Гадна БГмафия ... Как можах да се зарибя така Цял ден нея цъкам,защото не ми се излизаше
Вярно,че днес не се видях с моя,но мисля,че така е по-добре,защото ако се бяхме видяли 100% щеше да ме разпитва за това,което му споменах снощи в СМС-а,а аз не искам да се сещам за тази случка от преди години А и имаше голяма вероятност пак да се сдуха,а не искам да става така!!!Не му се сърдя за това,което направи снощи,защото знам,че го направи инстинктивно,но на него му е гадно и това ме измъчва Е ще се оправим,но 100% вече ще се съобразява много повече,а аз не искам да е точно така ...
Както и да е Важното е,че се обичаме и че видях видях тази обич в погледа му Мамка му,обожавам го!!!
Ааа и не забравя да се похваля ... Имам ужасно гадже Не стига,че вече 2 месеца се мъчи със стария ми телефон ... Сменя лентов кабел,платки,глупости ... Носи го на сервизи,разглобява го,чисти го ... Нааай-после разбра,че няма да проработи и реши да ми подари същия,но ще си го получа след седмица Психопат
Едит:Еййй тоя квилинг е голяма зарибявка Толкова идеи имам в главата си и определено ще изпълня всички и съм 100% сигурна,че мъжо ми ще се изкефи на макс