.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 93
    Супер фен Аватара на montana6
    Понеже питаш какво да правиш, ти предлагам няколко решения на проблема:

1. Да започнеш да го откъсваш от играта малко по малко. Как да стане това? Когато няма достъп до компютър (на училище най-вече), гледаш да говориш повече с него (най-добре ще е някъде насаме, защото каза, че тогава се държи най-добре с теб), да му предлагаш да излизате или да правите разни други забавления заедно.

2. Да се сближиш с него посредством играта. Как? Правиш се на заинтересована от ЦС-а и го питаш постоянно някакви въпроси, той, предполагам, ще се захласне и ще почне да ти отговаря. Питаш го например дали вчера ги е убил от бой или пък кое му е любимото оръжие и такива работи. Тук вече, ако видиш, че се сближите, можеш да го помолиш да те покани у вас, под претекст, че много искаш да го гледаш как играе и колко е добър (и естествено там можеш да се пробваш да го целунеш и т.н., ти ще измислиш нещо, поне няма къде да бяга ).

3. Предприемаш агресивна тактика. Как? Викаш го някъде насаме и го целуваш. След това гледаш как ще реагира. Не съм сигурен тук как ще реагира, но определено ще е доста изненадан.

4. Последният вариант е да се примириш, че няма смисъл и да не се занимаваш с него. Ще е трудно, защото изпитваш някакво увлечение, и ще ти е гадно в началото, но постепенно ще свикнеш. Пък и надали няма някое друго момче, което да не ти допада.

за montana 6:
    ами значи:
    1. аз го поканих един път на кино, а той отказа, за да може да си играе, а не искам пак да се излагам и да го питам-сигурно пак ще ми откаже

2.той по едно време ме беше молил да играя с него, а аз го правих...тогава всеки ден той ми пишеше, чакаше ме, за да играем заедно...а аз играх,щот нали го харесвам, а и исках да права нещо с него,но много скоро разбрах, че така само още повече съм го запалила върхо тая игра и спрях да я играя.Той много добре знае, че играта ме дразни и все ме лъже, че само по 15минутки играл...що ме лъже-не знам, тва само още повече ме ядосва...

3. тва надели ще го направа....някси ей така да му се нахвърля, е някси идиотско...

4.няма да се примиря и може да има и други момчетата, но няма никое момче, което да е като него!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Още ли се тръшкаш за тоя психар Просто си помисли как предпочита да е сам в тях ококорен в монитора вместо да прекара малко време с теб.Играта е на първо място в живота му а ти...ти не знам на кое си така че смята че просто си губиш времето и не го оставяш от чисти инати защото не можеш да го имаш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен
    Аз мисля, че освен любов ти изпитваш и съжаление към него. И може би именно съжалението и причината да искаш да му помогнеш. Просто малко по малко трябва да се опиташ да го откъснеш. Задръж го след училище, отидете някъде. Или пък го помоли да ти помогне с някое домашно. Малко по малко би трябвало да стане. Той все някога ще се осъзнае- това е сигурно. Въпросът е дали си заслужава ти да си губиш времето заради него. Заслужава ли си?

Град
    HaSk0V0 CiTY
    и аз сам в неговото положение и немога да избера между гаджето ми и Crpssfire някои да ми каже как да се отарва от виртуалния сват

Град
    nQk1dE tAm.. :d
    Бившето ми гадже беше такъв.Постоянно играеше на тази игра "counter strike" такам... да минем към темата : може би още е в "детската възраст" ...Опитай се да го накараш да забрави за тази игра или поне за момент да се откъсне от нея... Съберете се с компания и излезте някъде... или направо му обясни че не е полезно за него да играе толкова време пред компютъра.. може би отначало ще ти се расърди или ще се обиди за казаното но после ще ти бъде благодарен

Цитирай Първоначално написано от stern
    Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    На този човек му трябва помощ.И аз бях така преди извесно време,по 8 часа на ден играх.Слава богу че се осъзнах какво пропускам и колко е красив света.Но определено това е болест и трябва да се осъзнае.

и как успя да се осъзнаеш????

