- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам момче, пристрастено към игри
здрасти на всички...въпроса ми е най-вече към момчетата,но няма проблем и момичетата да си дадат мнението...
..става въпрос за едно момче,което аз много харесвам. Той е в моя клас и знам,че няма няканви много добри приятели в училище...става въпрос,че това момче играе от вече бая време, на една игра "counter strike"... като е болен я играе, след училище я играе, ядосва се, хаби мн нерви...та тва ми е първият въпрос...нормално ли е това?!според мен определено не,но знам,че много момчетата играет такива игри....някси той е станал по-агресивен и в училище само за тази игра говори,вика некви неща от играта, от сорта на "fire in the hole"...и някси много зле му влияе играта...класната ни също вижда това,защото той е много добър ученик,но в последно време е много изморен и въобще не може да се концентрира,а и оценките му спаднаха....та класната говори и с майка му,която също много се притеснява за него...сега обаче той е много хитър и се прави,че уш не играе.не мога да го"предам" и да кажа на майка му кво всъщност прави,но от друга страна никога няма да си простя,ако стане нещо лошо и аз нищо не съм казала.....тази игра много значи за него,ако нещо кажа, ще ме намрази...моля ви,помогнете ми!!!
PS: въобще струва ли си да се притеснявам,моля помогнете ми!!!
благодаря на всички,които са си дали труда да прочетат и да ми помогнат на мен, а и по някакъв начин на него!
Предното заглавие си беше добре
модерирано от w0sh
Здравей.Мило е, че си притеснена за него, но се замисли дали си заслужаваВ смисъл . . той е някакъв пубер /100% сте малки/ ,който е пристрастен към игри.Шанс с него нямаш
Той живее в отделен свят.И тръгнеш ли да му помагаш, той ще го разбере като предателство и тотално ще се обърнат нещата
По-добре си харесай, някой ,който живее в реалността
![]()
на колко години е
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми 8ми клас сме....лесно се казва...пробвам се от 1година да го забравя,но не става...а и наистина искам да му помогна,щото някси всички са все срещу него...
счупи му пц-то или едната ръка
Най-лесния начин да откажеш някого от пристрастеността му, е да му покажеш, че и без нея може да му е хубаво.
добре и как?!
Ако това е въпрос към моя пост, то:Първоначално написано от stern
Само едно момиче знае как може да ощастливи едно момче. Изведи го някъде на среща, разсмивай го, запознай го с интересни хора.
Ако е въпрос към поста на тузаро,то :
с чук.
Първоначално написано от w0sh
към теб беше...за сега нямам такива намерение...емии аз го бях поканила на кино,но той не искаше
епа той тея филми дето са по кината преди 3 месеца ги е дръпнал от арената, покани го да му правиш френски ласки и ако тогава откаже начи е педераст.
Щом е предпочел ЦС-а значи не си била достатъчно убедителна.
Kindergarten love. c(:
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
На този човек му трябва помощ.И аз бях така преди извесно време,по 8 часа на ден играх.Слава богу че се осъзнах какво пропускам и колко е красив света.Но определено това е болест и трябва да се осъзнае.
Аха чиста проба комплексар чувства се значим в cs за разлика от реалноста.Тъпа работа слабохарактерен човек който предпочита да зареже всичко и да се скрие в дупката си не ти трябва такъв до теб.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
питай го кво предпочита - теб или цс... ако каже цс го заебавай...
ПП. и аз бях същия... просто омръзва![]()
Джиииййииз ,тоя нормален ли е?Моме по-добре се откажи,моето гадже поне по отношение на игрите се укроти вече-30мин/1 час най-много от 16 часа преди![]()
![]()
![]()
![]()
говори с него,но без да го засягаш-прим.Днес вместо да се прибереш веднага,ае се помотаем некъде,или да те изпрати прим. не знам![]()
Първоначално написано от DevilWish
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по-внимателно
w0sh
и ето го първия комплексар....Първоначално написано от darka1
hating you makes me all warm inside : )
цензура
w0sh
Начи ако толкова го харесваш бих ти предложила да знам ли да станете гаджета да го заниваш с чат кафета разходки разни такива знам го от личен опит щото и аз бях пристрастен към играта същата и едно момиче ме извади от нея...Първоначално написано от stern
![]()
doubledmg сигурно е така много са напред хората които се вманиачават по cs едни от "братството" са Бойко Борисов и Георги Първанов![]()
![]()
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Направи си акаунт във въпросната игра и станете онлайн гаджета
Така а сега сериозно : Еми това не бих го нарекъл болестно състояние защото 90% от момчетата на тази възраст 14-16 години (включително и аз) са минали по този път... От както навлязоха стабилно компютрите имам предвид... Не знам как да подходиш, покани го да излезете и ако пак ти откаже.. Просто го остави да си живее виртуалния живот, а ти си гледай хубавото =]
PS - а конкретно за цс не съм се зарибявал ЧАК толкова по цял ден да играя CS рофл... При мен беше Diablo IIи после като излезе WoW-a се довърших РОФЛ. Но рано или късно всеки се осъзнава и вижда, че няма смисъл
![]()
виш няма да ти казвам да се откажеш от него защото ти просто ще застанеш на контра явно го харесваш хлатнала си, незнам дали за любов може да се говри... но била сам в подобни ситуации момчета които имат потенциал да бадат нещо много повече а го пропиляват изпитвала сам желанието да им помогна и сам го правила до определено време, но нищо независи от нас от приятелите и от роднините им , защото ова е техният избор това е техния живот и дори да успееш да постигнеш някаква промяна, то тя няма да е дълготрайна...ако толкова даржиш на него бади до него опитвай се да намираш не6та които да пражите заедно неща които ще го отвлекат от играта и се надявай че това ще е достатачно да заживее в реалния свят ако това не помогне-откажи се човек трябва да бъде поне малко егоист, а това момче ще пропилее живота ти ще изпуснеш важни моменти ор реализацията си...сажалението никога не води до добър край! късмет![]()
Не го прецаквай, като кажеш на родителите му или класната.Просто поговори с него и му обясни колко глупаво е да пропилява целия си ден за цс-а.Най-добре ще е ако поговорите в училище, то друга алтернатива няма де.Ако го поканиш на кафе или разходка примерно едва ли ще дойде, все пак пича бърза да се прибере и да спече на компютъра![]()
ПП: Цс е наистина хубава игричка и аз я играя, когато няма какво да правя, но не съм чак толкова зарибена, та чак по цял ден ..![]()