- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте ми магазин за кецове
Здравейте,искам да попитам в форума за някой магазин за кецове,не говоря за Конверс,ами да ми дадете кординати на някой друг в който мога да намеря готини модели.Ще съм много благодарна за София става въпрос...)
![]()
В Русе се сещам за "360", ама уточни град де![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
пише-СОФИЯ!Първоначално написано от DesireToFire
По темата на 'Графа' има доста магазини за кецове.
Благодаря на всички за отговорите,много сте мили,аз търся нещо сладурско и готинко,не типичните конверски коиито са черно и бяло,може да са малко лаченки ала бала както и да е благодаря отново![]()
Напиши в гугъл: insomnia / sabotage / rip curl. Може да видиш адресите и да разгледаш кво предлагат.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Да де, аз не гледам, извинявам се на авторкатаПървоначално написано от green9
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами .. може да погледнеш в Фабрик ( там има , ама са с малко по - високи цени) . Също може в Манията , в мола спортния ( sport depot мисля , че беше ) в магазините на адидас , саботаж , парк .. в София има много . Виж и в тази тема :: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...0f1d169b4e3a0c
В София ... ще опитам да обясня къде се намира Корпорайд. Там се продават Етнес, Глоуб, Ес ... добро обслужване, намаления и т.н.
От кръстовището на Патриарх Евтимий и Витошка тръгваш по Патриарх Евтимий посока ПопаВтората пресечка в ляво тръгваш и след това първата в дясно. Там е магазинът, пада се в твое ляво.
Другия начин да обясня е - тръгваш от същото кръстовище надолу по Витошка, завиваш първата в дясно (улицата е Хан Аспарух) и след 2 преки се намира магазинът. Пак се пада в твое ляво
Адресът е Хан Аспарух 53 : )))
Let the psycho plays with you...
В скай сити наскоро видях много яки кецове, такива шаренки много бяха сладки
Първоначално написано от mirelinda
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
CONVERSE , VANS, ETNIES , SABOTAGE ( za men converse sa nai - dobri)![]()
SABOTAGE има в CCS,Insomnia,Fabric,Break Point,Board Shop
Insomnia -ул. 6-ти Септември 18А София 1000
Rip curl-има го в ццс, подземния етаж
Sabotage-и той е в ццс в подземния етаж, има и на София, ул.П.Евтимий 74 /Sabotage girls/
Аз само от там, от конверс и от найк си купувам кецове.Цените варират м/у 100 и 170 лв, а сега има и някакви намалния (:
Mania
Те са по-евтини имат модели.
Аз имам едни и вече 2 години си ги нося![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
в sabotage и breakpoint има най-яки кецове принципно![]()
иначе parodia,corporide,rip curl,insomnia,gravis,fabric,board shop