http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1266943579f.jpg
случайно някой да е виждал този часовник..или да го има, понеже много ми харесва..или ако не този да е нещо подобно..и ако знаете магазина (и евентуално цена, но да не е много висока)![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
незнам.. магазина ,но в пловдив маи имаше такъв подобен,,![]()
мисля, че е на ESPRIT, знам къде го има ма имам малко затруднения в обяснениетоПървоначално написано от liim0nka
за София става въпрос. Та, ако знаеш къде е операта, минаваш на отсрещния тротоар и вървиш по него се направо. Стигаш до ъгъла и точно там има магазин за часовници
(знам, че не ме разбра ма немога да ти го обесня, сори) Цената е около 170-180лв
200 лева![]()
![]()
първо, че това е невъзможно да се случи и второ ми трябва магазин от варна..а подобни да сте виждали
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Някъде по сергиите съм виждала подобни-имитаци естествено
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.