- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
хъгабъл
Не добре. Чувствам се като една ужасна кучка. Не се понасям в момента.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Страшна песен.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Доволно сАм!![]()
Нещо тая вечер полудЕх, обаче има напредък.
Т'ва е първата забавна вечер от ваканцията. :Д
//![]()
Искам петък да дойде по-скоро ...Вече почвам да губя и малкото търпение, което ми остана.
![]()
I'm inlove with a criminal...
любовта е кучка,а живота едно малко копеле,коети понякога почва да ти лази по нервите![]()
е поне и двете ти дават право на избор
![]()
Yehaa .. снощи беше забавно .. смяла съм се от сърце.![]()
Доволно, доволно. Днеска вече ЩЕ ГЛЕДАМЕ Питър Пан, защото от ината на моето момче вчера не се и сетихме за филми. Окей де, и на мен ми беше хубаво.![]()
Хмм днес идея си нямам какво ще правя. Навън времето е ОТВРАТИТЕЛНО. Някакво сладурско слънчице е пекнало, а пък като си покажеш носа и се превръщаш в ледена висулка. Брр..
Пуши ли ми се.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
^ хм..напредък с твоя?
Разочарована.
The blood that binds us ..till death unites us
добре съм,изкъпах се,закусих,ся малко на компа и после 6е излизам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С моя ли ? Еми .. снощи ми правеше някакви генерални изявления как иска да е с мене винаги и не го интересувало, че винаги било адски много време ... ии така.Първоначално написано от Lincheto
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от Priceless
Късметлийка.
Да ти говорят така.
Пу,пу..![]()
добре съм,дано имам късмет и да се пибера то4но,когато искам в Бслипсва ми сестра ми мн ...
Искам да зарежа всичко и да се върна в България.Ей т'ва искамНищо друго
Просто ми писна
![]()
Поне се надявам, че повече нищо няма да чуя от тоя.Дано наистина тръгне с т'ва момиче, та да се отърва най-сетне.И другите ще ме забравят и т'ва ще мине.Тогава ще продължа по старо му.
Но не искам.
Искам си в България просто.Вече не мога да гледам никой от тея тука![]()
Перфекттон,можеби защото хапнах и сладко незнам...Сега ще пуша и заминавам на фитнес.Най-сетне времето се оправи-...:P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
излизам![]()
Нервна. Много нервна.
Боли ме главата.
Не знам какво да правя.
Ту ми е на кеф, ту ми е кофти.
Скучно ми е, тъпо ми е, студено ми е, спи ми се.
Скарах се с наще, сестра ми ми прави фасони.
Чудя се дали да си остана в нас цяла ваканция или да пътувам.
Офф. . . и в двата случая ще ми е гадно.
Провалиха ми се всички планове за деня.
Deam . . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Разбирам те идеално ,колко пъти и на мен ми се е искало просто да се върна и всичко да си е както преди . Въпреки всичко не смятам ,че там и поне на този етап всичко ще е ок . Не се предавай заради глупостиПървоначално написано от DevilWish
![]()
По темата : Чувствам се добре ,след малко ще излизам . Миличкото както винаги ми даде страхотен старт на деня![]()
Mного ти благодаря за подкрепатаПървоначално написано от silky92
![]()
![]()
Тъкмо приспах братчето и се чувствам малко по-добре.Трябва само моя да ми пише, та да излезна най-сетне, че не искам и секунда да седя повече в нас.. .
Чувствам се добре.
Сега и ако ми се обади ще е перфектно.![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
още съм малко сънена.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
След 3 дена почивка вече се чуствам перфектно-в хороскопа ми пише да се отдам на бурни нощи,така и смятам да направя.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.