- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ ФФФФФ .. БЯСНА СЪМ !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Майка ми не е добре. Наистина. Не мога да разбера какви работи си мисли, още повече, че точно този път са без никакво основание. Пффффффффффффффффф ....
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Леле направо се шашнах като го видях да плаче![]()
И все пак още ми е нервно,но нещата ще се оправят ... Сигурна съм![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Тая сутрин си легнах в 2:46,станах в 8:00 и до ся бачкахмии уморен съм
![]()
Ами добре съм..Дано и да продължа така..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тая тъпата игра ... пффф ..За 4ти път сигурно почвам от начало и всеки път бъркам нещо .. тъпото е, че като сбъркаш нещо и не можеш да го поправиш .. Ама и аз съм тъпа и не си запазвам игрите ..
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Спокойна сутрин.Тъпкам се с кузонаци и яйца.Трябва да ходя на солариум ама ме мързи и ще пропусна най-вероятно.Иначе това лайно не го знам пак къде е ама и нямам зор да разбера.Нека продължава да не ми звъни и пак ще реве накрая.
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Коя игра.Първоначално написано от Priceless
Платих си нета и времето се скапа.
На меда.
Куест. Art of murder.Първоначално написано от w0sh
Hilary_![]()
Гадно ми е. Наумила съм си да правя супер якия сладкиш, обаче като тръгнах да ровичкам из шкафовете, разбрах, че нямам сума ти продукти. Пък тея дни бая пари изхарчих, включително и от спестените, които трябваше да опазя поне за още месец. Да му се невиди! Такова желание имам и то пак в най-неподходящия момент.![]()
Мноооого съм щастлива.Да не повярваш, ейй.
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Миии как да съм?!
Спи ми се,налегнал ме е един мързел,а трябва да се къпя ...
Като за капак в главата ми се въртят разни мисли ...![]()
Хем искам да се видя с моя и да си го гушна,хем искам да си остана вкъщи и да не мисля нито за него,нито за Мариян ...
Оффф много съм обърканаДа кажеш,че имам няк'ви чувства към Мариян - нямам,а вкъщи все си мисля за нещата,които си казахме тогава ...
Като за капак всичките ми приятели са с различно мнение по въпроса - единия ми казва да не се занимавам въобще с Мариян (дори като приятел да го отбягвам),другия ми казва,че бил доста свестен,третия - нещо друго ...![]()
Пффф ... Вече наистина не знам
На всичкото отгоре вчера,преди да замине за Германия,му обещах,че след седмица,когато се върне,ще излезем на кафе ... Че и подарък ще ми носи
Мамка му,как можах ОТНОВО да се забъркам в подобен филм бе?!К'во яко ми беше,когато не знаех,че Мариян изпитва няк'ви симпатии към мен,когато не знаех и за Ицо ... Гррр ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми като се прибах тая сутрин от работа към 12 и нещо легнах да спя,та чак сега ставам,хапнах,окъпах се,обръснах се,и след няколко часа ще има бирен фест![]()
Шибанооооооооо :# :# Всичко се прецака.Т'ва беше най-яката ми вечер в живота, а той беше най-милото същество на планетата както винаги, докато не се появи ТОЙ на следващият ден и не прецака всичко, само защото му отказах. а.к. бее
добре съм![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Злее![]()
Дано утре е по-хубав ден
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
зориту, сама знаеш, че реално няма за какво да има дилема, така че не се самонавивай. нали знаеш ти какво изпитваш (:
--
цял ден съм неадекватен, а сега майка ми с влизането подхвана скандал, който донякъде е оправдан, ама все пак. и се разболявам..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Главоболието ме убива :С Отслабана съм 5 килася пак съм яла само сутринта и грам не ми се яде
Пфф.Нз, ама не е на добре.След 15 минути излизам.
Добре ми еееее![]()
Hilary_![]()
МАЙКА ЩЕ Я УБИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!:@:@:@:@:@:@:@:@@:@![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
...мислех,че това,че не вярвам на никой не ми пречи,което е вярно,но не и когато се отнася за близки... блях Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.