- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вечеря или не?
Привет![]()
Имам една идейка,която ми се върти в главата и ви моля за съветМислех си да направя романтична вечеря за мен и приятелят ми
Имам само няколко притеснения: Уж мога да готвя,но кой знае ако се притесня нещо и не успея ще съм като кифладжийка
2-ро какво точно да бъде пък и дали ще му хареса или ще ме сметне за луда
![]()
Иначе той си живее сам и не е проблем мястото,където ще се готви (тоест няма да има родители) Не знам
Помогнете ми
![]()
![]()
Няма никакви проблеми.
Според мен ще е приятна изненада![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
на мене неми ми ареса, много е лигаво брат
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами за ресторант ми доскучава вече.Иска ми се да има някаква промяна .. знам лиДайте предложения вие на какво бихте се зарадвали
![]()
значи аз бих се зарадвал ако ми изпържиш картофи с лютива лютеница и пържоли, бирата да е студена в хладилника и ти да си само по нощница и да гледаме мача, ако бие моя отбор ще те уважавам от кеф ако падне ще те уважавам от мъка, и в двата случая и двамата печелим.
Кога ще ме каниш у вас?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен идеята е добра.Но ти го познаваш наи-добре и знаеш дали би му харесало.А за готвенето не се притесняваи,направи нещо лесно което оби4а.А ако искаш може да купиш нещо от магазина![]()
Тоест?Аз също искам нещо по-лесно,но то пък ако ще е лесно той и сам може да си го направи![]()
Защо е нужно да направиш специална вечеря с по хиляда ястия и прочие ... за мен това няма смисъл.Защо не направиш нещо простичко.Хубавото е в това, че ще сте заедно през цялата вечер, правете неща, които харесвате и двамата, не е нужно да седнете и да се храните 2 часа, защото било вечеря.Добра е идеята, много хора ще я удобрят, романтична е, всичко добре, но на мен просто не ми допада, не си падам романтичка![]()
Абе, ако е вкусна манджата и маймуна да ми я сготви, пак ще ми хареса.
направи салатка ... за второ едни спагети и за трето примерно нишесте или бисквитена тортаПървоначално написано от Muccia
![]()
![]()
... купи вино и пунш от магазина или шампанско
![]()
![]()
ебаси идеята имам ...![]()
![]()
![]()
http://bgkulinar.net/id-1474![]()
Хахаухахахауахах сори, ама не се сдържахПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
Според мен е хубава идея.Все пак любовта на мъжете минава през стомаха![]()
Няма значение какво ще направиш, важното е само да не е нещо, което принципно не яде. Иначе дори да не стане перфектно няма да е голям проблем, защото все пак той ще оцени, че си го правила с любов и си го правила специално само за него. Много добра идея според мен.Първоначално написано от Muccia
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Направи сандвичи за вас двамата, купи някакъв сок и пуканки. Дръпнете си някое интересно филмче и вечеряйте между другото, докато гледате филма. Споден мен това е най-доброто.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Аз много бих се зарадвал на такова нещо. Давай смело![]()
направи му спагети,бързо,лесно,вкусно![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен би го зарадвало![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!