- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Одобрявам.Първоначално написано от Priceless
Хахаха нали знаеш...как влиза сутрин с чаша горещо кафе?Първоначално написано от w0sh
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Депри. Отивам да събирам дрехите.
Еййй зема стана емо и да са режа![]()
Охх, криво ми е , болна съм, всичко ме боли, времето е гадно, вали, студено е, липсва ми, искам да го видя, искам гуш, а него го няма... глупаво време, скапан ден, искам го до мен... пфу.
Успява да ме размекне само с няколко изречения и две прегръдки... дразня се на себе си вече... оф.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Главата и сърцето ми ще се пръснат. Обаче няма да се дам. Ще продължа... И няма да се спра. Нямам такова намерение.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Имам много остри прояви на ПМС.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
^ Аз такива имам целогодишно.![]()
Ще има сармички за вечеря, от което по-хубаво няма.Те компенсират и за гадната влага навън, и за гадните червеи по улиците, и за проваленото излизане днес. Сармички за закуска, сармички за обяд, сармички за вечеря и по една мешана скара за гарнитура към всяко хранене.
![]()
Не ме е страх...
Ваканцията свърши,утре сме на училище...как да съм? Не особено добре!
Свърши за тези които сме последна година... За другите има още една седмица. Нека горят в ада за товаПървоначално написано от lunichkataaa
![]()
Ревах/а 15 минути, защото шоколада ми е гаден о.О Трагично е ..
Hilary_![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Абсолютно
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Напълно съгласнаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
![]()
Изморена.След цял ден смях и лигавщини как иначе.Сега си мислех за най-добрата ми приятелка,с коята се скарахме наскоро.Чак сега усещам липсата й.Някак си ми липсва.
Четох блога на една позната,последния й пост е точно това,което имам нужда до Му кажа.А Той е ... офф дори не знам къде е,но съм 100% сигурна,че случката от преди 2 вечери се повтаря и просто издивявам,а Той дори не знае за чувствата миСупер!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Зле ми е![]()
nicolepcd
Общо взето 5 дена само релакс и вино с лимонадка вечер.И партия карти - Идеално!
Реших се, че трябва да го изтрия от мислите си.Ще стане.Мога да изтрия всеки.И всеки да забравя за една цигара време, ама защо не искам бе мамка му стара..
ъ?Първоначално написано от teenems
![]()
Не знам за какво става въпрос.![]()
-
Иначе май съм добре..
Опитвам се да не се изнервям и да не мисля какво става нон стоп .. и да продължавам да се тъпча като свиня .![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Eдно... размекнато ми е, такова...![]()
Иначе съм почти добре. Болна съм, физически съм зле, но искам да се усмихна.Всъщност... плаче ми се.
Няма конкретна причина, може би искам да плача за щастието ми.
Егати идиотщината...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
искам да идва Петък,само това,6е да си с прибера у нас и 6е съм добре
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
бивам
цикля, формим яко спам-чат с една съфорумничка и слушам стрийткор да си поприпомня. жената ми липсва деа :р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
I feel super because....As sum inlovetup tup tup
![]()
![]()
![]()
Добре съм.Един нацепващ смс винаги върши работа.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!