- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Отворена дискусия около своеволието на модераторите.
Привет.
Наистина не мислех да пиша тази тема, но някои постъпки на част от екипа на форума ме принудиха, тъй като ние като потребители също имаме права.
Наистина ще съм благодарен, ако някой администратор обърне внимание на тази тема, тъй като на лични никой не отговаря... Работа, безразличие, отсъствие... Не знам! Просто никой не отговаря. Това е и причина да направя тази тема.
Преди 2-3 дни написах мнение в темата: "За униформите", което ще се опитам да пресъздам, тъй като бе изтрито от модератора Raybeez.
"realantisocial, страхотно изказване, изключителен сарказъм. Ти си майстор.
Прощавай за астеизмичното начало, но просто не ми е приятно някой да ме обижда.
Мисля, че разковничето на една стойностна дискусия е културата и добрия тон, а не изцепките. Изключително некултурно и крайно е да обидиш някой, който дори не познаваш. Няма нещо по грозно от обидата, повярвай ми.
Ще ти предложа нещо - Ако искаш нека направим една стойностна дискусия, без спам, без обиди, без лични нападки, защото е излишно да правим 20 стр. спам, без никакво развитие по темата.
При положение, че си съгласен:
Абсолютно аксиоматично е, че над 80% от учениците НЕ искат да носят униформи, а това трябва да бъде доста добре разгледано.
Намирам част от поста ти за амбивалентен. Хем ще си с униформа като всички, хем ще бъдеш различен. Може да си различен отвътре, но не и отвън.
Как ти се струва цялата тази аналогия из училището? Не е ли малко прекалено?
Невъзможно такъв анахронизъм да бъде вечно актуален, просто е наистина невъзможно.
Виждаш в края на коридора 10 момчета с видно еднакви прически, един от тях е твоят приятел. Как ще познаеш кой от всичките е, без да се обаждаш и без да викаш като овчар? Кажи ми, че аз не знам..."
Това беше поста ми, а минути по - късно, Raybeez го е изтрил и е написал:
Спам и Дебилизъм.
Raybeez.
Много съм ти благодарен, че отделяш толкова много време на моите постове, но не бъди толкова проницателен към тях...
Искам някой да поразгледа поста и да ми каже какво точно е дебилното, но без някакви измишльотини без капка аргументация.
Мисля, че поста ми е свързан към темата, отговарям на друг участник в нея и не мисля, че това трябва да е проблем.
Как се толерират обидите в този форум? Искам реални отговори, а не изсмукани от пръстите 'чудни' начини за излизане от положение.
Спама на модератор спам ли е? Кой следи за спама на модераторите?
Оплакванията от модераторите също ли са спам?
Всъщност някой от вас знае ли какво точно означава СПАМ?
Наистина не ме интересува кой какво мисли, темата е обръщение към модератор, който да направи нещо по въпроса.
Преди малко попаднах на поредната обида към мен от модератор.
Ето и доказателство: http://i45.tinypic.com/w2niua.jpg
Това мнение вече не съществува...
Обидата на страница 2 от темата: "Какво предпочитат момичетата" - http://i48.tinypic.com/11rsx6p.jpg
Какво има на мястото на моя отговр само минута по - късно: http://i50.tinypic.com/23i875u.jpg
С най - добри намерения. Единственото което искам е никой да не ми трие постовете, защото така го кефи. Нищо повече.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!