PS:и между другото,абе кат искам да цитирам някои нали натискам \\\"цитат\\\" ма някси при мен цитата изглежда по-странно..тоест как точно се цитирам?! sry за тоя тъп въпрос,ма съм новичка тук :P
    Ми 3 месеца на село без компютър А и човек като порасва игрите остават на заден план,някак от самосебе си става това.Много се ядосвам на такива хора,след време ще съжалява ама ще е прекалено късно.Бих искам да ти дам някакъв съвет обаче ще употребя клишето "ако той сам не иска да си помогне,никой друг няма да успее"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wallmart
    Идете един месец на място, където няма компютри. Ако и това не мине го зарежи.
    Бате тия са на по 15 къде да отидат за един месец като при положение, че ако не се приебре до 9 и мама почва да му звъни по телефона да се пребира оО

Не знам к'во толкова му харесваш на тоя снобар (щото по това което казвша за него личи от километри, че е такъв) Просто го зарежи, едва ли си лудо влюбена в него... Той като сам не иска да се променя, нищо не може да се направи. Иначе казано БЕЗНАДЕЖДЕН СЛУЧАЙ

той да не е някъв зубар че чак да няма никви фр омг а и игрите кво толкова
    Be yourself !

Zna4i purvo se izvinqvam,4e pi6a na latineca,no takiva sa obstoqtelstvata.nego go haresvam ve4e ot 2 godini i ne ispitvam sujelenie kum nego,prosto iskam da si jivee jivota,a ne da se precakva s taq igra.i ne,ne
    E zubar!umen e,dobur u4enik e,no sa i ocenkite mu vzeha da stavat po-lo6i.i ne e to4no,4e nqma fr...govori si s vseki,ob6tuva si,no nqma taka nqkoi super blizaj v u4ili6te. Vsi4ki mu se pravat na golemi fr,no zad gurba mu kvi ne6ta govorat...i dori za semeistvoto mu...prosto nqmam dumi,mn me draznqt drugite!

ох бе хора вече нз мн кво да права...

Град
    Некъде из Сливен
    Познавам едно такова момче, което живее в ЦС-а и няма отърване. Когато и да го срещна той ми говори за ЦС. Няма отърване от това нещо, особено когато си 8-ми клас. Най-лесния начин да забравиш едно момче/момиче е като харесаш друго. Тоя е безнадежден случай!
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

но...off и аз вече не знам, все съм мила с него, опитвам се да му помогна, а па той само нещо ме обижда и дразни...

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от stern
    но...off и аз вече не знам, все съм мила с него, опитвам се да му помогна, а па той само нещо ме обижда и дразни...
    Казах ти: Terrorists win и тва е..

Така, 8 клас е такава възраст просто.. спомням си аз като бях 8 клас цъкай ВОВ(игра) по 5-6 че и повече часа на ден.. не излизах никаде, а въсщност ме викаха.. чак лятото преди 10 клас се осъзнах, разбрах кво съм изгубил.. Би трябвало да се самоосъзнае..

Добре, той се държи лошо с тебе, убижда те и т.н и ти продължаваш да си го харесваш :О .. Наистина немога да ви разбера момичетата,,колкото повече не ви обръщат внимание толкова повече се свръзвате.. и като ви падне в ръцете ;д .. айде чао ..

Голям фен Аватара на BlueKnife
    кажи му да избира ти или цс ;DDD
    the sky is the limit.

Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Цитирай Първоначално написано от doubledmg
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    doubledmg сигурно е така много са напред хората които се вманиачават по cs едни от "братството" са Бойко Борисов и Георги Първанов
    ти като си реал лифе мн ли си голям? каф си? некаф пиклио дет ми пише от даскало ли к'во?
    Виж комплексарче ясно ми е че не заслужаваш отговора ми но днеска съм в настроение и ще ти отговоря така че пирувай Аз съм този дето малко така отдавна е завършил даскало и отдавна сам си изкарва парите и стяга СОБСТВЕНИЯ си апартамент и помага на родителите си Приятно ми е а ти кой си ?
    еха ти си много голям бе, да помагаш на родителите ти щот са те отгледали някаф там да ги гледа и аз като стана на години ще им помагам ,ся те ме издаржат ку несе сещаш и аз иам собствен апартамент, просто в момента е зает , БРАТ КВО МИ СЕ ХВАЛИШ С НЕЩА ДЕТО СА НОРМАЛНИ ЗА ПОЧТИ ВСЕКИ НА 16+ ГОДИШНА ВЪЗРАСТ? АХЕАХЕАХЕХАХЕАХЕХАХЕХАЕХА ХЕАХЕХАЕ ПРОСТО МЛЪКНИ, ПОЗНАВАМ ХОРА ДЕТО СА 40+ ИМАТ СИНОВЕН И ЦЪКАТ НЕ КОЯ ДА Е ИГРА А МИ Лайнейдж , която е доста по зарибяваща повярваи и стоят минимум 7-8 часа ? на тях к'во ще им кажеш? ебахти пеканите хора са даже неги познаваш разииш но отново ще се изцепиш
    Абсолютно всички ни интересува дразгата ви ;/

не искам да ви се меса в спора, но искам да кажа 3 неща:
    1.може тва някъде другаде да го обсъждате
    2.бих казала на тези, които са по 40 и играят, че са явно хора, която нямат семейство или просто си нямат друга работа, нямат с кво да се занимават
    и последно 3. ти ми приличаш точно на един от тези \"приятели\" на тва момче, за което и аз пиша, заради които той стана такъв идиот...

просто го забрави.най-лесният начин да го направиш е да си намериш някой друг

през последните 2 дни осъзнах 2 неща...1. че не мога да го забравя, а така само повече се мча и 2. че и не искам да го забравям, щото ок обижда ме, но някси ддз усещам, че не ме мрази...все си повтарям, че мн ме мрази и т.н., но ако пък толкоз ме мразише нз дали щеше да ми обръща толкоз внимание...
    поговрих си с класната днес за него, тя е супер мила и мн добра (отдавна ни е класна и добре ни познава) iii за него стана дума...тя е умна жена и мн добре разбрах, че знае, че той още играе на цс...класната ми вика, че tr да го каня някъде...на кино, у нас...аз и разказах, че веднъж съм, но той ми отказа и тя каза, че все пак да опитвам и пробвам...ма ддз не искам да се излагам, ма па може да го е срам, макар че според мен просто не иска...тоест искам да разбере дали иска или не, ако не-ок, поне ще знам...ма никога нз при него дали е честен и сериозен с мен...

Град
    Некъде из Сливен
    Говориш с КЛАСНАТА си за такива неща?! Радваш ме !
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    епа той тея филми дето са по кината преди 3 месеца ги е дръпнал от арената, покани го да му правиш френски ласки и ако тогава откаже начи е гей.
    XAXAX A : споко е тоя ще си умре девествен или кат оня там от филма 40 годишен девественик ...

Момичее.. както каза модератора - не си достатъчно убедителна ! Няма начин.. ако не пробвай .. всеки ден .. продължавай ! И друго ... чудя ти се на акъла- 8ми клас .. къде си тръгнала с това момче живеещо в НЕРЕАЛЕН СВЯТ о.О .. в няква игра.. и най малкото трябва да му прави впечатление че ти си единственото момиче което го заговаря и т.н. .. значи е много голям глупак ..

за doubledmg

не просто точно кат него говориш-тъпа съм била, само дет той все ми вика, че съм зле...и на него не му пука кво говорът другите и тва е добре!а па ти май нещо не схващаш, щот ест, че съм на негова страна, нали затва трябва да се осъзнае да спре да играе тази игра!!!нали самата съм я играла с него и виждах той как си хаби нервите за ГЛУПОСТИ!и къде му е хубаво?!в цс, да хубаво му е, защото има хора с които да си говори, не е сам има цел има кво да прави, но тва и в реалния свят, става!!!

iskam da kaja che i az igraq no samo kato sum super zatupql no stiga za men spored men mu kaji ili pribegni do tova da govorish sus adminite na survarite v koito igrae za da bude bannat permanentno mislq che tova bi go sprqlo

Кажи му да почне УоУ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си