.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Часовник

Голям фен Аватара на liim0nka

Часовник

http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1266943579f.jpg
    случайно някой да е виждал този часовник..или да го има, понеже много ми харесва..или ако не този да е нещо подобно..и ако знаете магазина (и евентуално цена, но да не е много висока)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на pitbullxx
    Град
    Пловдив
    незнам.. магазина ,но в пловдив маи имаше такъв подобен,,

Re: Часовник

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1266943579f.jpg
    случайно някой да е виждал този часовник..или да го има, понеже много ми харесва..или ако не този да е нещо подобно..и ако знаете магазина (и евентуално цена, но да не е много висока)
    мисля, че е на ESPRIT, знам къде го има ма имам малко затруднения в обяснението за София става въпрос. Та, ако знаеш къде е операта, минаваш на отсрещния тротоар и вървиш по него се направо. Стигаш до ъгъла и точно там има магазин за часовници (знам, че не ме разбра ма немога да ти го обесня, сори) Цената е около 170-180лв

Голям фен Аватара на liim0nka
    200 лева първо, че това е невъзможно да се случи и второ ми трябва магазин от варна..а подобни да сте виждали
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Някъде по сергиите съм виждала подобни-имитаци естествено
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си