.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 93

Град
    Стара Загора
    Всички са минали по този път.Може би и той ще спре някой ден,но по добре му помогни ако не искаш това да е чак след 2-3 години.
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    doubledmg сигурно е така много са напред хората които се вманиачават по cs едни от "братството" са Бойко Борисов и Георги Първанов
    ти като си реал лифе мн ли си голям? каф си? некаф пиклио дет ми пише от даскало ли к'во?
    Виж комплексарче ясно ми е че не заслужаваш отговора ми но днеска съм в настроение и ще ти отговоря така че пирувай Аз съм този дето малко така отдавна е завършил даскало и отдавна сам си изкарва парите и стяга СОБСТВЕНИЯ си апартамент и помага на родителите си Приятно ми е а ти кой си ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Sofiata
    Тоя е пълен дечко, махай го и търси по-голямо момче

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Kawaii
    Тоя е пълен дечко, махай го и търси по-голямо момче
    еем да ама ако е по-голем повечето ше й четат супер морали,педофил или не знам си кфо ше го напраат
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Какво се занимаваш изобщо вярно, че любовта е сляпа ма чак пък толкоз Питай го защо си губи социалните контакти само заради 1 глупава игра ? Питай го директно ти или играта ако избере играта говори с майка му за негово добро е 8ми клас е времето да се осъзнае къде се намира и че игрите не са всичко на тоя свят !!
    Everything it`s possible !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Моите дълбоки съболезнования, мило момиче, този субект не може да бъде излекуван.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Град
    Emerald Dream.
    Прехода е туден ...много е труден... ично излизам от такъв период в който бях около 2 години.Опитай се да го разбереш и се надявай да се осъзнае.Обзалагам се че играе WoW а има лаф че бивш УоУ играч няма...Ако наистина не ти обръща внимание и е дотолкова зомбясъл че да обижда приятелите си ... Отпиши го .За справка -бях играл толкова че бялото на очите ми беше почти цялото червено.Проблема с тези пристрастявания е че са дълготрайни и ако той спре ще е в дълбока депресия и ще се чувства неудобно със всеки. Търпение...и опити за отвличане на вниманието му от играта или компа като цяло...Шанса е миниатюрен ако „субекта„ не съдейства

момче

пак ли за тоя бе? харесва те, ама е сминдух! прости му - ше порасне... млад момък чак към 10 клас очаквай.
    Бъди единственo себе си в света, койтo постояннo се oпитва да те превърне в някой друг !
    ----------------
    sex : ♀

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
    питай го кво предпочита - теб или цс... ако каже цс го заебавай...

ПП. и аз бях същия... просто омръзва
    е ние не сме гаджета или нещо такова...някси не върви да го питам такова нещо, а и съм сигурна, че ще избере цс...

благодаря на всички, които са ми отговорили по нещо :
    както казах няма, а и не мога да кажа на класната или на майка му за тва, че все още бая играе, но наистина не знам аз как да говора с него, той кат майка му или класната нещо му кажат не слуша, а па камоли мене...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Тва е като пристрастяване към наркотичните вещества.. започнеш ли веднъж няма отказване..
    Лошо е като се вманиачи толкова много в една игра.. играейки я постоянно, от което няма смисъл (може да я играе напримерно 1-2 часа, но не толкова, колкото си описала) .. След това, когато излезе от този период с пристрастяването, живота му ще бъде твърде труден и ще кисне по форумите да намери начин, по който да създаде един нормален начин на живот, но ще е твърде късно, защото ще трябва да почне да живее "наново".. а всички знаем, че когато започваме нещо ново (което ще му бъде от части непознато), се свиква трудно и се изисква време, поради което ще е назад с материяла..

Съвет към теб?
    Остави го да се оправя сам, не можеш да му помогнеш, защото когато човек е прекалено вманиячен в нещо, не разбира от дума.. нека после сам да поема трудностите в живота..
    Ти си живей живота и не се занимавай с него..
    Просто когато минаваш някой път покрай него извикай: "Terrorists win" и му се измей в лицето, за ра осъзнае колко е жалък..

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Тва е като пристрастяване към наркотичните вещества.. започнеш ли веднъж няма отказване..
    Лошо е като се вманиачи толкова много в една игра.. играейки я постоянно, от което няма смисъл (може да я играе напримерно 1-2 часа, но не толкова, колкото си описала) .. След това, когато излезе от този период с пристрастяването, живота му ще бъде твърде труден и ще кисне по форумите да намери начин, по който да създаде един нормален начин на живот, но ще е твърде късно, защото ще трябва да почне да живее "наново".. а всички знаем, че когато започваме нещо ново (което ще му бъде от части непознато), се свиква трудно и се изисква време, поради което ще е назад с материяла..

Съвет към теб?
    Остави го да се оправя сам, не можеш да му помогнеш, защото когато човек е прекалено вманиячен в нещо, не разбира от дума.. нека после сам да поема трудностите в живота..
    Ти си живей живота и не се занимавай с него..
    Просто когато минаваш някой път покрай него извикай: "Terrorists win" и му се измей в лицето, за ра осъзнае колко е жалък..
    тва с терористите ми хареса, добра идея, но не мога ей така да го оставя, не искам след тва живота му да е труден..трябва нещо да може да се направи....

добре, какво според теб може да се направи.. нали знаеш - всички искаме нещо, но не винаги го получаваме..
    В момента ти не играеш никаква роля в живота му.. просто си едно нормално момиче, което вижда понякога и докато очите му са спряни пред теб, в главата му се върти идеята, че си облечена като Counterterrorist и те убива с headshot посредством Ak47..
    Какво можеш да очакваш да мисли един геймър..
    Овсен неща свързани с играта, която играе постоянно (в случая Counter-Strike) ..
    Както казах в миналия пост, когато човек се пристрасти към нещо, мното трудно се отказва от него..
    Просто не можеш да му помогнеш и това трябва да го възприемеш..

