкото и това еееАй ся жегаааааааааа и обратно в лютеницатааа
![]()
![]()
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Ужасно !! Защо по дяволите станах толкова рано :X
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Абе денят ми не започна много весело с един "приятен" смс ..![]()
Дано не мине и целия ден така ..
абе ще ходим да си закачаме, демек някой от тях мартениците по някви КУрдаци, пък и щием по едно и дано стане интересното.....
Оф .. тая майка ми в кви филми се вкара пак не знам .. Ебаси животнотоИначе .. май съм добре. Само заради шибаната игра се ядосвам .. не мога да го мина това нивооо ...
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Кара ми се де'а. Да им акам на шибаните нови документи!
Офф, от снощи ми е супер скапано. Нещо средно между нещо и нищо.
Пък и ми е малко странно. Направи нещо, което не исках. Не трябваше да избързва така. Не му беше нито времето, нито мястото.Абе, просто не трябваше. Ама каквото било, било. Сега пък отказвам да го мисля. Все едно не е било. И днес ще бъдем цял ден навън и ще се почувствам по - добре предполагам.
Ооо, само като се сетя, че имам да решавам и 50 задачи, направо лошо ми става. Какво и трябваше на тая да реши, че не са толкова "тежки религиозни празници" и че трябва да даде домашно. Пфуу.![]()
Гадно!
Времето е гадно,нямаме вода и не мога да се изкъпя и най-много мразя да сънувам нещо яко и да се събудя,осъзнавайки,че всичко е било само сън..![]()