.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: идеи ?!

идеи ?!

трябват ми идеи какви прически да си права.. косата ми е до раменете. тип френско каре кажете ми накякви яки прически,защото ми писна всеки ден преси..
    П.С. ако може и снимки да пуснете

аа и да попитам има ли такова нещо, което помага за по-бърз растеж на косата ?!

Мега фен Аватара на mynichka
    по втория въпрос- тривитаминол (маска с него), хининова вода, хининов шампоан, бадемово масло, стимулатн на Икаров..
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Дамм тривитаминол, бадемово масло хининов/а вода, шампоан... мързи бе да пиша ( Тези помагат от личен опит) Вече толкова теми за тях има напиши в гугъл поне 10 ще ти излезнат за всяко...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от nadetee
    хининова вода,хининов шампоам ,тривитаминол,бадемова масло и маски с изброените

Супер фен Аватара на sunshine955
    хининовата вода,тривитаминолът и маските за коса помагат за по-бързия разтеж .. ако искаш да разте просто трябва да я подхранваш
    идеи за прически .. с маша мисля че ще стане хубаво ,., ти сама трябва да пробваш
    smile-it's the second best thing you do with your lips

мерси много а цени ако може да ме ориентирате

Тривиталинола е около 5 лева от ветеринарните аптеки, бадемовото е около 3 лева от обикновенна аптека хининовата вода е около лев, лев и нещо, а шампоана около 2 (което ок двете да избереш ефекта е един и същи аз лично ползвам шамноан защото е по-равномерно и и по-лесно)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nadetee
    Ами хининова вода или Тривитаминол..

Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

последен въпрос обещавам за колко време и колко горе-долу пораства ако може да ме ориентирате

и на мен ми трябва идея за прическа. преди ходех вързана на конска опашка, обаче искам промяна (пък и една моя приятелка ме посаветва да сменя прическата) е така и направих, обаче сега на мен нещо не ми харесва. Ходя с диадема ( косата ми е дълга и чуплива ей на това се дразня най-много нито е права, нито къдрава) и когато си сложа диадемата бритона ми остава къдрав и стърчи . ако искате и снимки ще кача , много Ви моля дайте ми съвет . БЛАГОДАРЯ предварително
    Учението е слънце, но всеки ден по 6 часа, човек може да слънчаса!!!

Ами то последния месец си направих само 2 маски (незнам просто ми е трудно да се настроя психически вероятно заради миризмата) и съм си мила всеки път косата с шининов шампоан и порастна с около 3 сантиметра

П.С. ама аз ползвам тие неща от 2-3 месеца и в началото по-няма ефект, защото косата е по-изстущена, така че трябва постоянство не очаквай чудеса И все пак заслужават си парите и хич не съжелявам, че ги дадох защото сега си харесвам косата повече и не се къса толкова.
    Също ще е добре и да спреш с преса, маша и всичко, което гори косата

Супер фен Аватара на DesireToFire
    ^Пости снимка. Иначе може да си изправяш бритона.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    ^Пости снимка. Иначе може да си изправяш бритона.
    еми мога ама и той също е изтощен аз обичам косата ми да е права като стъкло.. и всеки всеки ден я изправям.. ибаче много изгоря горката.. пресата ми е хубава , но този всекидневен стрес.. ;(

Хмм тя май иска по-дълга коса, а не нова пострижка... ( по-скоро иска някаква прическа, която да поддържа и да и отива)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си