.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем или ?

Незнам дали темата е точно за този раздел, но...
    Значи проблемът е че преди известно време имах хламидии и се излекувах.След това всичко беше нормално...но от известно време пениса ми не е както трябва да е нормално...Ерекцията ми продължава по-малко,а когато уринирам получавам леки затруднения отначалото докато тръгне урината..Та въпросът ми е възможно ли е "простата да алармира" при тези симптоми...защото все още съм на 18..

наистина ходи на уролог.. тр специалист да те прегледа и да ти каже кво ти е...

Аз,че ще отида ще отида,но първо искам вашето мнение...

Голям фен Аватара на Emilen
    Безпредметно е да се дават мнения по медицински въпроси. Не знам какво успокоение би било някой лаик в областта, да каже "не бой се"... Хората затова учат по 10 и повече години, че да станат специалисти. Тук можем само да гадаем. Или искаш да ти извадя от разни сайтове цитати, та като застанеш пред доктора да трепериш като лист? Я не си прави експерименти и отивай!
    Хламидиите са упорито нещо и трябва да се види дали си се излекувал.

за хламидиите изчетах много и да на 100% съм се излекувал дори след като всичко беше ясно след 1 месец пак отидох да си напрая тест и пак ми нямаше нищо,а сега...

Значи си наясно, че може да е усложнение. И трябва да се провери ВЕДНАГА, за да не се стигне до по-сериозни последствия.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Безпредметно е да се дават мнения по медицински въпроси. Не знам какво успокоение би било някой лаик в областта, да каже "не бой се"... Хората затова учат по 10 и повече години, че да станат специалисти. Тук можем само да гадаем. Или искаш да ти извадя от разни сайтове цитати, та като застанеш пред доктора да трепериш като лист? Я не си прави експерименти и отивай!
    Хламидиите са упорито нещо и трябва да се види дали си се излекувал.
    +

Супер фен Аватара на Everytime
    ходи на лекар пич,тука няма доктори

незнам не ме е срам..но не ми се ходи пак при този уролог,при който бях незнам защо...а пък тука в Бургас няма друг.. освен в окръжна болница,при който мога да отида само с направление...

Виж какво, аз напълно те разбирам, защото самият аз ненавиждам срещата с каквито и да било лекари по служебна за тях работа, особено пък ако аз съм част от нея... ми смейте се, ама буквално съпругата ми ме завлича за ръката като малко дете, при това предварително се налага да ми чете на висок тон лекции за отговорност и други подобни... все си мислех, че е професионална деформация за нея, докато наскоро и джи-пито не ми каза, че с такива като мен(?) това е единственият начин.
    Разбери, че ПРОСТО ТРЯБВА ДА ОТИДЕШ! Логиката е проста-ако има проблем, рано или късно ще се наложи да се започне с отстраняването му. Колкото повече отлагаш, толкова по-тежки са последствията.
    Затова-стискай зъби и тръгвай, докато не е късно!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си