.
Затворена тема
Страница 93 от 96 ПървиПърви ... 43838990919293949596 ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 2377
    Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Не се чувствам добре. Нищо не правя .
    Не е истина как един мъничък жест, който даже човек не осъзнава, че прави, може толкова много да помогне на някого. И последния е благодарен. Та за какво ? Та и през ума не ми е минало това, което всъщност направих.
    Трогнах се...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Гипсирана откъдето и да го погледнеш
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    изморена от днес....смятам да спя но първо ще слушам някоя нова песен
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Радвам се, че имам такава приятелка. За пореден път се уверих, че с нея мога да говоря на всякакви теми, е така. Благодаря!

Завист, човек. Това е!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Happyyyyyyy ))) Нищо не е разбрал.Господ не ме е забравил. ) Има надежда )))))))
    Охх щастлива съм мога да си легна сега спокойно

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Прекрасно. Днес беше хубав ден. И най - важното .. НАЙ - ПОСЛЕ ГЛЕДАХМЕ ПИТЪР ПАН! ;D Красота ..
    След малко ще лягам. Писна ми. Седя на компютъра заради него, а той ми играе Дота, глупчото.
    Утре сме цял дена навън. Може дори да си направим една разходка към гората. Няма да е зле. Или пък ще играем волейбол again. Няма значение. Само дано времето да не ни изневери и да е хубаво, топличко..

как може да има такива кучки

Не мога да разбера как може човек да се сърди като му казваш някои работи за хубаво ..
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Седя на компютъра заради него, а той ми играе Дота, глупчото.
    DOTA!
    !!!
    масово приятелки са заформили анти-дота клуб, разбираемо. и все пак - дота си е дота, деба

чувствам се в настроение като за траш метъл. т.е. нещата са маалко извън контрол. и имам усещането за дежа ву относно някои неща...
    ...и пак ще си сърбам попарката в бъдещето. сефте...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Това за дотата е много садващо , и на мен ми се случваше преди ^

Аах, бясна съм на всички и всичко.

гадничко..

това наистина е най-големия компютърно базиран враг на обвързаните момичета деба

1към1 с настроението ти, бтв ^
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Добре... Май трябва да лягам, а не ми се спи...
    И... да, все още се чувствам виновна, но сякаш усещането с всеки ден намалява, докато отново не се възобнови само с няколко разменени реплики... пфу. Трябва да се спре това, но сега не му е времето да го мисля.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

сори са ОТ,ама повярвайте има и по гадно нещо от ДОТА....е то е ПОКЕРА особенно ако играеш на реални пари...повярвайте...просто...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Майка ми са е заела доста стабилно още от сутринта да ми вдига нервите ... честно ако точно в тоя момент изчезне - изобщо няма да съжалявам. Или да замине нанякъде и да не се върне повече. Точно това искам. Изобщо няма да ми пропука. Ама граммм.

Иначе.. мисля да ходя след малко да пия кафе в един приятел. И .. пак наново същата ситуация от снощи, само че рано сутринта
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    боли ме корема
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    ScionOfStorm,Дота е най - голямата краста. Две години не мога да го откъсна от играта. Ама няма да се предвам (макар и провалът ми да е грантиран ).

Днес е хубав ден. Започна ми добре, като изключим кошмарът, който накара сърцето ми почти да излезе навън. Сутринта погледах малко NAT GEO WILD и ядохме с брат ми пържени филийки. Хехех.
    Днес е слънчево ... супер!!! (Ама да не казвам голяма дума, че както си е хубаво времето, може да се заоблачи, а това ще развали всичко). Вече е време да прекарам деня навън (а не у приятеля ми, както бяха последните 2 дена). Вече и двамата сме откачили и ни се излиза. Предполагам ще играем волейбол с компанията (ако си вдигнат задниците и си покажан носовете навън днес).
    След малко ще помагам на Bro да учи по английски, след което ме чакат урок по логика и 10 задачи по математика. Няма ваканция, няма weekend, няма празници ... ние трябва да учим. Да (blah).

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    доста добре...
    сега си тегля филм и ще закусвам докато го гледам.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен
    баси как ме ограби още докато стана сестри какво да се прави

...разкъсан
    не знам точна дума.

Радостен, мисля си за снощи

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Амиии зле съм, защото той ми липсва супер много.Ще направя всичко възможно да съм с него. .. или пък не... не знам дали си струва въобще.Трябва Денито да влезне в нета и да говорим, защото ми трябва точно нейния съвет, тя за сефте казва бори се, значи момчето си заслужава.
    Иначе съм ок ама вали и е кофти.Тука е баси жегата 26 градуса тоя човек пуснал печка.Ще умра.Почвам се събличам вече.След малко ще ядем..........
    Имам гадно усещане в стомаха... свит ми е... заради него

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Снощи си подарих подаръка на милото Много се зарадва
    Днес съм на стаж от 14:00ч.,а трябваше да съм от 11:00ч.
    А най-хубавото от цялата работа е,че преди стажа ще отида до сервиза и ще си взема лаптопа НАЙ-ПОСЛЕ след почти 2 седмици Само оня кретен да не ми каже нещо на криво за тъпите болтчета,че не знам ...
    ХаХ нямам търпение да си го взема,да го преинсталирам и да му се нарадвам

Иначе като цяло ми е скучно (за сега),но скоро ще ми се оправи настроението
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

50/50 малко уморен щото се връщам от тренировка

Станах сутринта по-рано, нагласих се бързо и отидох до библиотеката - картата ми била изтекла, трябвало да дам 5 лв. за нова и т.н. Колкото и да ми трябваше книгата, реших, че ще го отложа за друг ден. Т'ва го преглътнах.
    После се прибирам и поне на два пъти ми се стори, че го виждам.
    Изядох една супичка, след малко мисля да отида да подремна за около половин час и се залавям да си подредя и почистя стаята. Имам уговорка към 8, но ще видим какво ще ми е настроението тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си