- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Ае чудя се дали спането на отворен е било добро решение.
Ае трябваше да се отмиришат тея цигари.
Утре съм на стажНямам търпение да отидем
Само се надявам времето да е хубаво,че иначе - не знам
Ако и ония тъпаци от сервиза решат да се обадят ще е супер,защото имам намерение на стажа да съм с лаптопа![]()
Оффф като за капак китката ме боли от сутринта ... Явно,защото се разваля времетоИ гърлото ме боли
Както и да еВлизам в банята,защото от 30 минути съм с една маска на косата и е време да я махам
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преди малко станах...
Събудих се с адски болки в гърлото и врата. Милата ми сестричка решила да остави прозореца отворен, за да може котето да се прибере...![]()
![]()
Оф, направо ми е много нервно. До петък трябва да съм в отлично състояние, а ми се струва, че вместо това ще вдигна температура и...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА ХОДЯ НА ЛЕКАР БЕЗ ПРИЧИНА.
Е не понеже някой случааайно каза на майка ми ,че може да съм болна от анемия,щото скоро съм леко жълта иии
АЙДЕ ЕМИЛИЯ НА ЛЕКАР ДА ТИ ВЗЕМАТ КРЪВ И УРИНА WTF ?!![]()
Ами ако не искам такива тъпи прегледи ?
Брех човек ,малко да пожълтее ии![]()
Че и едно тъпо времее,разбира се нали сме ваканция.
Другата седмица като почнем даскало ще е 20 градуса сигурно![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ми мърдам още тука..
Поредният безличен и безсмислен ден ..
http://www.vbox7.com/play:c7f217df
Съжалявам,че се меся,но какво стана с твоето момчеПървоначално написано от gLypChenCee
?
Споделяме една съдба,между другото ;хх ..
Иначе съм добре .. излизам след малко, за да си избера някакъв подарък ..
Добре това с лекаря се отложи .. за утре.
Но сега се оказа ,че ще си стоя цял ден в нас.
Понеже някой хора ги е страх да не ги завали дъжда или по точно родителите им.
И кво сякаш нямаме чадъри или качулки.
Че и имах работа до центъра .. поредния пропилян ден ..
без коментар съм просто ..
ЕДИТ : Ще си изляза самичко![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ооо егати деня![]()
станах 10 минути преди репетисиящях да се пребия докато се оправях
![]()
и насичкото отгоре почнахме 1 час след уговореното
![]()
не можах да си оправя краката без музика,а те искат да ги уча
увствах се като малоумна всезнайница
![]()
![]()
Супер гадно време..едно ми е изморено такова,но смятам след малко да се замъкна на фитнес
пф мислех да ни пуша от днес,ама намерих една оф![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ВРЕМЕТО ТРЯБВА ДА Е СКАПАНО ТОЧНО ПРЕЗ ВАКАНЦИЯТА, НАЛИ?!![]()
Faceshlqk. Писна ми да ми е тъпо. Явно имах някакви huge очаквания за ваканцията и сега, като не става така ми е смотано. Абее пфф ..![]()
Поне днес ще се шетна до студиото да си взема момчето. Дано не са приключили, слуша ми се малко от техния revolting metal or fuckin' blues xD. След това ще гледаме Питър Пан у ТЯХ и незнам после какво ще правим. Дано не е тъпо и там. Амин.![]()
Половината ден мина, а аз седя като търтей на компа и сега ,когато трябва да се оправям за излизане, продължавам да си седя.Мързи ме, уморена съм, спи ми се, липсва ми, искам го за мен(
ТЪПО!!! и супер ПРЕЦАКАНА![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Пфф .. това време!![]()
Колко бързо минава ваканцията!
А аз .. имам нужда точно сега от някой. Чувствам се самотна.![]()
Положих много сериозна клетва... И ще я спазя,само Господ да ми е на помощ.
Иначе не съм никак добре. Довечера трябва да изляза... Принудена съм просто. Сигурно ще се засеча с ония,ще преглъщам и така... Ще си се прибера за Биг Брадър и т'ва е.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Времето е отвратително.Пак ще се оправя и като изляза навънка ще заприличам на нищо.И на всичкото отгоре тоя идиот ако продължава да ме изнервя още малко и да не ми звъни видя ли го ще го подмина директно .. не ме интересува дали е приятеля ми или е папата.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
.. и за добро утро реших да се направя шах мат![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
проспала съм целия ден![]()
толкова ми е тъпо,че ще тегля няква играа
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Кости и после GG![]()
Пф бях навън много е топло, т'ва е хубаво, ама ми е супер тъпо.Повече никога няма да чуя нищо от него :С Ще го забравя, за мен не е проблем, проблема е, че не искам :С
Иначе ся ми се яде нещо ама не знам какво. . . .. И ми се пушииии.
зле .. много зле ! как може да има толкова малоумни хора![]()
рамо до рамо със себе си...
игнор е т'ва ще е.. fuck you :C
Едит: получава се много добре.![]()
++1Първоначално написано от LoveRetroMusic