- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
В добро настроение съм .. няма да позволя на смотаната ми майка да ми съсипе настроението отново.. Сега отивам в моя , пък за довечера май пак се оформя мотаене с мойте кукли .
![]()
рамо до рамо със себе си...
Аз самата не мога да си отговоря защо се държа така с Ди. Гадно ми е заради начина по който го карам да се чувства...
Иначе ми е... безразлично... някакво...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Уморена. Спи ми се, а след мало трябва да сядам да уча по литература, защото утре имам класна, а така ми се иска да си легна и да посля, но ще издържа няма накъде....![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Да, бе деба и тапъта работа ..
За всичко ми се сърди![]()
Няма пък и аз мога така![]()
Майната им на всички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Току що се връщам от фризьор .. баси яката коса имам. Толкова добре седи и е супер pошава и стърчаща - направо я ОБОЖАВАМ <33![]()
Сега трябва да навия Мона да излезем, ама ако е болна .. :/ Пфу
Утре най - вероятно ще ходим до Сердика Център .. пак :Д. Да се разходим просто ^^.
Иии още малко остава и училище ^^. Не ми се ходи много, ама все пак се радвам ^^ .. Супер забавно ми е и е страхотно всеки ден <33
Сега ще направя малко експерименти с косата .. после 1 час яко Drum and Bass Step (<33) ии после ако съм навила Мона - излизам ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Супер, постригах се, сега ще се изкъпя, избръсна и хуквам навън![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Хммм направих всичко за стажа и тн.И то много бързо.Сигурно ако нямах време щях да се точа месец. . . сега за час. . И ся к'во да правя?Баси скуката.Утре сигурно излизам с мойте момичета ама като знам, че и на тях трябва да им разказвам всичко и направо ....... :С
Главата ми е мармалад. Очите също. Спи ми се, а трябва да излизам с майка ми след час. Просто не знам как ще стане ..
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
УФ!![]()
Искам го , бе!![]()
Добре съм .. учих!![]()
Искам да идва другия месец ..![]()
О , другата седмица сме на училище.Не искам ПЪК!
Времето се оправяя .. юпии!!![]()
Чувствам се >><<
Стажа пак свърши раноСтояхме цели 30 минути
![]()
Взех си лаптопа и естествено оня от сервиза ме ядоса ... Вика ми "Техника каза,че лаптопа или е изтърван или си сядала отгоре му ..."и като ме напуши на смях ... Викам му "Грешкааа ... Моя ме ядоса и го бих с машинката - признавам си!"
![]()
Оф сега се хванах да го преинсталирам ... След малко ще е готов
Еййй много се радвам,че пак си е при мен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всички ми лазят по нервите ужасно.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Тая майка ми не е добре. Да сме се "разходили" ?! Къде ш се разхождам .. аз не съм в състояние от стола си да стана...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
оффф зако не съм няква груба,арогантна,безчувстве на кучка,на която не й пука за нищо и никой![]()
![]()
еми ня съм ко да се прави?!
Гладна съм, садИ как ми е скучно без говедото , на всичкото отгоре имам за учене ... Още по-сад ...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Пф аз станах и к'во?Ся пак се намери някой да ме "оправи" ;СПървоначално написано от vikitolove
![]()
))
По темата...поредният път, в който му писах и отговор не получих. И няма да получа.Демек зле съм.И главата ме боли.Цял ден не съм се мръднала от тук до там.Трябва ми спокойствие, забавление....тая вечер май ще се пуши цигара.....вече не издържам.
Майко .. не е истина колко ми липсва .. само като си спомня преди 1-2-3 месеца какво беше, а сега се разминаваме по улицата и има само едно "Ко стаа е" - "Ем нищо е " ... и толкова .. искам си най-добрия приятел обратно .. кой каквото и да ми говори .. искам си го![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
Охх чакам мързелчо да се оправи и да излезнем..
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Малко са опраих благодарение на Джем. Ама ... нз.Самонавиване е.
Първоначално написано от DevilWish
поне щях да съм директна с хората и нямаше в момента да се чудя дали ми се сърдят
боли ме главата и имам нужда да разбера дали ми се сърдят и имам адската нужда да се развикам на някой![]()
как мислите че съм?!
Единия ми мъдрец май расте накриво.
Иначе си купих "Престъпление и наказание" на Достоевски и съм по-щастлив от всички на света.
Чиста любов към писаното слово.
Баси шитавият ден. Кефя се само, че се подстригах и стана супер рошаво и готино (<33).
Тоя ако пак му звънна/кликна/пратя смс и после не ми се обади, повече няма да го търся. Като се сети - тогава. Писна ми вече .. две седмици .. да се вземе в ръце бе, баси о.О.
Утре и в събота ще си направя кефа .. поне няма да ми е шитаво.
Ама ако видя пак нейния fuckface ще издивея .. за к'во идва о.о
Пфу .. дано по - бързо дойде събота и тоя да ми се ОБАДИ, ЗАЩОТО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ВЕЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
изморена....кефя се,че утре вече е Петък и после Събота оххх....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Объркана и безпомощна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.