.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93
    А ти пита ли го дали иска да излезете? Ти в момента не можеш да му помогнеш.

В краен случай можеш да му пратиш линка към темата.Когато види какво са писали хората за него и че ти наистина го обичаш може да се вразуми.Обаче това е само при краен случай

Голям фен Аватара на Callisto
    Гаджето ми е много вманиачен по тази игра. Когато се виждаме или сме навън, или той идва у нас или аз при него. Навремето когато тоивах у тях той не спираше да играе на тази игра. Беше тоталното зомби. Един ден му заявих, че не съм длъжна да идвам у тях и вместо да сме си заедно и да си говорим да го гледам как играе. Не стига че идвам от Лозенец чак до Младост 1 през всичкия този сняг и задръствания па като дойда да не ми обърне внимание. Казах му че прекаля ва с играта...че нямам нищо против да си я играе, но не и като сме заедно...аз за какво да идвам ако той ще си играе? Казах му, че не се усеша как докато печели във виртуални игри губи всичко ценно от реалния свят...неща като мен, която съм един от малкото хора, които го обичат да не кажа единствения. Когато го чу това слава богу се озазна и ми обеща, че повече няма да играе на тази игра докато сме си заедно. Сега като дойда у тях, за да си спим заедно и като вляза в стаята му той гаси играта и много се радвам. Според мен ми доказа, че държи на мен и не иска да ме изгуби.

покажи му какво изпитваш към него. Може би играе постоянно защото е тъжен. аз като се сдухам примерно гледам филми ама много филми. Момчето може просто да е в депресия покажи му че има за какво да се живее ако все пак не ти обръща внимание и продължава да цикли пред компа не се занимавай повече с него

Цитирай Първоначално написано от evolutionnnn
    iskam da kaja che i az igraq no samo kato sum super zatupql no stiga za men spored men mu kaji ili pribegni do tova da govorish sus adminite na survarite v koito igrae za da bude bannat permanentno mislq che tova bi go sprqlo
    той самият е админ...можеш ли моля те малко да ме изясниш кво точно прави кат админ и кво tr да напраи, за да стане такъв?? мерси предварително!

Цитирай Първоначално написано от speedemon5
    В краен случай можеш да му пратиш линка към темата.Когато види какво са писали хората за него и че ти наистина го обичаш може да се вразуми.Обаче това е само при краен случай
    а нееее, той ще ме помисли за тотално луда, че пиша тук...

za Callisto:
    това дето каза, "че не се усеша как докато печели във виртуални игри губи всичко ценно от реалния свят..." аз все си го мисля, само дет по-скоро и препуска мн неща...искам да му го кажа, но не съм му никва...не сме гаджета...и сиг няма да му пука затва, което аз ще кажа

за buntar90:
    ами според мен има нещо такова...тъжен ми се вижда...не се наспива, кава, че не може да заспи цяла вечер...наистина искам да му помогна, но ме е страх, ако го поканя, че пак ще ме отреже, а и не е длъжен да ходи някъде с мен...

Да,за притеснение си е! Наистина иаз много се притеснявам за себе си,ако и един ден остана без компютър започвам да се карам със всички,да крещя немога да спя,абе въобще все едно някой наркоман.Лятото като седна в 14:00 до 9:00 сутринта на другия ден,спах само 5 часа в денонощието.Сега пак съм така от училище оставям раницата и на компютъра до 1:00-3:00.Не се наспивам,а и наистина агресивноста ми нараства все повече и в училище имам проблеми.Не играя CS но правя мн други неща,което е още по лошо.Нашите са ми спирали нета,заключвали компютъра но просто немога да се откажа.Живея във виртуалния свят и бих искал да се излекувам,наистина.Като ме поканят приятели на дискотека,кафе или нещо от сорта им отказвам защото трябва да съм на компютъра.Септември-Октомври си харесах едно момиче което наистина ме откъсна от виртуални свят,даже имаше дни в които изобщо не сядах на компютъра а излиах с нея,но се скарахме и пак се върнах към тази кутия с платки и железа .За това не слушай тези които ти казват да се откажеш от момчето,ако и ти го направиш то няма да има шанс да се "излекува".Харесвай го,обичай го,показвай му го така нещата малко по малко ще започнат да се оправят.Кажи на майка му без да се притесняваш,може за момент да те намрази но когато се излекува (ако изобщо може) ще ти благодари за това което си направила за него.Върни го към живота,защото наистина е много млад и ако продължава така някой ден ще се погуби.Това наистина е много лошо и притеснително.И аза съм пристрастен но когато съм сред важни за мен хора,някак си забравям за компютъра.Успех ти пожелавам,дано всичко се управи !

