.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Зачервяване на очите...

Здравейте на всички първо.Проблема ми е следния:Нося контактни лещи около 2 месеца които са 3 месечни.Първия месец нямах никакви проблеми,но от 2 -3 седмици ми се зачервяват очите.Редовно сменям резтвора в кошницата а разтвора е за 3 месеца и е на Cyclean който не съдържа Chlorgexidine и Thiomersal.Спазвам добра хигиена.Първо ги носех от 7 сутринта до 12 вечерта и повече без проблем.Но след като почнаха да ми зе зачервяват очите и да испитвам дискомфорт дори и ми се насълзяват почнах по по малко на ден.Но пак ми се зачервявът.Бях на очен лекар ,каза ми да не ги нося 2-3 дни и да използвам някакви капки.За няколко дни нямах проблеми и пак се почна.Моля някой да ми помогне.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Обмислял/а ли си варианта да носиш очила? Щом тялото ти е така устроено, че не ги иска, едва ли ще успееш да адаптираш очите си. Явно не става въпрос за инфекция.

ми преди да сложа лещите бях с очила.Лещите ги искам предимно защото по добре се вижда с тях (имам периферия) не се замърсяват нямат нужда да ги търкам

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    сигурна ли си че срокът не им е изтекъл?Може да е от самите лещи, не знам.. мен като ме дразнят си слагам изкуствени сълзи.. доста успокояват може да питаш в оптиката..И все пак мисля че проблема може да е в срока на годност.. нали по новините казаха за измамите за лещи .. уж ти дават 3-месечни а те били за 1 месец
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

незнам може и да са за 1 месец как да разбера като нямам опаковка от тех само на разтвора имам.Препоръчайте ми някои тримесечни лещи и разтвор .Капки за очи също, защото не съм запознат много с тях а не вярвам на лекарите в моя град Разлог

P.S.:Момче съм

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    опа съжалявам нищо все пак се консултирай със продавача в оптиката ако има ако не с лекарите.. разтвори има 10830213208131823 вида с 92839218398213 вида цени има евтини,средни и скъпи ;дд мисля че най-малките бяха 150 мл.. аз сега ползвам Opti-free Express 150 мл защотоо иначе си бях взела друга марка от 350мл мисля и то докато го изхабя срока му мина и тряаше да го хвърлям..изкуствените ми сълзи са на Bausch&Lomb тази марка има и лещи и разтвор според мен изхвърли тези лещи, купи си примерно тримесечни, когато си ги сложиш си отбележи примерно на календара датата, отброй 3 месеца и си следи аз така правя за да съм сигурна.. ако още продължават да те дразнят и новите лещи, най добре отиди на очен лекар извън града ако нямаш толкова доверие на тези лекари
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си