.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Уфф проблемм

С приятеля ми правим секс от няколко месеца, правили сме го над 20 пъти. В началото малко ме болеше, но сега всичко е наред, приятно ми е, но... не свършвам Знам какво е да получиш оргазъм от стимулиране на клиора, но вагиналния секс не ми доставя такова удоволствие Защо така? Моля ви помогнете !

Супер фен Аватара на Everytime
    ем туй мн странно..правете по-продължителен секс

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    Правим го, обикновено ползваме по 3-4 презерватива. То не, че не ми е приятно, напротив, но просто не свършвам.

гфд

и аз имам същия проблем

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Смени гаджето Или пробайте да се възбудите повече ... Любовната игра е най важна ..

Изобщо не е странно, на някои жени им трябва години сексуален живот докато започнат да изпитват оргазъм, да не говорим, че за някои много трудно се постига вагинален. Нека приятелят ти наблегне на любовната игра и можеш да го насачиш къде да те докосва, да му покажеш какво ти доставя удоволствие. Също така опитайте разнообразни пози , за да усетиш коя е твоята поза- добър пример е когато ти си отгоре, защото така подбираш интензитета и го направляваш по собстеното си усещане до достигане на удоволствието Не се притеснявай, всичко си идва с времето,опита, емоциите и чувставата,които влагате.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Изобщо не е странно, на някои жени им трябва години сексуален живот докато започнат да изпитват оргазъм, да не говорим, че за някои много трудно се постига вагинален. Нека приятелят ти наблегне на любовната игра и можеш да го насачиш къде да те докосва, да му покажеш какво ти доставя удоволствие. Също така опитайте разнообразни пози , за да усетиш коя е твоята поза- добър пример е когато ти си отгоре, защото така подбираш интензитета и го направляваш по собстеното си усещане до достигане на удоволствието Не се притеснявай, всичко си идва с времето,опита, емоциите и чувставата,които влагате.
    Най-точния отговор ...

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Най-точния отговор ...
    + Няма какво повече да се каже !
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Мерси много, значи няма за какво да се притеснявам

Супер фен
    Град
    увас ;p
    ми пробвай аналния

Re: Уфф проблемм

Цитирай Първоначално написано от Lolita93
    С приятеля ми правим секс от няколко месеца, правили сме го над 20 пъти. В началото малко ме болеше, но сега всичко е наред, приятно ми е, но... не свършвам Знам какво е да получиш оргазъм от стимулиране на клиора, но вагиналния секс не ми доставя такова удоволствие Защо така? Моля ви помогнете !

Липсва ви опит , все още не сте опознали телата си и не знаете какво точно ви харесва... Нясочвай го за поза , темпо и т.н. и се отпусни напълно , не се притеснявай и твоя ред ще дойде.

Re: Уфф проблемм

Цитирай Първоначално написано от neshtonovo

Липсва ви опит , все още не сте опознали телата си и не знаете какво точно ви харесва... Нясочвай го за поза , темпо и т.н. и се отпусни напълно , не се притеснявай и твоя ред ще дойде.
    +

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Съгласна съм с _butterfly_
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Правим го, обикновено ползваме по 3-4 презерватива. То не, че не ми е приятно, напротив, но просто не свършвам.
    3-4 само ? пробрай още
    Before you die you see The Ring...

Голям фен
    Град
    Варна
    пробваи с момиче ) ако получиш оргазам е ясна работата )

И аз имах същия проблем но както казаха и останалите сменяйте позите кажи му да ти стимулира клитора по време на акта и няма как да не свършиш

Проблема е в приятеля ти, все пак сте от няколко месеца заедно трябва да се опознаете, а й трябва да може да борави с чурката си все пак.

Цитирай Първоначално написано от chicho
    Проблема е в приятеля ти, все пак сте от няколко месеца заедно трябва да се опознаете, а й трябва да може да борави с чурката си все пак.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си