наистина мн ти благодаря за написанато! в твоята ситуация поне хубаво е, че си разбрал, че имаш проблем, а той не разбира и го мисли тва за съвсем нормално! и искам да те питам, защо го правиш, тоест самотен ли се чувстваш или какво?той според мен наистина си има някакви проблеми и се чувства сам и неразбран...аз наистина искам мн да му помогна, но wish той все се прай на мн готин и съм сигорна, че няма голям интерес към мен, тоест не мога да му кажа \"айде събота или неделя да ходим някъде\", щото сиг пак ще ми откаже...нали е зает да играе...

ама не мога да кажа някси на майка му...адски мн ще ме намръзни...

В Испания го правех защото бях самотен,и тук го правя не заради това,чр съм самотен ами заради това,че по форумите има повече раззбирателство от колкото на живо. "Колкото повече опозавам хората-толкова повече се сближавам с компютъра си"

мисля, че трябва той да разбере, че няма да го предам и, че може да ми казва всичко, да сподели, но нз как той тва да го разбере, как да му спечеля доверието, щото наистина аз попринцип не съм такъв човек, който да предава другите, а със сиг най-малко него ще предам..???

целта ми не е, както някои може би си мислят да го впечетля, той да се влюби в мен...да ме хареса...тва е желание, целта ми е да му помогна, да спре с цс-а, да му спечеля доверието, да разбере, че на някои наистина му пука за него и то много...

Здравейте,
    регистрирах се в този форум само, заради тая тъпа курвица, която харесва едно момче и в същото време го мрази.Много мразя, когато някой човек започне да говори по тая тема.Откажи се от момчето, то е умно, а ти си супер тъпа и не си за тоя свят.Ако бях на негово място и ти ме поканиш на среща, щях да те изкормя, после да те изям и да те изсера върху устата на някоя акула.Майка им проста да еба на такива като тебе !Въри при някое момиче, може да си подхождате с него, но не и с т'ва момче.

Силистренеца

Цитирай Първоначално написано от Hello1
    Здравейте,
    регистрирах се в този форум само, заради тая тъпа курвица, която харесва едно момче и в същото време го мрази.Много мразя, когато някой човек започне да говори по тая тема.Откажи се от момчето, то е умно, а ти си супер тъпа и не си за тоя свят.Ако бях на негово място и ти ме поканиш на среща, щях да те изкормя, после да те изям и да те изсера върху устата на някоя акула.Майка им проста да е** на такива като тебе !Въри при някое момиче, може да си подхождате с него, но не и с т'ва момче.

Силистренеца
    Ти ни си добре !

Цитирай Първоначално написано от Hello1
    Здравейте,
    регистрирах се в този форум само, заради тая тъпа курвица, която харесва едно момче и в същото време го мрази.Много мразя, когато някой човек започне да говори по тая тема.Откажи се от момчето, то е умно, а ти си супер тъпа и не си за тоя свят.Ако бях на негово място и ти ме поканиш на среща, щях да те изкормя, после да те изям и да те изсера върху устата на някоя акула.Майка им проста да е** на такива като тебе !Въри при някое момиче, може да си подхождате с него, но не и с т'ва момче.

Силистренеца
    ее нямаше нужда специално за мен, курвицата да се регистрираш, ма иначе така добре ли си?! можеш ли да четеш?? КЪДЕ СЪМ КАЗАЛА, чЕ ГО МРАЗЯ????абе не няма кво да се разправям, явно имаш некви психически проблеми!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от stern
    но...off и аз вече не знам, все съм мила с него, опитвам се да му помогна, а па той само нещо ме обижда и дразни...
    Казах ти: Terrorists win и тва е..

хахахаххахахаха това ми хареса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си