здрасти на всички...въпроса ми е най-вече към момчетата,но няма проблем и момичетата да си дадат мнението...
..става въпрос за едно момче,което аз много харесвам. Той е в моя клас и знам,че няма няканви много добри приятели в училище...става въпрос,че това момче играе от вече бая време, на една игра "counter strike"... като е болен я играе, след училище я играе, ядосва се, хаби мн нерви...та тва ми е първият въпрос...нормално ли е това?!според мен определено не,но знам,че много момчетата играет такива игри....някси той е станал по-агресивен и в училище само за тази игра говори,вика некви неща от играта, от сорта на "fire in the hole"...и някси много зле му влияе играта...класната ни също вижда това,защото той е много добър ученик,но в последно време е много изморен и въобще не може да се концентрира,а и оценките му спаднаха....та класната говори и с майка му,която също много се притеснява за него...сега обаче той е много хитър и се прави,че уш не играе.не мога да го"предам" и да кажа на майка му кво всъщност прави,но от друга страна никога няма да си простя,ако стане нещо лошо и аз нищо не съм казала.....тази игра много значи за него,ако нещо кажа, ще ме намрази...моля ви,помогнете ми!!!
PS: въобще струва ли си да се притеснявам,моля помогнете ми!!!
благодаря на всички,които са си дали труда да прочетат и да ми помогнат на мен, а и по някакъв начин на него!