- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Некво ми е никво. . .
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Всеки ден се изумявам как аз съм най-готиния и уикално-мощен човек на света И въпреки това пак накрая се оказвам с некви хора дето не ме залсужават.
Мм.. хубав ден, а вечерта се очертава още по-хубава.![]()
Времето е едно такова гадно... сутринта ходих да лекар, казаха че съм зле, но слабо ме вълнува, все пак останаха само 2 дни, не мога да си стоя вкъщи без да го видя..![]()
Сестра ми ме дразни... хубаво е, че сега спи, та се вредих за малко на компа.
Ох, толкова ми е... влюбено.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
представих нещо,за което не си бях и помислила и боже това ще е мечтата ми![]()
![]()
Много от хипитата експериментират с вегетарианство; свободни полови контакти; различни дроги (най-вече психаделици); живот в самоуправляващи се комуни (няколко от тях като тези в Дания и Калифорния продъжават да съществат и до днес); различни окултни, магични, езотерични или мистични учения и практики. Хипитата обикновено не са институционално организирани, боготворят любовта и я поставят като главно основание и смисъл на човешкото съществуване. Цветята като символ на красота, естественост, ненасилие и свобода се превръщат в тяхна емблема.
I'm proud to be a Hippie.![]()
Шибано много ясно.Още чакам, кой знае кога ще излезна.Трябва да пусна т'ва шибано писмо на майка ми ...... просто не знам........... и съм баси русото дете не знам от коя страна на плика к'во се пишеЩе се гръмна вече.
Не го искам,бе,какво ми викат само "помисли си,помисли си". Знаят много добре кой искам... Скоро 2 години ще станат и нещата няма да се променят. Никога.
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Оправям се и излизам,че пак започвам да се сдухвам.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ако беше и вярно ..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
По темата: Боли ме корема супер много. И съм гладна, и не знам какво ще правя по-късно и се побърквам вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Трябва да намаля шоколада и кофеина... Но не искам.![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Смотано ми е, и ме е яд за парите![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
загубих доста пари на Покер....хем ми се излиза хем не....бахти шибаният ден
щастлива![]()
Пак съм се разгонилаДано не получа обаждане тази вечер.
Priceless няма изход май![]()
Успех мила.
The blood that binds us ..till death unites us
Много добре. Чопля слънчоглед, вирнала съм си краката на бюрото и се хиля на една малоумна статия. Да не говорим, че баща ми всячески се опитва да не запали цигара и поради тая причина не го свърта на едно място.След малко ще почне и простия Биг Брадър, така че сеирът ще е пълен.
![]()
средно...мразя като дойдат ролбек моменти като този..
ако го нямаше него, щях да съм си окей.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Пъллллллно с долни к*рви.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
объркана![]()
мн съм добре
направо така ми идва да го напсувам да взема адреса му да отида в тях да си кажа всичко което ми е на душата и на сърцето и да се свършва
![]()
Хубаво си прекарахме.. Бях на гости на едни приятели. Че и рожден ден карахме.
Екстра ми е![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Страх ме е и то мноооооооооооооооого.......... ..... :С Ако разбере не знам какво ще се случи.След половин час някъде ще го знам.И на всичкото отгоре видях, че тея са се запознали и това също не е хубаво.
ааа супер няколко дена басейни спа джакузита макузита сега съм като нованаправо се чувствам като влечуго сменило кожата си
утре ще си гледам новите серии на любимите ми сериали аа супеер
![]()
![]()
![]()