- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК : Как се чувствате? VOL. 11
Искам 31 Декември 2009 да се повтори.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ми след бирите. . по-добреСя си говоря с Денито и с Джем
И съм перфектно
Пука ми мен за А... :С пука ми ама ... се праа :Р
Скука. След малко трябва да си лягам. Ама няма.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Най- накрая го видях.. и имам инернет
, обаче утре съм на урок... и като знам ми става кофти
![]()
Денят мина добре. Знаех си само, че времето ще се развали. Знаех си! Нали сме ваканция.![]()
Иначе супер. Поговорихме си с Него, поразходихме се, повисяхме. АХАХА и хрускахме тик-так Лимон. Беше разтърсващо кисело. Ммм..![]()
Колко хубаво си помечтахмее .. за дечица, за къщичка, ама на първо място целта си ни остава София, където ще живеем заедно най - после вече. Много искам да живея с него. Да заспивам в прегръдките му всяка вечер и да се будя сутрин преди него, за да мога да го погледам. Красавецът ми той, бе.![]()
Като парцал.Буквално.Чувствали ли сте се така сякаш първо имате цялата сила на света и след определено време вече не сте на 100% сигурни,че може да понесете повече?Защото ако знаете,чак тогава мога да ви кажа "Ей така се чувствам"!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз ако утре не изляза, просто не знам какво да направя. Някои си имат работа, други не могат, трети ги мързи .. абе въобщее .. баси хората :Х
Утре цял ден ще си блъскам главата и ще се чудя к'во да правя. ИСКАМ ДА ИЗСКОЧИ ЕЙ ТАКА НЕЩО ИНТЕРЕСНО :Х!
Пфу пфу .. :/
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Миш-маш съм, как да съм? Добре, че си останах у нас. Ужасно, ама ужасно ми се повдига и ужасно, ужасно ми се вие свят и отивам да се тръшна, дано заспя бързо, че не се трае.
EДИТ: Йей! ^^ 2 часа сън и съм като нова.Сега... сега ще видим кво ше правя, сигурно ще гледам филм и ще спамя във форОма.
![]()
утре се прибирам,супер се 4увствам![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Меко казано зле![]()
nicolepcd
Пуши ми се.Трябва просто.Тогава всичко ще е окей.И след т'ва искам просто да спя.
Мм днес уж беше добре ..Смяха беше на 6 както винаги.Шматката малко ме засегна ама няма нищо.защо си далеч от мен..Обичам си те..
![]()
Дано утре да е хубав ден без досадния..
![]()
Просто ми лазят по нервите някои хора ..![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Ауу, и аз, и аз.Първоначално написано от Assshley
![]()
Чувствам се... много добре.Цяла вечер си го гушках... и си го мачках... и целувах... и въобще...
![]()
![]()
Искам абсолютно същата вечер, отново.
И преди малко ми говореше толкова сладко...
Обичам си го, бе.
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Искам 29-30 юли, 2009. Искам... всичко да се повтори. Искам (не помня датата, скоро беше) да се повтори. Искам.
Оф. По-бързо да свършва (започва) всичко!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Безсънието ме налегна...
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Таз майка ми още не ми говори о.О
Иначе .. се надявам да изляза тая сутрин, за да не се побъркам окончателно в нас ..![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ПРЕВЪЗХОДНО!![]()
![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
не искам да почваме училище,но след 3 дни и това ще трябва да приема....
иначе почивам и мързелувам вече 9ти ден-голям съм мързел....и май е време да седна да почета малко по бел и био![]()
Тъпата ми майка пак ми провали плановете ...![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Искам да я видя, да я нацелувам!!!!!!![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ми тъпо ми е ...ще умра от скука в нас..Гадно ми е,че няма да го видя
,но следобед не се знае
![]()
..а като се сетя,че започва училище ..ужас..
..Дано само сутринта да ми е скучно..Дано денят да свърши добре
пожелавам го и на всички в форума
Нека да имате приятен и изпълнен със забавления ден !
![]()
отивам на пазар
![]()