ох не знам,сигурно си прав...само искам да кажа, защото имаше бая негативни коментари за него, че той нито е некав дечко, нито пък е слабохарактерен....често се прави на мн готин и безчувствен, но нз дали тва не е просто неква маска...

Не знам.. може да има нещо такова и да го е страх да покаже истинската си същност, понеже може да го страх да не го "отнесат с 1 headshot" .. но от това, което казваш и което е изписано по темата..
    Констатирам с няколко думи, че ще е адски трудно да помогнеш..
    Защото
    1во: ще ти отнеме много време..
    2ро: докато успееш да помогнеш до някаква степен, ще осъзнаеш, че е нямало смисъл толкова много време да си се мъчила за нищо..
    3то: ни се знае дали въобще ще успееш.

По-добре си харесай, някой ,който живее в реалността
    много точно казано
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Съграсен съм с някои от мненията че трябва да го накараж да избере м/у игрите и теб ... удряте един сериозен разговор ... казваш му как стоят нещата ... цапкаш му един език ... и си тръгваш ... ако той е заинтересован от теб , повече от колкото за игрите ... би трябвало да те потърси , ако не - забрави го

Идете един месец на място, където няма компютри. Ако и това не мине го зарежи.

Цитирай Първоначално написано от wallmart
    Идете един месец на място, където няма компютри. Ако и това не мине го зарежи.
    ама ние не сме гаджета...

mi i az imam sushtiq problem samo deto moq ne se vprqga tolkova,oba4e i ne iska da izlizame mn az mislq 4e v tvoq slu4ai nai-dobre e da mu kajesh 4e se pritesnqvash za nego ili tova koeto kazvash na nas.Moje da ne ti otvure polojitelno no pone shte razbere 4e ima 4ovek zad nego koito da go podkrepq i tova moje da mu pomogne. Uspeh

Какво стана, историята няма ли развръзка вече ?

няма развръзка...ще му кажа нещо, ако пак започне да говори за цс, да видим как ще реагира...ма тъпото е, че той мен ме обижда, все ме бъзика и т.н.....а на мен взе да ми писва, щот с хора които се държат гадно с него е мил, а с мен се държи тъпо...

Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    На този човек му трябва помощ.И аз бях така преди извесно време,по 8 часа на ден играх.Слава богу че се осъзнах какво пропускам и колко е красив света.Но определено това е болест и трябва да се осъзнае.

и как успя да се осъзнаеш????

PS:и между другото,абе кат искам да цитирам някои нали натискам \\\"цитат\\\" ма някси при мен цитата изглежда по-странно..тоест как точно се цитирам?! sry за тоя тъп въпрос,ма съм новичка тук :P

Re: Харесвам момче, пристрастено към игри

Цитирай Първоначално написано от stern
    здрасти на всички...въпроса ми е най-вече към момчетата,но няма проблем и момичетата да си дадат мнението...
    ..става въпрос за едно момче,което аз много харесвам. Той е в моя клас и знам,че няма няканви много добри приятели,защото предпочита да е сам...май единствения човек,който се държи добре с него съм аз,защото го харесвам...макар,че той често се държи гадно с другите, но аз съм обедана,че е добър човек,защото като сме сами е мил с мене,но иначе само ми се присмива и ме бъзика..добре все едно, сега това не е причината да пиша..става въпрос,че това момче играе от вече бая време, на една игра,която сигорно я знаете "counter strike"... 'често е болен и играе от 8 часа сутринта (става толкоз рано,макар че няма училище) и играе без пауза докато майка му не се прибере от работа...ако не е болен след училище веднага сяда на компа (това го знам,защото той ми е казвал,а и има един сайт където се вижда кога играе)...та тва ми е първият въпрос...нормално ли е това?!според мен определено не,но знам,че много момчетата играет такива игри....някси той е станал много агресивен и в училище само за тази игра говори,вика некви неща от играта, от сорта на "fire in the hole"...и някси много зле му влияе играта...класната ни също вижда това,защото той е много добър ученик,но в последно време е много изморен и въобще не може да се концентрира,а и оценките му спаднаха....та класната говори и с майка му,която също много се притеснява за него...сега обаче той е много хитър и се прави,че уш не играе,а нещо учи,а майка му щот по цял ден работи не го вижда,а пък на класната вика,че не играе вече,което не е вярно...а ако загуби, цялото му настроение се разваля,все едно от тази игра зависи живота му...лошо също е,че там общува с некви хора,които са бая груби и големи и примерно му искат снимки или да знаят къде живее, откъде е и ме е страх,щото той бая се кара с тия от играта....да не направи няква простотия,щот нищо чудно да се срещне с некав и да се збие нещо....тоест не знам много ме е страх,но какво мога да направа?!не мога да го"предам" и да кажа на майка му кво всъщност прави,но от друга странна никога няма да си простя,ако стане нещо лошо и аз нищо не съм казала.....тази игра много значи за него,ако нещо кажа, ще ме намрази...моля ви,помогнете ми!!!
    PS: въобще струва ли си да се притеснявам,моля помогнете ми!!!
    благодаря на всички,които са си дали труда да прочетат и да ми помогнат!

Предното заглавие си беше добре

модерирано от w0sh
    Ах, тая фраза...

[quote="doubledmg"]
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    пич да отделяш по 24 часа за 1 нещо си има +ове
    Да,стига това нещо да не е компютърна игра! Аз бях в същото положение преди време,и вече почти съм се откъснал от това..и.. мисля че сегашното ми положение е много по - добро от преди!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си