.
Затворена тема
Страница 92 от 96 ПървиПърви ... 4282888990919293949596 ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 2377
    Некво ми е никво. . .
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Всеки ден се изумявам как аз съм най-готиния и уикално-мощен човек на света И въпреки това пак накрая се оказвам с некви хора дето не ме залсужават.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мм.. хубав ден, а вечерта се очертава още по-хубава.
    Времето е едно такова гадно... сутринта ходих да лекар, казаха че съм зле, но слабо ме вълнува, все пак останаха само 2 дни, не мога да си стоя вкъщи без да го видя..
    Сестра ми ме дразни... хубаво е, че сега спи, та се вредих за малко на компа.
    Ох, толкова ми е... влюбено.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Голям фен
    представих нещо,за което не си бях и помислила и боже това ще е мечтата ми

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Много от хипитата експериментират с вегетарианство; свободни полови контакти; различни дроги (най-вече психаделици); живот в самоуправляващи се комуни (няколко от тях като тези в Дания и Калифорния продъжават да съществат и до днес); различни окултни, магични, езотерични или мистични учения и практики. Хипитата обикновено не са институционално организирани, боготворят любовта и я поставят като главно основание и смисъл на човешкото съществуване. Цветята като символ на красота, естественост, ненасилие и свобода се превръщат в тяхна емблема.

I'm proud to be a Hippie.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Шибано много ясно.Още чакам, кой знае кога ще излезна.Трябва да пусна т'ва шибано писмо на майка ми ...... просто не знам........... и съм баси русото дете не знам от коя страна на плика к'во се пише Ще се гръмна вече.

Град
    million miles away (:
    Не го искам,бе,какво ми викат само "помисли си,помисли си". Знаят много добре кой искам... Скоро 2 години ще станат и нещата няма да се променят. Никога.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Оправям се и излизам,че пак започвам да се сдухвам.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от Lincheto
    ^ хм..напредък с твоя?

Разочарована.
    С моя ли ? Еми .. снощи ми правеше някакви генерални изявления как иска да е с мене винаги и не го интересувало, че винаги било адски много време ... ии така.

Късметлийка.
    Да ти говорят така.
    Пу,пу..
    Ако беше и вярно ..

По темата: Боли ме корема супер много. И съм гладна, и не знам какво ще правя по-късно и се побърквам вече.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    million miles away (:
    Трябва да намаля шоколада и кофеина... Но не искам.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Голям фен
    Град
    Лондон
    Тъжно ми е . Досега бях с една приятелка ,която пък заминава и ще я видя чак след 10 дена . Миличкото няма интернет и съвсем ,а така ми липсва и имам нужда от него.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Смотано ми е, и ме е яд за парите
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

загубих доста пари на Покер....хем ми се излиза хем не....бахти шибаният ден

Мега фен Аватара на babity
    Пак съм се разгонила Дано не получа обаждане тази вечер.

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Priceless няма изход май

Успех мила.
    The blood that binds us ..till death unites us

Много добре. Чопля слънчоглед, вирнала съм си краката на бюрото и се хиля на една малоумна статия. Да не говорим, че баща ми всячески се опитва да не запали цигара и поради тая причина не го свърта на едно място. След малко ще почне и простия Биг Брадър, така че сеирът ще е пълен.

средно...мразя като дойдат ролбек моменти като този..
    ако го нямаше него, щях да съм си окей.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Пъллллллно с долни к*рви.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен
    объркана мн съм добре направо така ми идва да го напсувам да взема адреса му да отида в тях да си кажа всичко което ми е на душата и на сърцето и да се свършва

напрегната,объркана...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Хубаво си прекарахме.. Бях на гости на едни приятели. Че и рожден ден карахме.

Екстра ми е

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Страх ме е и то мноооооооооооооооого.......... ..... :С Ако разбере не знам какво ще се случи.След половин час някъде ще го знам.И на всичкото отгоре видях, че тея са се запознали и това също не е хубаво.

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Като никога се чувствам добре,спокойна и щастлива.Забравила миналото и радваща се на настоящето.Пия си биричка и се психически се нагласям да седна да уча след малко
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на kindergarden
    ааа супер няколко дена басейни спа джакузита макузита сега съм като нова направо се чувствам като влечуго сменило кожата си утре ще си гледам новите серии на любимите ми сериали аа супеер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си